آشپزی

دستور تهیه پای بره بدون استخوان

دستور تهیه پای بره بدون استخوان

این دستور پخت پا بدون استخوان بره بسیار آسان است، به حداقل تلاش نیاز دارد و هر بار طعم‌دارترین کباب بره را به شما می‌دهد. تطبیق پذیری این برش آبدار به شما این امکان را می دهد که آن را در یک مهمانی شام کریسمس یا عید پاک یا یک وعده غذایی معمولی در شب سرو کنید. بنابراین، اگر می‌خواهید مهمان‌هایتان را تحت تأثیر قرار دهید یا صرفاً از خودتان با یک غذای کباب خوشمزه پذیرایی کنید، به این دستور پخت پای بره بدون استخوان نگاه نکنید.

sliced boneless leg of lamb is served with roasted potatoes
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 9
پرش به:

پای بره بدون استخوان یک تکه گوشت همه کاره و خوشمزه است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. این غذا با طعم‌های جسورانه سیر و رزماری، طعم معطری ایجاد می‌کند که کاملا مکمل بره لطیف و آبدار است. این کباب بره بدون استخوان مطمئناً با درخواست مهمانان شما برای چند ثانیه، بسیار خوشحال کننده خواهد بود.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • یک پای بره بدون استخوان خیلی راحت برشته می شود، بهتر در ماهیتابه جا می گیرد و همچنین تراشیدن آن بسیار راحت تر است.
  • بقایای غذا برای درست کردن بسته بندی یا افزودن به کاری یا خورش عالی است.
  • این دستور تهیه پای بره بدون استخوان بسیار آسان است و تنها با تعداد انگشت شماری از مواد ساده که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید، درست شود.
roast leg of lamb and potatoes
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 10

Leg of Lamb چیست؟

پای بره یک برش آبدار و لطیف از گوشت است که از پای عقبی بره یا گوسفند گرفته می‌شود و طعم آن را به یک انتخاب محبوب برای بریان تبدیل می‌کند. شما می توانید این گوشت همه کاره را به اشکال مختلف پیدا کنید: کامل، نصف یا بدون استخوان.

جای تعجب نیست که یک پای بره اغلب محور مناسبت‌های خاص مانند عید پاک و کریسمس، و همچنین گردهمایی‌های خانوادگی است که مطمئناً مهمانان شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

deboned and wrapped leg of lamb
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 11

راهنمای خرید ساق بره

هنگام خرید پای بره، برای اطمینان از اینکه بهترین کیفیت و طعم را دریافت می‌کنید، باید چند نکته را در نظر داشته باشید:

  • به دنبال رنگ بگردید: پای بره ای را انتخاب کنید که رنگ صورتی مایل به قرمز روشن دارد که نشان دهنده تازه و سالم بودن گوشت است. از گوشت هایی که تغییر رنگ داده یا لکه های تیره دارند پرهیز کنید.
  • محتوای چربی را بررسی کنید: یک پای گوسفند خوب باید لایه نازکی از چربی در قسمت بیرونی داشته باشد که به مرطوب ماندن و خوش طعم شدن گوشت در طول پخت کمک می کند.
  • خرید از یک منبع معتبر: یک قصابی یا خواربار فروشی قابل اعتماد را انتخاب کنید که گوشت با کیفیت بالا را از مزارع معتبر تهیه کند. این تضمین می کند که گوشت تازه، سالم و عاری از هرگونه افزودنی مضر یا آنتی بیوتیک است.

چه مدت باید پای بره بدون استخوان بپزد؟

پختن یک پای بره بدون استخوان در واقع بسیار ساده است. زمان پخت بسته به روشی که می خواهید انجام شود می تواند متفاوت باشد، اما در اینجا یک دستورالعمل کلی وجود دارد که باید دنبال کنید:

  • برای بره متوسط ​​کمیاب: در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه در هر پوند (454 گرم) تفت دهید
  • برای گوشت بره متوسط: در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 25 دقیقه در هر پوند (454 گرم) تفت دهید
  • برای بره ای که به خوبی پخته شده است: در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 30 دقیقه در هر پوند (454 گرم) تفت دهید

برای اطمینان از اینکه پای بره شما به میزان دلخواه شما پخته شده است، بهتر است از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی

به یاد داشته باشید که اجازه دهید گوشت بره به مدت 10-15 دقیقه بعد از پختن استراحت کند تا قبل از اینکه بره را برش دهید، آب آن ته نشین شود.

roasted butterflied leg of lamb slices and roasted potatoes
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 12

دمای پخت پای بره

دمای داخلی توصیه شده برای پای پخته شده بره بسته به میزان پخت مورد نظر متفاوت است. در اینجا دستورالعمل های کلی آمده است:

  • نادر: 52 درجه سانتیگراد (125 درجه فارنهایت)
  • متوسط ​​نادر: 54 درجه سانتیگراد (130 درجه فارنهایت)
  • متوسط: 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت)
  • خوب انجام شد: 71 درجه سانتیگراد (160 درجه فارنهایت)

توجه به این نکته مهم است که USDA حداقل دمای داخلی 63 درجه سانتیگراد (145 درجه فارنهایت) را برای بره توصیه می کند تا اطمینان حاصل شود که هر گونه باکتری مضر از بین می رود. با این حال، بسیاری از مردم ترجیح می دهند گوشت بره خود پخته شود. برای بافت لطیف تر و آبدارتر، به دمای پایین تری برسانید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for boneless leg of lamb recipe
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 13
  • پای بره بدون استخوان – پای بره بدون استخوان به بره‌ای از بره اطلاق می‌شود که در آن استخوان بیرون آورده شده و گوشت به شکلی شبیه حلقه شده، گره خورده یا توری شده است. یک کباب بیضی شکل طبخ آن آسان است و روی میز شگفت انگیز به نظر می رسد. از کوتاه کردن هر نوع چربی خودداری کنید زیرا آن را آبدارتر و خوش طعم تر می کند.
  • رزماری – رزماری تازه یک طعم دهنده عالی برای گوشت بره است و من سخاوتمندانه از آن استفاده می کنم. در صورت تمایل می توانید از آویشن یا برگ بو استفاده کنید.
  • سیر – از حبه‌های سیر تازه و حجیم استفاده کنید زیرا طعم عالی به بره می‌دهند.
  • روغن زیتون – یک روغن زیتون با کیفیت خوب به طور طبیعی با گوشت بره سازگاری دارد. با این حال، می توانید از روغن آووکادو یا روغن هسته انگور نیز استفاده کنید.
  • نمک و فلفل سیاه – از آنها سخاوتمندانه استفاده کنید تا به پای بره کباب شده خود طعم بدهید.

چگونه پای بره بدون استخوان بپزیم

این غذای لطیف و آبدار دسته بره بدون استخوان به طرز شگفت آوری آسان و ساده است. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

بره را تقریباً 1 ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق نزدیک شود. انجام این کار به بره کمک می‌کند تا سریع‌تر در فر بپزد و در نتیجه گوشت آب‌دارتر شود.

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

با یک چاقوی کوچک، چندین برش در گوشت بره ایجاد کنید و سپس حبه های سیر پوست کنده شده را به همراه آن وارد کنید. چند شاخه رزماری در برش ها.

پای بره را سخاوتمندانه با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید، سپس آن را با روغن زیتون بمالید.

در نهایت، بره را روی یک قفسه سیمی قرار دهید که روی یک سینی قرار دارد.

boneless leg of lamb is seasoned with salt and pepper
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 14

بعد از قرار دادن سینی در فر از قبل گرم شده، قبل از اینکه حرارت را تا 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) کاهش دهید، حدود 15 دقیقه در دمای اولیه بپزید.

65 تا 75 دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که دمای داخلی بره به 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت) برای پخت متوسط ​​برسد.

وقتی گوشت بره پخت، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید حداقل 15 دقیقه بماند و سپس آن را با سیب زمینی سوخاری چربی اردکی.

sliced leg of lamb roast with duck fat roasted potatoes
دستور تهیه پای بره بدون استخوان 15

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

با پیروی از این نکات، می‌توانید یک کباب پای بره بدون استخوان خوشمزه درست کنید که مطمئناً مهمان‌های شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد یا برای یک غذای خانوادگی خوشمزه درست می‌کند.

>

  • یک پای بره بدون استخوان با کیفیت بالا انتخاب کنید. به دنبال پای بره ای باشید که رنگ آن قرمز روشن است و مقدار زیادی سنگ مرمر دارد.
  • قبل از پخت، اجازه دهید بره به دمای اتاق برسد. گوشت بره را 1 تا 2 ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. این باعث می‌شود گوشت بره به طور یکنواخت بپزد و لطیف‌تر و آبدارتر باشد.
  • بره را خوب مزه دار کنید. از ترکیبی از گیاهان و ادویه جات مانند سیر، رزماری، نمک و فلفل استفاده کنید تا گوشت بره را به خوبی مزه دار کنید.
  • برای اطمینان از اینکه کباب بره شما به میزان پخت دلخواه شما پخته شده است، از دماسنج گوشت برای بررسی داخلی درجه حرارت.
  • بعد از پخت، اجازه دهید بره حداقل 10-15 دقیقه قبل از حکاکی استراحت کند. این اجازه می دهد تا آب میوه ها در سراسر گوشت پخش شود و در نتیجه کباب لطیف تر و خوش طعم تر ایجاد شود.

با کباب بره چه چیزی سرو کنیم؟

یک پای کباب بره بدون استخوان با انواع مخلفات مانند هویج سوخاری عسلی و ازگیل، بادی سرخ کن کلم بروکسل، پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای)، سالاد تازه ای مانند سالاد ایرانی شیرازی، یا سس خوش طعمی مانند سس کرن بری با آب پرتقال .

اگر به دنبال الهام بیشتر یا چیز دیگری هستید، می‌توانید طریف‌های ترکی را نیز بررسی کنید. /a>.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم پای بدون استخوان بره را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، می توانید پای بدون استخوان بره را مزه دار کنید. قبل از زمان با روغن زیتون، رزماری و سیر. آن را تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس حدود 2 ساعت قبل از تفت دادن، گوشت بره را از یخچال خارج کنید.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

اجازه دهید بره خنک شود قبل از نگهداری به دمای اتاق برسد. آن را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانم پای بره بدون استخوان بریان شده را فریز کنم؟

بله، می توانید باقی مانده پای بره بدون استخوان را فریز کنید. اجازه دهید گوشت بره در دمای اتاق خنک شود و آن را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر قرار دهید. باقی مانده گوشت بره را می توان تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد.

چگونه آن را دوباره گرم کنیم؟

هنگامی که آماده خوردن گوشت بره منجمد شدید، آن را از فریزر خارج کنید و بگذارید بماند. یک شب در یخچال ذوب کنید. بعد از اینکه کاملاً ذوب شد، می‌توانید آن را با گرم کردن آن در فر، روی اجاق گاز یا مایکروویو دوباره گرم کنید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر برای عید پاک، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت گوشت پای بره بدون استخوان آبدار و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8afd8b3d8aad988d8b1 d8aad987db8cd987 d9bed8a7db8c d8a8d8b1d987 d8a8d8afd988d986 d8a7d8b3d8aad8aed988d8a7d986 6485f65d4d573

دستور غذای ساق بره بدون استخوان

آیلا کلولی

دستور پخت این پای بره بدون استخوان بسیار آسان است، به حداقل تلاش نیاز دارد و هر بار طعم‌دارترین کباب بره را به شما می‌دهد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 20 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی

سرویس ها 8 افراد

کالری 356 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • بره را تقریباً 1 ساعت قبل از پختن از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق نزدیک شود. انجام این کار به بره کمک می کند تا سریعتر در فر بپزد و در نتیجه گوشت آبدارتر شود

  • فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • با یک چاقوی کوچک، چندین برش در گوشت بره ایجاد کنید و حبه های سیر پوست کنده شده را به همراه یک چند شاخه رزماری در برش ها.

  • بعد از قرار دادن سینی در فر از قبل گرم شده، در دمای اولیه حدود 15 دقیقه بپزید و حرارت را تا 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

  • آشپزی اضافی 65 تا 75 دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی بره به 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت) برسد تا پخت متوسط ​​شود.

  • پس از پختن گوشت بره، آن را از فر خارج کرده و قبل از برش و سرو حداقل 15 دقیقه استراحت دهید. .

یادداشت

  • یک پای بره بدون استخوان با کیفیت بالا انتخاب کنید. به دنبال پای بره ای باشید که رنگ آن قرمز روشن است و مقدار زیادی سنگ مرمر دارد.
  • قبل از پخت، اجازه دهید بره به دمای اتاق برسد. گوشت بره را 1 تا 2 ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. این باعث می‌شود گوشت بره به طور یکنواخت بپزد و لطیف‌تر و آبدارتر باشد.
  • بره را خوب مزه دار کنید. از ترکیبی از گیاهان و ادویه جات مانند سیر، رزماری، نمک و فلفل استفاده کنید تا گوشت بره را به خوبی مزه دار کنید.
  • برای اطمینان از اینکه کباب بره شما به میزان پخت دلخواه شما پخته شده است، از دماسنج گوشت برای بررسی داخلی دما.
  • بعد از پخت، اجازه دهید بره حداقل 10-15 دقیقه قبل از حکاکی استراحت کند. این اجازه می دهد تا آب میوه ها در سراسر گوشت پخش شود و در نتیجه کباب لطیف تر و خوش طعم تر ایجاد شود.
  • قبل از نگهداری، اجازه دهید بره تا دمای اتاق خنک شود. آن را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 356کیلو کالری کربوهیدرات: 1gپروتئین: 51gچربی: 15g چربی اشباع شده: 5gچربی غیراشباع چندگانه: 1gMonounsaturated Fat: 7gCholesterol: 163mgSodium: 601mgPotassium: 726mg Fiber: 0.1 gSugar: 0.04gVitamin A: 3IUVitamin C: 1mg Calcium: 32 mgIron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا