آشپزی

کویماک (میلهما)

کویماک (میلهما)

Kuymak (یا Mihlama) یک غذای صبحانه منطقه‌ای است که از منطقه شمال دریای سیاه ترکیه سرچشمه می‌گیرد. از ذوب آرد ذرت و پنیر با هم در یک تابه مسی به نام «سهان» درست می‌شود و معمولاً با نان یا سرو می‌شود. سیمیت. این غذای خوشمزه ترکی در 15 دقیقه آماده می شود و تنها به 3 ماده اصلی نیاز دارد!

kuymak or mıhlama is served with simit as a breakfast item
کویماک میلهما 11
پرش به:

بهترین راه برای لذت بردن از کویمک (همچنین به عنوان میهلاما شناخته می شود) زمانی است که هنوز گرم است و تازه ساخته شده است. همانند کایگانا (املت ترکی)، این غذای ویژه دریای سیاه معمولاً به عنوان صبحانه یا برانچ سرو می‌شود. با این حال، برای سرو به عنوان میان وعده یا یک ناهار سبک همراه با مقداری نان خرد شده و یک کاسه سالاد چوپان ترکی (کوبان سالاتاسی).

kuymak - mıhlama is best enjoyed with simit
کویماک میلهما 12

همانند منمن (تخم مرغ آسیاب شده ترکی)، این غذا به طور سنتی در تابه مسی پخته می شود. به نام «صحان». اگر غذای سهن ندارید، می‌توانید کویمک را در تابه نچسب بپزید و سپس در بشقاب سرو کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • تهیه آن بسیار آسان است، در 15 دقیقه آماده می شود و فقط به سه ماده اصلی نیاز دارد!
  • می توانید کویمک را به عنوان صبحانه/برانچ، ناهار سبک یا میان وعده بعد از ظهر سرو کنید.
  • این غذای ساده به اندازه کافی چشمگیر است که می توانید از مهمانان خود سرو کنید یا در کنار میز با خانواده از آن لذت ببرید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for mihlama
کویماک میلهما 13
  • پنیر– ماده اصلی این غذای خوشمزه صبحانه پنیر است. بهترین گزینه ها پنیرهای کهنه ای هستند که در صورت ذوب شدن رشته می شوند مانند پنیر سیسیل، ترابزون، کلوت یا کاسار.
  • آرد ذرت – نوعی آرد درشت آسیاب شده از ذرت خشک است و یک غذای اصلی رایج است که می‌تواند درشت، متوسط ​​و نرم باشد. این دستور پخت به آرد ذرت درشت متوسط ​​نیاز دارد که به طور گسترده در سوپرمارکت‌های بزرگ موجود است یا آمازون.
  • کره– برای این غذا از کره مرغوب (نمک یا بدون نمک) استفاده کنید زیرا تاثیر زیادی در طعم غذای آماده خواهد داشت. می توانید آن را با “Kaymak” جایگزین کنید که شبیه کرم لخته شده است.
  • نمک– مقدار نمکی که برای این غذا باید استفاده کنید بستگی به شوری پنیر و کره دارد.

چگونه کویمک (میلهما) درست کنیم

این یک دستور پخت بسیار ساده است که به چند ماده ساده نیاز دارد. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کره را در یک ساهان یا تابه روی حرارت متوسط ​​آب کنید و بگذارید کمی قهوه ای شود.

melting the butter in a copper pan
کویماک میلهما 14

آرد ذرت را به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

adding the cornmeal to melted butter
کویماک میلهما 15

حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آرد ذرت کمی قهوه ای شود.

Sautéing the cornmeal until it turns slightly brown
کویماک میلهما 16

آب را اضافه کنید و بگذارید بپزند تا آرد ذرت آب را جذب کند.

stirring the mixture until nicely combined
کویماک میلهما 17

پنیر را اضافه کنید و مخلوط را به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید که پنیر ذوب شده و به خوبی با آرد ذرت ترکیب شده است.

the cheese is added to cooked cornmeal
کویماک میلهما 18

آب در حال جوش را هم بزنید و بگذارید کویمک بیشتر بپزد تا آب جذب شود و کره روی سطح ظاهر شود.

Kuymak is ready to serve
کویماک میلهما 19

پیشنهادات ارائه

من معمولا کویماک را به عنوان بخشی از صبحانه/ناهان ترکی همراه با سیگ بورک – چبورکی،سرو می‌کنم. > Cilbir – تخم مرغ آب پز ترکی، Menemen – تخم مرغ مخلوط ترکی، سیمیت (کنجد ترکی) باگل)، پنیر پنیر با قارچ، Muhammara – Acuka (قرمز فلفل قرمز)، یا اسفناج و فتا بورک.

نکات برتر از سرآشپز

  • بهترین روش پخت کویمک – میلهما استفاده از قاشق چوبی یا کاردک سیلیکونی.
  • آرامی آرد ذرت و پنیر را با هم هم بزنید تا پنیر رشته ای و هم زمان لثه شود.
  • استفاده از نوع پنیر مناسب برای این غذا ضروری است. پنیرهای تازه مانند فتا یا ریکوتا کارایی ندارند. بهترین پنیرها پنیر گاوی کهنه پاستوریزه ای هستند که وقتی گرم می شوند رشته می شوند.
  • کویمک (یا میلهما) زمانی بهتر است که گرم و تازه سرو شود. پنیر زمانی که سرد می‌شد، چسبندگی خود را از دست می‌داد و بافت آن لاستیکی می‌شد.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

کویمک زمانی بهترین است که به صورت گرم و تازه سرو شود. با این حال، اگر باقیمانده‌ای داشتید، می‌توانید آن‌ها را تا 3 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.

چگونه کویمک را دوباره گرم کنیم (میلهما)؟

مواد باقیمانده را در تابه بریزید و کویمک را به آرامی گرم کنید تا کاملا داغ شود. بافت و قوام آن مانند تازه ساخته شده نخواهد بود، با این حال، وقتی روی یک تکه نان برشته شده یا با یک تکه سیمیت سرو شود، همچنان طعم شگفت انگیزی خواهد داشت.

برای غذاهای لذیذتر ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای منطقه ای صبحانه کویمک – میهلاما به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

اشتهای خوب! / افییت اولسون!

daa9d988db8cd985d8a7daa9 d985db8cd984d987d985d8a7 647f73f32db8c

کویمک (میلهما)

آیلا کلولی

Kuymak (یا Mihlama) یک غذای خوشمزه صبحانه منطقه‌ای است که از منطقه شمال دریای سیاه ترکیه سرچشمه می‌گیرد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره صبحانه

آشپزی ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 152 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • کره را در سهن یا تابه ای روی حرارت متوسط ​​آب کنید و قبل از اضافه کردن آرد ذرت، اجازه دهید کمی قهوه ای شود.

  • آنها را به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

  • حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آرد ذرت کمی قهوه ای شود.

  • آب را اضافه کنید و بگذارید بپزند تا آرد ذرت قبل از اضافه کردن پنیر، آب را جذب کند.

  • مخلوط را به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید پنیر ذوب شده و به خوبی با آرد ذرت ترکیب شده است.

  • آب در حال جوش را اضافه کنید و اجازه دهید کویمک بیشتر بپزد. آب جذب می شود و کره روی سطح ظاهر می شود.

یادداشت

  • آرامی آرد ذرت و پنیر را با هم هم بزنید تا پنیر رشته ای و هم زمان لثه شود.

  • استفاده از نوع پنیر مناسب برای این غذا ضروری است. پنیرهای تازه مانند فتا یا ریکوتا کارایی ندارند. بهترین پنیرها پنیر گاوی کهنه و پاستوریزه ای هستند که وقتی گرم می شوند رشته می شوند.

  • کویمک (یا میلهما) وقتی گرم و تازه سرو شود بهترین است. پنیر زمانی که سرد می‌شود حالت وزشی خود را از دست می‌دهد و بافت آن لاستیکی می‌شود.
  • این صبحانه خوشمزه ترکی در 15 دقیقه آماده می شود و فقط به 3 ماده اصلی نیاز دارد!
  • بهترین روش پخت کویمک – میلهما استفاده از قاشق چوبی یا کاردک سیلیکونی.

تغذیه

کالری: 152کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 1gچربی: 12g چربی اشباع شده: 7gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 3gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 29میلی گرم سدیم: 572میلی گرمپتاسیم: 242میلی گرمفیبر: 1g شکر: 1گرمویتامین A: 532IU کلسیم: 39 میلی گرمآهن: 0.3میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا