آشپزی

پارفه جگر مرغ – پاته

پارفه جگر مرغ – پاته

پارفه جگر مرغ (یا پاته) با براندی یک پیش غذای شام شیک و در عین حال بی سروصدا است و می توان آن را تا سه روز قبل درست کرد. این یکی از پیش غذاها/پیش‌غذاهای مورد علاقه من است که در مناسبت‌های خاص مانند کریسمس یا شکرگزاری سرو می‌کنم، به‌ویژه زمانی که می‌خواهم مهمان‌های شامم را لوس کنم.

chicken liver pate with red onion marmalade
پارفه جگر مرغ پاته 13
پرش به:

همانند پات ماهی سالمون دودی، این غذای کلاسیک فرانسوی لوکس است بدون اینکه گران باشد و اینطور نیست نیاز به زمان و تلاش زیادی دارد. من معمولاً این پارفای جگر مرغ نرم و کره ای را با نان بریوش و مارمالاد پیاز قرمز خانگی سرو می کنم.

chicken liver pate with red onion marmalade
پارفه جگر مرغ پاته 14

این غذا پر از طعم است و برای میان وعده به عنوان بخشی از ناهار، روی تخته غذاخوری، یا به عنوان پیش غذا یا کاناپه مناسب است! و آیا گفتم درست کردن آن بسیار آسان است؟

پاته جگر مرغ یک غذای بسیار غنی است و بسیار مفید است. اگر بعد از میهمانی شام با مقداری غذای باقی مانده مواجه شدید، نگران نباشید! می توانید باقیمانده آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر روی پاته را با مقداری کره ذوب شده بپوشانید، حتی بیشتر – تا یک هفته – باقی می ماند.

Chicken liver pate served on a slice of brioche with red onion marmalade
پارفه جگر مرغ پاته 15

همچنین می‌توانید آن‌ها را با فیلم چسبناک بپیچید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • این پیش غذای خوشمزه بسیار آسان درست می شود، مقرون به صرفه است و برای سرو به عنوان یک پیش غذا بسیار عالی است.
  • برای سرگرمی بسیار مناسب است، می توانید آن را تا 3 روز قبل آماده کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که در صورت نیاز آن را قسمت کرده و سرو کنید!
  • مواد باقی مانده تا 3 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.

تفاوت بین پته و ترین

پاته یک خمیر صاف است و باید حداقل شامل نوعی جگر باشد. قابل پخش است، بنابراین بهترین راه برای سرو آن با مقداری نان یا کراکر و چاتنی یا مارمالاد است.

پاته را می توان گرم یا سرد سرو کرد، اما طعم آن پس از یک روز سرد شدن ایجاد می شود. در اینجا در بریتانیا، پاته را «پارفه» می‌گویند که یک دسر فرانسوی است که از جوشاندن خامه، تخم‌مرغ، شکر و شربت برای ایجاد پوره‌ای شبیه کاستارد درست می‌شود.

Terrine شبیه پاته است، با این حال، آنها چند تفاوت دارند. به طور کلی از گوشت و/یا سبزیجات بسیار پرپشت تر تهیه می شود و به شکل قالبی نان پخته می شود. قابل پخش نیست و در دمای اتاق به صورت ورقه ای سرو می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for chicken liver parfait
پارفه جگر مرغ پاته 16
  • جگر مرغ – می توانید جگر مرغ تازه را از اکثر سوپرمارکت ها یا قصابی های بزرگ پیدا کنید. قبل از استفاده از سینوس‌های چربی و رشته‌ای آن‌ها را تمیز کنید تا خمیری صافی داشته باشید.
  • براندی – به طور سنتی برای تهیه رب استفاده می شود، اما می توانید به جای آن از پورت، شری، یا قرمز استفاده کنید.
  • کپر – این یک ماده غیرعادی برای یک رب است که کمی شور می‌افزاید.
  • موسیر – موسیر کمی کاراملی شده در کره به شیرینی پاته می افزاید.
  • کره – کره بدون نمک با کیفیت خوب هم برای قهوه ای شدن موسیرها و هم برای ایجاد بافتی صاف و صاف کردن رب ضروری است.

چگونه پاته جگر مرغ درست کنیم؟

تهیه پاته جگر مرغ بسیار ساده است و برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

چربی و رگه‌های رشته‌ای جگر مرغ را جدا کرده و خشک کنید. آنها را کنار بگذارید.

موسیرها را با کره در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا نرم و قهوه ای شوند.

Sautéing the shallots in butter
پارفه جگر مرغ پاته 17

قبل از افزودن جگر مرغ، حرارت را زیاد کنید. آن‌ها را چند دقیقه بپزید تا همه طرف‌ها قهوه‌ای شوند اما داخلشان هنوز صورتی باشد.

Browning the chicken livers on high heat
پارفه جگر مرغ پاته 18

سیر، آویشن، کپر و چاشنی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

Sautéing the capers and garlic
پارفه جگر مرغ پاته 19

قبل از اینکه تابه را از روی حرارت بردارید، براندی را با احتیاط اضافه کنید و آن را بپزید تا به قوام شربت کاهش یابد. براندی بسیار قابل اشتعال است، مخصوصاً هنگام پختن روی اجاق گاز، بنابراین هنگام لعاب زدن تابه دقت بیشتری داشته باشید.

cooking the brandy until it reduce to syrup consistency
پارفه جگر مرغ پاته 20

اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه خنک شود سپس در غذاساز بریزید.

به آن ضربه بزنید تا مخلوط شود، سپس بقیه کره نرم و خامه دوبل را اضافه کنید. برای چند دقیقه ضربه برق بزنید تا صاف شود.

the chicken liver mixture is blitzed until smooth
پارفه جگر مرغ پاته 21

یک ظرف ترین را با فیلم بپوشانید و مخلوط پاته را داخل آن بریزید.

pate is transferred in a terrine mold
پارفه جگر مرغ پاته 22

به طور متناوب، می توانید مخلوط را به کاسه های کوچک یا رامکین تقسیم کنید.

بگذارید پاته برای چند ساعت یا در حالت ایده آل یک شب در یخچال بماند.

chicken liver parfait served in a bowl
پارفه جگر مرغ پاته 23

نکات برتر از سرآشپز

  • قطعات چاق و رشته‌ای کبد را کوتاه کنید – اگرچه این کار کمی دشوار است، اما این مرحله برای دستیابی به یک خمیر صاف ضروری است و کاملاً ارزش تلاش را دارد.
  • از حرارت زیاد برای پخت جگر مرغ استفاده کنید – ما می خواهیم جگرهای مرغ را سریعاً در حالی که داخل آن صورتی است، بدون پختن زیاد، قهوه ای شوند. دلیل اصلی داشتن خمیر دانه دار جگر مرغ بیش از حد پخته شده است.
  • از کره نرم استفاده کنید – وقتی مخلوط پاته را در مخلوط کن بریزید، مطمئن شوید که کره نرم است اما ذوب نشده است.
  • پارفی جگر مرغ خود را – پاته در دمای اتاق سرو کنید – این خمیر نرم و لذیذ در دمای اتاق طعم بسیار بهتری دارد و پخش کردن آن روی نان بسیار راحت تر است.

سؤالات متداول دستور غذا

چرا رب جگر مرغ من دانه دانه است؟

دلیل اصلی بافت دانه دار در رب پختن بیش از حد آن است؟ جگر مرغ. آنها باید فقط برای قهوه ای شدن بیرون پخته شوند در حالی که در داخل هنوز صورتی هستند.
یکی دیگر از دلایل ایجاد یک خمیر دانه دار این است که مخلوط را به اندازه کافی بلیت نزنید.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده غذا؟

می توانید باقیمانده ها را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر روی پاته را با مقداری کره ذوب شده بپوشانید، حتی بیشتر ماندگار می شود – تا یک هفته.

آیا می توانم مرغ را منجمد کنم؟ پارفی جگر؟

بله، به زیبایی یخ می زنند! به سادگی آن ها را با فیلم چسبناک بپیچید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

برای دستور العمل های پیش غذا خوشمزه تر برای مهمانی شام بعدی خود، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پارفه جگر مرغ شیک و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

chicken liver pate served on a slice of brioche

پارفه جگر مرغ (پاته)

آیلا کلولی

پارفه جگر مرغ (یا پاته) با براندی یک پیش غذای شام شیک و در عین حال بی سروصدا است و می توان آن را تا سه روز قبل درست کرد. من

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان کل 20 دقیقه

کورس پیش غذا، میان وعده

آشپزی فرانسوی

سرویس ها 6 بخش‌ها

کالری 269 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • چربی و رگ‌های رشته‌ای جگر مرغ را جدا کرده و خشک کنید.

  • 30 گرم کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

  • موسیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و نرم شود. قهوه ای.

  • سیر، آویشن، کپر و چاشنی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

  • براندی را با احتیاط اضافه کنید زیرا ممکن است شعله بگیرد، مخصوصا هنگام استفاده از اجاق گاز.

  • براندی را بپزید تا حالت شربتی به خود بگیرد و تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

  • وقتی خنک شدند آنها را در غذاساز بریزید و چند ثانیه برق بزنید تا ترکیب شوند.

  • بقیه کره نرم و خامه دوبل را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

  • مخلوط پاته را با قاشق در رامکین‌ها یا در یک ظرف ترین که با فیلم غذا چیده شده‌اند، بریزید.

  • بگذارید پاته برای چند ساعت در یخچال بماند. ایده آل یک شب است.

یادداشت

  • قطعات چاق و رشته‌ای کبد را کوتاه کنید – اگرچه این کار کمی دشوار است، اما این مرحله برای دستیابی به یک خمیر صاف ضروری است و کاملاً ارزش تلاش را دارد.

  • از حرارت زیاد برای پخت جگر مرغ استفاده کنید – ما می خواهیم جگرهای مرغ را سریعاً در حالی که داخل آن صورتی است، بدون پختن زیاد، قهوه ای شوند. دلیل اصلی داشتن خمیر دانه دار جگر مرغ بیش از حد پخته شده است.

  • از کره نرم استفاده کنید – وقتی مخلوط پاته را در مخلوط کن بریزید، مطمئن شوید که کره نرم است اما ذوب نشده است.

  • پارفی جگر مرغ خود را – پاته در دمای اتاق سرو کنید – این خمیر نرم و لذیذ در دمای اتاق طعم بسیار بهتری دارد و پخش کردن آن روی نان بسیار راحت تر است.
  • می توانید باقی مانده غذاها را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر روی پاته را با مقداری کره ذوب شده بپوشانید، حتی بیشتر – تا یک هفته – باقی می ماند.
  • براندی بسیار قابل اشتعال است، به خصوص هنگام پختن روی اجاق گاز، بنابراین هنگام لعاب زدن تابه دقت بیشتری داشته باشید.

تغذیه

کالری: 269کیلو کالری کربوهیدرات: 2gپروتئین: 15gچربی: 20g چربی اشباع شده: 11gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 5gچربی ترانس: 1gکلسترول: 333میلی گرم سدیم: 527mgPotassium: 224mgFiber: 1g Sugar: 1gVitamin A: 9774IU Vitamin C: 16mgCalcium: 23mg Iron: 8mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا