آشپزی

Paçanga Böreği 

Paçanga Böreği 

آشپزی ترکی دارای دستور العمل های خوشمزه بورک است و Paçanga Böreği یکی از غذاهای مورد علاقه این کشور است.

این رول های شیرینی سرخ شده خوشمزه از ورقه های یوفکا پر از پنیر کاسار، پاستیرمه، گوجه فرنگی و فلفل درست می شود.

Pacanga boregi served with salad and olives

همانند رول های ترکی (سیگارا بورگی)، این خوراکی های ترد و خوش طعم به عنوان یک پیش غذا و همچنین بخشی از سینی مزه یا یک غذای صبحانه/برانچ.

روش سنتی پخت پاچانگا بورگی سرخ کردن آنهاست. با این حال، می‌توانید آن‌ها را در فر بپزید یا حتی در هوا سرخ کنید تا گزینه سالم‌تری داشته باشند.

pacing boregi served with olives, tomatoes and cucumbers
Paçanga Böreği  16

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این رول های شیرینی ترد به عنوان غذای مهمانی، پیش غذا، صبحانه یا میان وعده عالی هستند.
  • این دستور پخت با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • Pacanga Boregi به زیبایی یخ می‌زند، می‌توانید باقیمانده آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • می توانید آنها را تا 3 روز از قبل درست کنید و در صورت نیاز سرخ کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Pacanga Boregi
Paçanga Böreği  17

ورق های یوفکا

این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.

می‌توانید به جای آن از شیرینی‌های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازک‌تر هستند و به شکل مستطیل هستند.

شیرینی‌های فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکت‌ها و مغازه‌ها موجود است و می‌توانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.

پنیر کاسار

این یک پنیر زرد نیمه سخت است که شبیه چدار است اما بسیار ملایم تر است و از شیر گوسفند تهیه می شود.

در ترکیه به طور گسترده برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود.

می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سخت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.

آنها در اکثر فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه و همچنین در Amazon در دسترس هستند.

پاستیرما

پاستیرما یک گوشت گاو خشک شده در هوا با پوششی از ادویه‌هایی به نام «سیمن»، از زیره، شنبلیله، سیر، و فلکه فلفل چیلی ساخته شده است.

می توانید آنها را از اکثر فروشگاه های ترکیه یا به صورت آنلاین از آمازون خریداری کنید.

سبزیجات

می توانید از هر نوع فلفل یا گوجه فرنگی که در دست دارید استفاده کنید.

برخی از نسخه‌های پاکانگا بورگی حاوی سبزیجات نیستند، اما من دوست دارم آنها را اضافه کنم زیرا طعم قوی پاستیرما را تکمیل می‌کنند.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این بورک های خوشمزه بسیار ساده و ساده است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر کردن را آماده کنید

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

وقتی تابه داغ شد، فلفل ها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

Sautéing the peppers
Paçanga Böreği  18

گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و آنها را بپزید تا نرم شوند.

آویشن، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

the tomatoes and spices are added to peppers
Paçanga Böreği  19

در حالی که مخلوط فلفل و گوجه فرنگی در حال خنک شدن است پنیر را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

پاستیرما را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

grated cheese and chopped pastirma are placed in a bowl
Paçanga Böreği  20

مخلوط فلفل و گوجه‌فرنگی خنک‌شده را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

the vegetables are added to cheese mixture
Paçanga Böreği  21

شیرینی ها را رول کنید

یوفکا را به 8 مثلث مساوی برش دهید. این به شما 24 مثلث می دهد.

the yufka sheets are cut into 24 triangles
Paçanga Böreği  22

یک مثلث یوفکا را روی یک سطح بزرگ و صاف قرار دهید، انتهای نوک تیز دور از شما.

یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را به انتهای پهن اضافه کنید و آن را در یک خط نازک پهن کنید و یک شکاف کوچک در دو طرف باقی بگذارید.

a tablespoon of filling is placed on the large side of the triangle
Paçanga Böreği  23

انتهای صاف را روی قسمت بالای فیلینگ تا بزنید و گوشه های بیرونی را تا کنید.

the sides are folded towards the filling
Paçanga Böreği  24

ورق یوفکا را محکم بغلتانید.

tightly roll the pastry
Paçanga Böreği  25

نوک هر شیرینی را در انتهای نوک تیز خیس کنید تا مهر و موم شود.

 the tips are wetted with water
Paçanga Böreği  26

آن را کنار بگذارید و با باقی مانده یوفکا و فیلینگ ادامه دهید.

rolled boreks ready to fry
Paçanga Böreği  27

بورک ها را سرخ کنید

¼ فنجان روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
وقتی روغن داغ شد، بورک ها را داخل روغن بریزید و از همه طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید.

وقتی پخت، بورک ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

showing inside of Pacanga Boregi
Paçanga Böreği  28

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکته برتر از سرآشپز

پچانگا بورگی سرخ کردنی معمولی‌ترین روش برای طبخ آن‌ها است زیرا سریع و آسان است.

با این حال، اگر می‌خواهید گزینه سالم‌تری داشته باشید، می‌توانید آنها را در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (390 درجه فارنهایت) حدود 25 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.

به سادگی تکه های بورک را روی سینی ورق کاغذ سیلیکونی بچینید، تخم مرغ ها را بشویید و روی دانه های کنجد بپاشید.

سؤالات متداول دستور العمل

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

این شیرینی های خوشمزه تا 5 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شوند. برای گرم کردن مجدد آنها را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا دوباره گرم و ترد شوند.

آیا می توانم Pacanga را فریز کنم بورک ها؟

بله، می توانید قبل یا بعد از سرخ کردن آنها را فریز کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
اگر آنها را نپخته فریز کنید، می توانید بدون یخ زدایی آنها را مستقیماً از فریزر سرخ کنید.
اگر بعد از سرخ کردن آنها را فریز کردید، به سادگی آنها را در فویل حلبی بپیچید و مجدداً در فر از قبل گرم شده حدود 10 تا 12 دقیقه گرم کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر بورک ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پاکانگا بورگی خوشمزه و ترد به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Paçanga boregi served as a breakfast item

پاچانگا بورگی

آیلا کلولی

آشپزی ترکی دارای بسیاری از دستور العمل های خوشمزه بورک است و Paçanga Böreği یکی از غذاهای مورد علاقه این کشور است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس پیش غذا، صبحانه، میان وعده

آشپزی ترکی

سرویس ها 24 تکه ها

کالری 205 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده خوانایی پر کردن

  • یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

  • وقتی تابه داغ شد، فلفل ها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

  • گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و آنها را بپزید تا نرم شوند.

  • آویشن، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک می شود.

  • پاستیرما را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

  • مخلوط فلفل و گوجه فرنگی خنک شده را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه ترکیب شده اند.

شیرینی ها را رول کنید

  • شیرینی های فیلو را به 8 مثلث مساوی برش دهید. این به شما 24 مثلث می دهد.

  • یک مثلث یوفکا را روی یک سطح بزرگ و صاف قرار دهید، انتهای نوک تیز دور از شما.

  • یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را به انتهای پهن اضافه کنید و آن را در یک خط نازک پهن کنید و یک شکاف کوچک در دو طرف باقی بگذارید.

  • انتهای صاف را روی قسمت بالای فیلینگ تا بزنید، گوشه های بیرونی را تا کنید و بورک را محکم رول کنید.

  • نوک هر شیرینی را در انتهای نوک تیز خیس کنید تا ببندد. کنار بگذارید و با باقی مانده یوفکا و فیلینگ ادامه دهید.

بورک ها را سرخ کنید

  • ¼ فنجان روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • پس از داغ شدن روغن، بورک ها را داخل روغن بریزید و از همه طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید.

  • وقتی پخت، بورک ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

یادداشت

  • Pacanga Boregi به عنوان غذای مهمانی، پیش غذا، صبحانه یا میان وعده عالی است.
  • اگر گزینه سالم‌تری می‌خواهید، می‌توانید آنها را در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (390 درجه فارنهایت) به مدت حدود 25 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.
  • این شیرینی های خوشمزه تا 5 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شوند.
  • برای گرم کردن باقی مانده پاکانگا بورک، آنها را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا دوباره گرم و ترد شوند.
  • می‌توانید باقی‌مانده بورک‌ها را قبل یا بعد از سرخ کردن فریز کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 205کیلو کالری کربوهیدرات: 15gپروتئین: 5gچربی: 14g چربی اشباع شده: 4gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 8gکلسترول: 9میلی گرمسدیم: 195میلی گرمPotassium: 61mg Fiber: 1 gSugar: 1gVitamin A: 196IUVitamin C: 9mg Calcium: 47 mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا