آشپزی

Çiğ Börek – Chebureki

Çiğ Börek – Chebureki

چیگ بورک (چیبورک یا چبورکی) یک شیرینی ترد و نازک سرخ شده است که با گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات پر شده است.

آنها به عنوان پیش غذا، صبحانه/برانچ، یا میان وعده در حال حرکت عالی هستند.

این غذای سرخ شده خوشمزه یک غذای ملی تاتارهای کریمه است، اما همچنین یک میان وعده/غذای خیابانی محبوب در سراسر ترکیه، آسیای مرکزی، اروپای شرقی و روسیه است.

cig borek served with tomatoes, cucumbers and parsley
Çiğ Börek Chebureki 14

این بورک های سرخ شده خوشمزه توسط تاتارهای کریمه که به شهر اسکی شهیر ترکیه مهاجرت کرده بودند از آسیای میانه به ترکیه آورده شد.

آنها یکی از محبوب ترین اقلام صبحانه و همچنین میان وعده یا غذای خیابانی هستند.

نسخه من از Chebureki با چند ماده ساده در خانه بسیار آسان درست می شود و همیشه در بین خانواده محبوب است.

cig borek - Chebureki freshly out of fryer
Çiğ Börek Chebureki 15

چبورکی چیست؟

چبورکی (Cig Borek در ترکی) یک شیرینی سرخ شده به شکل نیمه ماه است که با گوشت چرخ کرده و پیاز پر شده است.

همانند ازمیر کومرو – ساندویچ ترکی، این غذای خیابانی خوشمزه معمولاً به عنوان صبحانه سرو می شود. یا یک میان وعده در حال حرکت.

مشابه مانتی – پیراشکی ترکی، چبورکی عمدتاً در کشورهای اسلاو و همچنین ترکیه محبوب است. ، آسیای مرکزی و اروپای شرقی.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • ترد، آبدار و بسیار خوشمزه هستند.
  • شما فقط به چند ماده اولیه انباری/یخچال نیاز دارید که ممکن است از قبل برای درست کردن این مواد ترد نیاز داشته باشید.
  • می توانید شیرینی یا فیلینگ را از چند روز قبل آماده کنید و چبورکی خود را در آخرین لحظه درست قبل از سرو آنها بپزید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Chebureki
Çiğ Börek Chebureki 16
  • آرد سفید قوی – به آن آرد نان قوی نیز می‌گویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد که باز کردن آن را راحت تر می کند.
  • سرکه – به خمیر تردی می دهد. من برای این دستور از سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده می کنم.
  • گوشت چرخ کرده– من از گوشت چرخ کرده با درصد چربی 15 درصد استفاده می کنم اما در صورت تمایل می توانید از گوشت گاو بدون چربی استفاده کنید. برخی از دستور العمل ها به گوشت چرخ کرده بره یا خوک یا حتی مخلوط نیاز دارند. این کاملاً به شما بستگی دارد که از چه گوشتی استفاده کنید، اگرچه گوشت گاو گوشت سنتی برای دستور تهیه سیگ بورک است.
  • پیاز – می‌توانید از پیاز سفید، زرد یا قهوه‌ای برای طعم دادن به پر کردن گوشت استفاده کنید.
  • آب – من به مخلوط گوشت گاو آب اضافه می کنم تا مخلوط آبدار شود. قبل از پر کردن شیرینی‌ها، مخلوط را خوب هم بزنید زیرا مایع در ته ظرف جمع می‌شود.
  • ادویه – من از نمک و فلفل تازه آسیاب شده به عنوان چاشنی استفاده می کنم. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

چگونه چیگ بورک درست کنیم؟

ساخت Chebureki بسیار آسان و ساده است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

نمک، سرکه و آب را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

آرد را الک کرده و به تدریج به ظرف اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را روی میز کار منتقل کنید و آن را به مدت پنج تا ده دقیقه ورز دهید تا صاف و کشدار شود.

خمیر را به کاسه برگردانید، روی آن را بپوشانید و در حین آماده کردن فیلینگ به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

A soft dough with water, salt and flour is made for Chebureki
Çiğ Börek Chebureki 17

پر کردن

را آماده کنید

پیاز را در یک کاسه رنده کنید و گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، سرکه و آب را اضافه کنید.

Mince, onion and spices are placed in a bowl for making the filling
Çiğ Börek Chebureki 18

همه را مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.

شیرینی ها را شکل دهید و سرخ کنید

خمیر را به 12 گلوله مساوی، تقریباً 40 گرم تقسیم کنید.

قبل از شروع به شکل دادن به آنها اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کنند.

هنگام شکل دادن به شیرینی‌ها روی آن‌ها را با پارچه آشپزخانه بپوشانید تا خشک نشوند.

the dough is divided into 12 equal balls
Çiğ Börek Chebureki 19

یکی از گلوله های خمیر را بردارید و آن را روی سطحی که کمی آردپاشی شده به شکل دایره 15 سانتی متری (6 اینچی) باز کنید.

گلوله خمیر را به آرامی با آرد بپاشید تا به وردنه نچسبد.

The dough ball is rolled out into a circle
Çiğ Börek Chebureki 20

1 قاشق غذاخوری از فیلینگ را روی نیمی از دایره بریزید و نصف دیگر را روی فیلینگ تا بزنید.

1 tablespoon of filling is scattered on the half of the circle
Çiğ Börek Chebureki 21

درزهای چبورکی را با انگشتان خود ببندید و لبه آن را با کاتر پیتزا کوتاه کنید تا مطمئن شوید که به خوبی مهر و موم شده است.

the seams of Chebureki is pinched to seal and the sides are trimmed
Çiğ Börek Chebureki 22

شیرینی پر شده را روی سطح کمی آردپاشی شده کنار بگذارید و همین کار را با بقیه گلوله های خمیر قبل از شروع سرخ کردن تکرار کنید.

The pastries are set aside before frying
Çiğ Börek Chebureki 23

ماهیتابه خود را با روغن پر کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

شیرینی ها را در روغن داغ به مدت یک یا دو دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

من از یک ماهیتابه بزرگ استفاده می‌کنم که به اندازه کافی بزرگ باشد تا دو شیرینی جا بگیرد.

frying the pastries in hot oil
Çiğ Börek Chebureki 24

بلافاصله با یک فنجان چای ترکی سرو کنید، کوبان سالاتاسی (سالاد ترکی شپرد) یا یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار) در کناره.

cig borek - Chebureki served with salad
Çiğ Börek Chebureki 25

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • خمیر بورک را بیش از یک ساعت استراحت ندهید زیرا ممکن است خیلی شل شود و باز شود.
  • می توانید به جای اینکه خمیر را خودتان درست کنید، از تورتیلا خام خام نپخته استفاده کنید. سریع تر و آسان تر!
  • هر نوع گوشت چرخ کرده با این دستور غذای چبورکی یا حتی مخلوط کاملاً کار می کند!

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه چبورکی های باقی مانده را دوباره گرم کنیم؟

بهترین راه برای گرم کردن دوباره چبورکی، گرم کردن مجدد آنها در فر معمولی است؟ ، توستر یا سرخ کن هوا تا زمانی که دوباره ترد شوند. اگر می خواهید بورک ها ترد شوند از مایکروویو استفاده نکنید زیرا مایکروویو آنها را خیس می کند.

آیا می توانید cig borek؟

بله، می‌توانید این بورک‌های سرخ‌شده را قبل یا بعد از سرخ کردن، فریز کنید. به سادگی آنها را با یک فیلم چسبناک بپیچید و آنها را در کیسه فریزر قرار دهید یا آنها را بین کاغذ روغنی در ظرف مخصوص فریزر قرار دهید تا از چسبیدن آنها جلوگیری شود.
برای یخ زدایی، آنها را چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس طبق دستور پخت سرخ کنید یا در فر/سرخ کن با هوا گرم کنید تا دوباره ترد شوند.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور پخت‌های صبحانه/برانچ ترکی خوشمزه‌تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این بورک های سرخ شده خوش طعم “چبورکی” به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

fried ciboria served with salad

چیگ بورک – چبورکی

آیلا کلولی

چیگ بورک (چیبورک یا چبورکی) یک شیرینی ترد و نازک سرخ شده پر از گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس پیش غذا، صبحانه، میان وعده

آشپزی اروپا شرقی، ترکی

سرویس ها 12 تکه ها

کالری 194 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

خمیر را آماده کنید

  • نمک، سرکه و آب را مخلوط کنید در یک کاسه بزرگ.

  • آرد را الک کرده و کم کم به ظرف اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  • خمیر را روی میز کار انتقال دهید و ورز دهید تا نرم و کشدار شود، به مدت پنج تا ده دقیقه.

  • خمیر را داخل کاسه برگردانید و روی آن را بپوشانید و در حین تهیه فیلینگ به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

پر کردن را آماده کنید

  • پیاز را رنده کنید در یک کاسه و گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، سرکه و آب را اضافه کنید.

  • همه را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.

شیرینی ها را شکل دهید و سرخ کنید

  • خمیر را به 12 گلوله مساوی هر کدام تقریباً 40 گرم تقسیم کنید. قبل از فرم دادن به آنها اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کنند.

  • یکی از گلوله های خمیر را بردارید و روی سطحی که کمی آردپاشی شده به شکل دایره 15 سانتی متری (6 اینچی) پهن کنید. برای جلوگیری از این کار، توپ خمیر را به آرامی با آرد پاشی کنید. به وردنه می‌چسبد.

  • 1 قاشق غذاخوری از فیلینگ را روی نیمی از دایره بریزید و نصف دیگر را روی فیلینگ تا بزنید.

  • درزهای چبورکی را با انگشتان خود ببندید و لبه آن را با کاتر پیتزا کوتاه کنید تا مطمئن شوید که خوب است. مهر و موم شده است.

  • ماهیتابه خود را با روغن پر کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

    /p>

  • شیرینی ها را داغ سرخ کنید هر طرف را یک یا دو دقیقه روغن بزنید تا طلایی و ترد شود. من از یک ماهیتابه بزرگ استفاده می کنم که به اندازه کافی بزرگ باشد تا دو شیرینی جا بگیرد.

  • بلافاصله با یک فنجان چای ترکی یا یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار) در پهلو.

یادداشت

  • خمیر بورک را بیش از یک ساعت استراحت ندهید زیرا ممکن است خیلی شل شود و باز شود.
  • هر نوع گوشت چرخ کرده با این دستور غذا یا حتی مخلوط کاملاً کار می کند!
  • می‌توانید به‌جای اینکه خمیر را خودتان درست کنید، از تورتیلاهای خام پخته‌نشده با گندم استفاده کنید تا کارها سریع‌تر و آسان‌تر شود!
  • بهترین راه برای گرم کردن دوباره چبورکی این است که آنها را در یک فر معمولی، اجاق توستر یا سرخ کن با هوا گرم کنید تا دوباره ترد شوند.
  • اگر می خواهید بورکی ها ترد شوند، از مایکروویو برای گرم کردن مجدد استفاده نکنید زیرا مایکروویو آنها را خیس می کند.

تغذیه

کالری: 194کیلو کالری کربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 6gچربی: 10g چربی اشباع شده: 2gچربی غیراشباع چندگانه: 5gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 11میلی گرم سدیم: 207میلی گرمپتاسیم: 100میلی گرمفیبر: 1g شکر: 1گرمویتامین A: 1IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 10میلی گرم آهن: 2میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا