آشپزی

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره پخته ترکی)

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره پخته ترکی)

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی) یک غذای ساده، منحصر به فرد و خوشمزه است که با مواد تازه و سالمی مانند تره فرنگی، هویج، بلغور و روغن زیتون درست می شود.

شیرینی اندک هویج و تره فرنگی کاملاً با پانچ تند خوبی که از آب لیمو به دست می آید جفت می شود.

zeytinyağlı pırasa served with lemon slices
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 14

می‌توانید این زیتینیاگلی پیراسا یمه‌گی ترکی را به‌عنوان غذای جانبی یا به‌عنوان غذای اصلی گیاهی همراه با مقداری نان خرد شده مانند Focaccia خمیر ترش فلفل سیاه.

پرش به:

ظروف زیتینیاغلی

غذاهای

Zeytinyagli” (پخته شده در روغن زیتون) در ترکیه بسیار محبوب هستند و اغلب سرد یا در دمای اتاق سرو می شوند.

تنها با استفاده از چند ماده ساده و سبزیجات فصلی بسیار آسان درست می شوند.

روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.

برای این نوع غذا، ماده اصلی به آرامی در روغن زیتون فراوان با کیفیت خوب پخته می شود.

ساير مواد فقط براي بيرون آوردن طعم ماده اصلي بدون غلبه بر آن اضافه مي شوند.

من معمولاً مقدار کمی فلفل سیاه و گاهی اوقات کمی فلفل حلب برای حرارت کمی اضافه می کنم.

zeytinyağlı pırasa yemeği - Turkish braised leeks served with lemon slices
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 15

غذاهای Zeytinyağlı زمانی بهترین هستند که در دمای اتاق با یک تکه (یا دو!) نان خرد شده و مقداری تکه لیمو سرو شوند.

به غیر از ترکی Zeytinyağlı Pirasa Yemeği، برخی از دیگر دستور العمل های زیتینیاگلی مورد علاقه من Zeytinyagli Kereviz Yemegi – کرفس سرخ شده، امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی)، باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)، و لوبیا سبز مدیترانه ای (Taze Fasulye).

ترکی Zeytinyağlı Pirasa Yemeği

Zeytinyağlı ترکی Pirasa Yemeği (یا تره کبابی ترکی در روغن زیتون) یکی از محبوب ترین غذاهای دسته “Zeytinyağlı” است.

تره فرنگی ماده اصلی این غذای گیاهی با طراوت است و با مقدار زیادی روغن زیتون، آب لیمو و هویج طعم‌دار می‌شود.

من اغلب از تره فرنگی برای جایگزینی پیاز در برخی از دستور العمل های خود مانند پای قارچ و تره فرنگی و پای ماهی آسان با تره فرنگی.

با این حال، در این زیتینیاغلی ترکی پیراسا یمگی خوشمزه، تره فرنگی با شیرینی طبیعی و بافت نرم و لذیذ خود، عنصر اصلی غذا است.

zeytinyagli pırasa yemeği served at room, temperature
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 16

با تره فرنگی چه باید کرد؟

تره فرنگی از خانواده “آلیوم” است، مانند پیاز، پیازچه یا موسیر، اما طعم ملایم تری دارد.

اگرچه شبیه پیازهای بهار غول پیکر هستند، طعم و بافت کاملاً متفاوتی دارند.

آنها به طور گسترده در طول سال، به ویژه در طول زمستان، در دسترس هستند و منبع خوبی از فیبر و ویتامین A هستند.

تره فرنگی معمولاً به سوپ، خورش یا طعم دهنده برای استاک سبزیجات خانگی

اضافه می شود.

من همچنین دوست دارم آنها را به پای قارچ و تره و دستور پخت پای ماهی آسان با تره فرنگی.

در این دستور غذای ترکی Zeytinyağlı Pirasa Yemeği، تره فرنگی ستاره اصلی غذا است.

این یک طرف شگفت انگیز برای ماهی یا مرغ کبابی است، اما همچنین به اندازه کافی دلچسب (به لطف بلغور) به عنوان غذای اصلی برای شام سرو می شود.

leeks are cooked until fork tender
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 17

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این Zeytinyağlı Pirasa Yemeği ترکی (یا تره کبابی ترکی در روغن زیتون) با چند ماده ساده بسیار آسان است.
  • تره فرنگی سرشار از فیبر، سرشار از ویتامین A و کالری کمی است. یک قسمت از این دستور پخت تره فرنگی و هویج به سبک ترکی خوشمزه حاوی 287 کیلو کالری است!
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا یک هفته تازه می ماند.
  • می‌توانید Pirasa Yemeği را به‌عنوان غذای جانبی برای بسیاری از غذاهای مرغ کبابی یا ماهی و همچنین خود غذای اصلی همراه با مقداری نان خرد شده سرو کنید.
  • این احتمالاً بهترین دستور پخت تره فرنگی است، Zeytinyağlı Pirasa Yemeği یک غذای سبزیجات لذیذ و لطیف با طعم های لطیف است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Zeytinyağlı Pırasa yemeği - braised leeks
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 18
  • تره– من فقط از قسمت های سفید و سبز روشن تره استفاده می کنم. آنها را برش دهید و سپس در ظرفی پر از آب سرد قرار دهید. آنها را به اطراف بچرخانید تا هرگونه کثیفی از بین برود و آنها را در یک آبکش بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید، تا زمانی که آبی که آنها را در آن می شویید از گل و لای یا کثیفی پاک شود.
  • هویج – آنها بافت، رنگ و شیرینی بیشتری به Zeytinyağlı Pırasa Yemeği – تره سوخاری ترکی می دهند.
  • بلغور – به طور گسترده در غذاهای ترکی و خاورمیانه استفاده می شود. برای بهترین نتیجه از بلغور درشت یا متوسط ​​استفاده کنید. اکثر دستور العمل های Zeytinyağlı Pırasa Yemeği برنج را به یاد می آورند اما مانند لاهانا سرماسی – رول کلم ترکی، من ترجیح می دهید بلغور را جایگزین کنید.
  • لیمو –  من از آب لیموی تازه برای این غذا استفاده می‌کنم. شما به 1 لیمو یا 40 میلی لیتر آب لیمو نیاز دارید تا تمام طعم های این دستور پخت تره فرنگی آب پز شود. آب لیمو به تعادل شیرینی هویج نیز کمک می کند.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. رب گوجه فرنگی را می توانید در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به صورت آنلاین از کلاس آمازون.

چگونه Zeytinyağlı Pırasa Yemeği – تره فرنگی سرخ شده ترکی بپزیم؟

اگرچه تهیه Zeytinyağlı Pırasa Yemeği – تره فرنگی سرخ شده ترکی بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

با تهیه سبزیجات شروع کنید. هویج ها را پوست بگیرید و خلال کنید و کنار بگذارید.

peeled and sliced carrots placed on a plate
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 19

قسمت‌های سفید و سبز روشن تره فرنگی را برش بزنید و با آب فراوان بشویید و سپس روی آبکش بریزید.

sliced and washed leeks on a plate
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 20

روغن زیتون، آب لیمو، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، شکر، رب گوجه فرنگی و آب را در یک کاسه یا کوزه با هم مخلوط کنید و سپس آن را کنار بگذارید.

the sauce for zeytinyagli pirasa yemegi
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 21

تره فرنگی، هویج، بلغور و گوجه فرنگی را در یک تابه با پایه سنگین قرار دهید.

leeks, carrots, bulgur and tomatoes are placed in a pan شکل>

آب لیمو، روغن زیتون و مخلوط رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و سپس آن‌ها را خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

the sauce is added to the vegetables
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 22

تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، آن را به جوش آورید و سپس حرارت را کم کنید.

تره فرنگی ها را به آرامی با درب آن به مدت 40 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

leeks are cooked until fork tender
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 23

تره پخته شده را در تابه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود و سپس به ظرف سرو منتقل کنید.

Zeytinyagli Pirasa Yemeği را با برش های لیمو و جعفری خرد شده تزئین کنید.

zeytinyagli pırasa yemeği served at room, temperature
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği تره پخته ترکی 24

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه تره سوخاری ترکی سرو کنیم؟

این غذای تره فرنگی و هویج سرخ شده برای سرو به تنهایی به عنوان یک غذای اصلی سبک همراه با چند تکه نان خمیری و روستایی برای پاک کردن سس خوشمزه و خوش طعم روغن زیتون عالی است.

همچنین می‌توانید آن را به عنوان غذای جانبی با سی باس پخته شده در فویل – Firinda Levrek سرو کنید.، کاد پخته شده با پانکو، سالمون پخته شده مدیترانه، پرده پیلاوی، یا مرغ کباب کامل فر هلندی.

نکات برتر از سرآشپز

  • تره فرنگی را چند بار برش داده و کاملاً بشویید تا از شر هرگونه کثیفی یا خاکی بین لایه‌ها خلاص شوید.
  • روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
  • برای نسخه بدون گلوتن بلغور را با برنج جایگزین کنید.
  • Zeytinyağlı Pırasa Yemeği را با ادویه ها و طعم دهنده ها غلبه نکنید، آن را به عنوان یک غذای سبزی ساده، لذت بخش و لطیف با طعم های لطیف نگه دارید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

مصرف باقیمانده ها در یخچال تا یک هفته تازه نگه داشته می شوند. .
نیازی به گرم کردن مجدد آنها نیست، آنها در دمای اتاق یا حتی بیرون از یخچال طعم شگفت انگیزی دارند!

چه بخشی از تره فرنگی خوراکی است؟

برای همه من دستور العمل های تره فرنگی، من فقط از قسمت های سفید و سبز روشن استفاده می کنم زیرا قسمت های سبز تیره تلخ و سخت هستند.

چگونه تره فرنگی را تمیز کنیم؟

اولین لایه تره فرنگی را پوست بگیرید. و آنها را به صورت حلقه های ½ سانتی متری (¼ اینچ) برش دهید. آنها را در یک کاسه پر از آب سرد بریزید.
آنها را بچرخانید تا آلودگی ها پاک شوند و آنها را در یک آبکش بریزید. چند بار این کار را تکرار کنید تا آب شود. شما آنها را در آن می شویید از هر گونه گل یا کثیفی پاک است.

برای غذاهای خوشمزه تر “Zeytinyagli” (پخته شده در روغن زیتون) چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای خوش طعم Zeytinyağlı Pırasa Yemeği – تره پخته ترکی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

zeytinyagli pirasa yemegi d8aad8b1d987 d9bed8aed8aad987 d8aad8b1daa9db8c 6485f7b6eb28f

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی)

آیلا کلولی

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی) یک غذای ساده، منحصر به فرد و خوشمزه است که با مواد تازه و سالمی مانند تره فرنگی، هویج، بلغور و روغن زیتون درست می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 40 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس کورس اصلی، غذای جانبی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 287 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • روغن زیتون، آب لیمو، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک، شکر، رب گوجه فرنگی و آب را در یک کاسه یا کوزه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • تره فرنگی، هویج، بلغور و گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه با پایه سنگین.

  • آب لیمو، روغن زیتون و مخلوط رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، آن را به جوش آورید و حرارت را کم کنید تا کم.

  • تره فرنگی ها را با درب آن به آرامی به مدت 40 دقیقه بجوشانید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

  • اجازه دهید تره فرنگی پخته شده در دمای اتاق در تابه خنک شود و سپس آنها را به ظرف سرو منتقل کنید.

یادداشت

  • تره فرنگی را چند بار برش داده و کاملاً بشویید تا از شر هرگونه کثیفی یا خاکی بین لایه‌ها خلاص شوید.
  • روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
  • برای نسخه بدون گلوتن بلغور را با برنج جایگزین کنید.
  • Zeytinyağlı Pırasa Yemeği را با ادویه ها و طعم دهنده ها غلبه نکنید، آن را به عنوان یک غذای سبزی ساده، لذت بخش و لطیف با طعم های لطیف نگه دارید.
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا یک هفته تازه می ماند.
  • نیازی نیست باقیمانده Zeytinyağlı Pırasa Yemeği را دوباره گرم کنید، در دمای اتاق یا حتی بیرون از یخچال طعم شگفت انگیزی دارد!

تغذیه

کالری: 287کیلو کالری کربوهیدرات: 39gپروتئین: 5gچربی: 14g چربی اشباع شده: 2gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 10gSodium: 663mgPotassium: 608mgFiber: 6g Sugar: 11 gVitamin A: 8633IU Vitamin C: 35mgCalcium: 133mg Iron: 5 mg

This post use affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا