آشپزی

سیگارا بورگی (رولت پنیر ترکی)

سیگارا بورگی (رولت پنیر ترکی)

سیگارا بورگی (رول پنیر ترکی) پیش‌غذا/میان‌وعده ترد ترکی است که با ورقه‌های نازک و پوسته پوسته فیلو به نام “یوفکا” تهیه می‌شود که با پنیر فتا پر می‌شود و سپس برای تردی بیشتر سرخ می‌شود.

d8b3db8cdaafd8a7d8b1d8a7 d8a8d988d8b1daafdb8c d8b1d988d984d8aa d9bed986db8cd8b1 d8aad8b1daa9db8c 647b428e03736
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 21

این یک شیرینی همه کاره است که می توانید در هر زمانی از روز از آن لذت ببرید.

Sigara Böreği، همچنین به عنوان Turkish Cigar Borek یا Cigarette Borek نیز شناخته می شود، نام خود را از شکل استوانه ای آن گرفته است که شبیه به کانولیس یا تاکیتو است. .

این رول های پنیر خوشمزه یک شیرینی محبوب ترکی هستند.

پرش به:

این دستور غذای سیگارا بورگی به راحتی از قبل آماده می شود (ویدئوی پیوست را تماشا کنید تا ببینید چقدر ساده است)، به زیبایی یخ می زند، و می توان آن را بدون نیاز به آب کردن اولیه پخت!

این بورک‌های ترکیه‌ای خوشمزه، فینگر فود عالی برای مهمانی‌ها هستند.

sigara boreks are served on a plate
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 22

من اغلب آنها را به عنوان پیش غذا همراه با یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار) سرو می کنم. ، به عنوان بخشی از مزز اسپری، یا صبحانه ترکی انتخاب.

سیگارا بورگی چیست؟

سیگارا بورگی که با نام های سیگارا بورک یا سیگار بورک نیز شناخته می شود، نوعی شیرینی مرزه ترکی به نام «بورک» است.

این شیرینی‌های ترد فوق‌العاده محبوب با استفاده از خمیر یوفکا درست می‌شوند که شیرینی نازک و پوسته‌دار شبیه خمیر فیلو است.

به‌عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا عالی است و معمولاً همراه با ماست یا مقداری سالاد سرو می‌شود.

پر کردن سیگارا بورک ترکیبی خوشمزه از پنیر فتا، جعفری و گاهی اسفناج است که به شکل استوانه در می‌آید.

d8b3db8cdaafd8a7d8b1d8a7 d8a8d988d8b1daafdb8c d8b1d988d984d8aa d9bed986db8cd8b1 d8aad8b1daa9db8c 647b42971e1b3
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 23

وقتی همه چیز رول شد، شیرینی سرخ می شود تا خوب و ترد شود و رنگ قهوه ای طلایی زیبایی داشته باشد.

در حالی که برخی از دستور العمل‌ها به پخت شیرینی در فر نیاز دارند، Sigara Boreks زمانی بهترین طعم را دارد که در تابه کم عمق سرخ شوند.

همانند Pacanga Boregi، می‌توانید با تغییر پر کردن، تغییرات مختلفی ایجاد کنید، اما پر کردن پنیر و سبزی پرطرفدارترین است.

آنها سریعترین آماده سازی نیستند، اما به راحتی کنار هم قرار می گیرند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • سیگارا بورگی یک غذای عالی برای مجالس و سرگرمی است، می توانید آن را به عنوان فینگر فود، به عنوان قسمتی از مزه، به عنوان صبحانه ترکی یا به عنوان پیش غذای گیاهی سرو کنید.
  • این دستور پخت بورک با تصاویر گام به گام، دستورالعمل ها و یک آموزش ویدیویی کوتاه بسیار آسان است.
  • رولت های پنیر ترکیه ای به زیبایی منجمد می شوند، می توانید باقیمانده آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • آنها همچنین برای پیشبرد عالی هستند. سیگارا بورگی را می توانید تا 3 روز از قبل درست کنید و در صورت نیاز سرخ کنید.
6 pieces of sigara boregi on a green plate
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 24

از چه شیرینی برای Sigara Boregi استفاده کنیم؟

به طور سنتی، بورک های ترکی مانند Sigara Böreği و اسفناج و پای فتا – Ispanakli پینیرلی بورکبا خمیر شیرینییوفکا درست می شود که کمی ضخیم تر از شیرینی های فیلو است.

این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.

همچنین می‌توانید به جای آن از شیرینی‌های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازک‌تر هستند و به شکل مستطیل هستند.

شیرینی‌های فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکت‌ها و مغازه‌ها موجود است و می‌توانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.

جایگزین دیگر استفاده از خمیری اسپرینگ رول یا لفاف‌ها است که ممکن است استفاده از آن‌ها راحت‌تر باشد زیرا اغلب در ورقه‌های مربعی شکل کوچک هستند.

آنها در برخی از خواربار فروشی ها در بخش فریزر/یخچال یا در خواربارفروشی های آسیایی موجود هستند.

حتما از نوع تهیه شده از گندم و نه برنج برای این دستور سیگارا بورگی استفاده کنید.

d8b3db8cdaafd8a7d8b1d8a7 d8a8d988d8b1daafdb8c d8b1d988d984d8aa d9bed986db8cd8b1 d8aad8b1daa9db8c 647b429999ffe
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 25

چگونه مثلث یوفکا درست کنیم؟

ابتدا، خمیر یوفکای گرد را روی یک سطح تمیز و صاف قرار دهید. مطمئن شوید که شیرینی به شکل یکنواخت و بدون چروک است.

بعد، چاقوی تیز و شیرینی را به صورت افقی به دو نیم کنید و آن را به دو نیم دایره تقسیم کنید.

سپس، هر نیم دایره را دوباره به نصف برش دهید، این بار به صورت عمودی. اکنون باید چهار چهارم مساوی داشته باشید.

در نهایت، هر ربع را به صورت مورب به نصف برش دهید و هشت مثلث مساوی ایجاد کنید.

مطمئن شوید که شیرینی را با دقت و دقت برش دهید تا مطمئن شوید که اندازه هر مثلث برابر است.

این کمک می‌کند مطمئن شوید که شیرینی به طور یکنواخت پخته می‌شود و از نظر بصری جذاب به نظر می‌رسد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for sigara Borek
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 26
  • یوفکا – یوفکا نوعی نان صاف ترکی نازک و بدون خمیر است که معمولاً در غذاهای ترکی استفاده می شود. این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد. می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازک تر هستند و به شکل مستطیل هستند.
  • فتا– من پنیر فتا را ترجیح می دهم که با شیر گوسفند با محتوای چربی بالا و بافت خامه ای درست شود. می توانید آن را با پنیر بزی، پنیر دلمه، حلومی یا پنیر کسار جایگزین کنید.
  • هالومی – این یک پنیر نیمه سخت با طعم عالی است و من دوست دارم آن را به مواد پرکننده پنیر خود برای شیرینی ها اضافه کنم. می توانید آن را حذف کنید و هر پنیر دلخواه دیگری را اضافه کنید.
  • گیاهان – جعفری، نعناع و شوید گیاهان مورد علاقه من برای جفت شدن با پنیر هستند، اما می توانید به جای آن از ریحان، پونه کوهی، آویشن، کرفس یا پیازچه استفاده کنید. اگر می خواهید از گیاهان خشک استفاده کنید، از ⅓ مقدار آن استفاده کنید.
turkish cheese rolls sigara borek
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 27

چگونه سیگارا بورگی درست کنیم؟

تهیه این رول های پنیر ترکی خوشمزه بسیار ساده و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر کردن پنیر را آماده کنید

پنیر فتا را با استفاده از چنگال خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید.

feta cheese crumbled in a bowl
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 28

پنیر حلومی را رنده کرده و به همراه جعفری خرد شده، نعناع، ​​شوید و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به کاسه اضافه کنید.

chopped herbs and grated halloumi are added to the bowl
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 29

خوب هم بزنید تا همه با قاشق یا چنگال ترکیب شوند.

all the ingredients are mixed until all is combined with a fork شکل>

شیرینی ها را رول کنید

شیرینی های فیلو را به 8 مثلث مساوی برش دهید. این به شما 24 مثلث می دهد.

3 yufka dough are cut into 24 triangles
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 30

یک مثلث یوفکا را روی یک سطح بزرگ و صاف قرار دهید، انتهای نوک تیز دور از شما.

یک قاشق غذاخوری از فیلینگ پنیر را به انتهای پهن اضافه کنید و سپس آن را در یک خط نازک پهن کنید و یک شکاف کوچک در دو طرف باقی بگذارید.

a spoonful of filling is placed on the long side of the triangle

انتهای صاف را روی پنیر تا بزنید، گوشه های بیرونی را روی فیلینگ تا بزنید و سپس بورک را محکم بغلتانید.

rolling the yufka triangle into a log shape
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 31

نوک هر شیرینی را در انتهای نوک تیز خیس کنید تا مهر و موم شود.

a piece of yufka triangle rolled into a cigarette borek
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 32

کنار بگذارید و با باقی مانده یوفکا و فیل کردن ادامه دهید.

last couple of pieces of yufka triangles are being rolled
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 33

Shallow Fry the Boreks

¼ فنجان روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

وقتی روغن داغ شد، بورک ها را داخل روغن بریزید و از همه طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

frying 10 pieces of borek in hot oil
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 34

تابه را بیش از حد شلوغ نکنید.

وقتی پخت، بورک ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

sigara borek-Turkish cheese rolls served with cucumbers and tomatoes
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 35

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نحوه سرو کردن Sigara Boreks

سیگارا بورک بهتر است به صورت گرم و ترد و درست بیرون از سرخ کن سرو شود.

همانند Su Boregi – Water Borek و پای اسفناج و فتا – Ispanakli Peynirli Borek، آنها به عنوان فینگر فود، پیش غذا، میان وعده، صبحانه یا به عنوان بخشی از سینی مزه عالی هستند.

برای سرو سیگارا بورگی به‌عنوان فینگر فود یا میان‌وعده، آن‌ها را با سس غوطه‌وری مانند مربای چیلی گوجه‌فرنگی به سبک تایلندی، Tirokafteri (غذای فتا فرم گرفته تند)، یا دیپ ماست حیدری-ترکی.

اگر می‌خواهید این شیرینی‌های ترد و خوشمزه را به‌عنوان بخشی از ظرف مزه سرو کنید، آن‌ها را به همراه Arnavut Cigeri – Liver ترکی سرو کنید. ، فلافل، Icli Kofte (کیبه ترکی) و Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی) ).

سیگارا بورگی یکی از غذاهای مورد علاقه ما برای صبحانه است و من عاشق سرو این شیرینی های ترد به همراه محمره – آکوکا (دیپ فلفل قرمز)، اسفناج با تخم مرغ، توت فرنگی Mille Feuille، یا کایگانا (ترکی املت).

turkish cheese rolls sigara borek
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 36

نکات برتر از سرآشپز

  • می‌توانید این بورک‌های خوشمزه را از قبل در دسته‌های بزرگ درست کنید و برای بعد فریز کنید. قبل از سرخ کردن نیازی به یخ زدایی آنها نیست، آنها را از فریزر خارج کرده سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  • می‌توانید با تغییر پر کردن، انواع مختلفی ایجاد کنید اما پر کردن پنیر و سبزی محبوب‌ترین آنهاست.
  • هنگامی که سیگارا بورکس خود را سرخ می کنید، مطمئن شوید که روغن را تا دمای 185 درجه سانتی گراد (365 درجه فارنهایت) گرم کنید. اگر روغن شما به اندازه کافی داغ نباشد، شیرینی ها خیس می شوند و پنیر قبل از ترد شدن شیرینی ها شروع به آب شدن می کند.
d8b3db8cdaafd8a7d8b1d8a7 d8a8d988d8b1daafdb8c d8b1d988d984d8aa d9bed986db8cd8b1 d8aad8b1daa9db8c 647b42af62768
سیگارا بورگی رولت پنیر ترکی 37

چگونه سیگارا بورگی را فریز کنیم؟

با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید سیگارا بورک پخته یا نپخته را فریز کنید و آن‌ها را آماده کنید تا هر زمان که بخواهید بپزند.

این یک راه عالی برای صرفه جویی در زمان و داشتن یک میان وعده خوشمزه است.

سیگارا بورک های سرخ شده یا سرخ نشده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید تا مطمئن شوید که با یکدیگر تماس ندارند.

ورقه پخت را به مدت 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که سیگارا بورک جامد منجمد شود در فریزر قرار دهید.

هنگامی که سیگارا بورک منجمد شد، آن‌ها را به یک ظرف یا کیسه فریزر ایمن منتقل کنید.

ظرف یا کیسه فریزر را در فریزر قرار دهید و آنها را تا 3 ماه نگهداری کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم Sigara Boregi را منجمد کنم؟

بله، می توانید آنها را قبل از سرخ کردن یا بعد از سرخ کردن فریز کرده و در آن نگهداری کنید. فریزر تا 3 ماه
اگر آنها را نپخته فریز کنید، می توانید بدون یخ زدایی آنها را مستقیماً از فریزر سرخ کنید.
اگر بعد از سرخ کردن آنها را منجمد کردید، آنها را در فویل بپیچید و مجدداً به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده گرم کنید.

آیا می توانم Sigara Boreks را جلوتر بسازم؟

سیگارا بورکس هستند یک پیش غذای آسان برای آماده کردن You can prepare them a couple of days in advance and cook them just before your guests arrive. Simply fill and roll the sigara boregi, arrange them (uncooked) on a sheet pan in one single layer, cover with cling film, and keep them refrigerated until ready to serve them.

Can I bake Sigara Borek instead of frying it?

While the traditional way to make sigara borek is to fry it, you can also bake it in the oven. Just brush the sigara borek with some egg wash and bake them in a preheated oven at 180° C (350° F) for about 20-25 minutes or until golden brown and crispy.

For more scrumptious Turkish Borek recipes why not try:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

I hope you enjoy the process of making these crispy Turkish Cheese Rolls “Sigara Boregi” as much as you enjoy eating them! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

This recipe is featured in Twinkl Picnic in the Park Blog.

turkish cheese rolls sigara borek

Sigara Boregi (Turkish Cheese Rolls)

آیلا کلولی

Sigara Boregi (Turkish Cheese Rolls) are crispy Turkish appetizers/snacks made with thin and flaky filo sheets called “yufka”, filled with feta cheese, and then shallow-fried for extra crispness.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

Course Appetizer, Breakfast, Side Dish, Snack

Cuisine Turkish

Servings 24 pieces

Calories 229 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

  • Crumble the feta cheese using a fork and place it in a bowl.

  • Grate halloumi cheese and add it to the feta cheese.

  • Add the chopped parsley, mint, dill, and freshly ground black pepper to the cheese mixture. Mix with a spoon to combine.

  • Cut the filo pastries into 8 equal triangles. این به شما 24 مثلث می دهد.

  • Place a triangle of yufka on a large, flat surface, pointed end away from you. Add a tablespoonful of cheese filling to the wide end and spread it into a thin line, leaving a small gap on either side.

  • Fold the flat end over the top of the cheese, fold the outer corners over the filling and roll the borek tightly. Wet the tip on each pastry at the pointed end to seal it. کنار بگذارید و با باقی مانده یوفکا و فیلینگ ادامه دهید.

  • Heat ¼ cup of oil to 185° C (365° F) in a non-stick pan over medium heat.

  • Once the oil is hot, place the boreks in the oil and fry on all sides until crispy and golden. Don’t overcrowd the pan.

  • When cooked, place the boreks on a paper kitchen paper towel to absorb the excess oil.

یادداشت

  • Sigara Boreks are perfect as finger food, snack, breakfast, or as part of a mezze platter.
  • You can make them in advance in big batches and freeze them for later. No need to defrost them before frying, take them out of the freezer then fry them in hot oil.
  • You can make different variations by changing the fillings but the cheese and herb filling is the most popular one.
  • When frying your Sigara Boreks, make sure you heat the oil to 185° C (365° F). If your oil is not hot enough, the pastries will get soggy and the cheese will start melting before the pastries get crispy.

Nutrition

Calories: 229kcalCarbohydrates: 14gProtein: 5gFat: 17gSaturated Fat: 5gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 9gTrans Fat: 1gCholesterol: 7mgSodium: 233mgPotassium: 40mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 266IUVitamin C: 3mgCalcium: 101mgIron: 1mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا