آشپزی

بابا گانوش بدون تهینی

بابا گانوش بدون تهینی

این بابا گانوش به سبک ترکی بدون تاهین، یک دیپ دودی و طعم‌دار بادمجاناست که با مواد تازه مدیترانه‌ای درست شده است.

همانند Cacik (ماست ترکی با خیار) و هوموس معتبر آسان، درست کردن آن بسیار آسان است و کاملاً با نان پیتای خانگی.

Baba ganoush no tahini garnished with Pomegranate seeds
بابا گانوش بدون تهینی 11

بابا گانوش چیست؟

بابا گانوش (یا بابا قانوش – قانوج) یک پیش غذا/مز/دیپ مدیترانه ای و خاورمیانه ای است که از بادمجان زغالی، روغن زیتون، آب لیمو، چاشنی و تاهینی تشکیل شده است.

درست مانند دستور غذای موتبال (بادمجان برشته شده)، ماده اصلی بادمجان است که برشته می شود. روی آتش برای رسیدن به طعم دودی.

همه چیزهای دیگر از دستور پخت متفاوت است.

نسخه من از این دیپ گیاهی حاوی تاهینی نیست، اما در صورت تمایل می‌توانید آن را اضافه کنید.

این بدون گلوتن و همچنین کتو دوست است!

این دیپ بادمجان معمولاً به‌عنوان مزه سرد / پیش غذا، به‌عنوان غذای جانبی برای غذای اصلی و به‌عنوان دیپ برای نان تخت سرو می‌شود.

توازن فوق‌العاده‌ای از طعم دودی و تند از بادمجان‌های برشته و لیمو دارد.

Baba ganoush served with crusty bread and feta cheese
<em><strong>بابا غنوش خدمت کرد با یک تکه نان خرد شده و یک تکه پنیر فتا<strong><em>

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این بابا گانوش بدون تاهین وقتی با مقداری نان خرد شده سرو شود، یک ناهار گیاهی/وگان عالی درست می کند. یک وعده غذایی عالی مخصوصاً زمانی که می خواهید چیزی سبک و سالم و همچنین خوشمزه بخورید.
  • پس از یکی دو روز ماندن در یخچال طعم بهتری پیدا می کند. این دیپ بادمجان دودی برای تهیه پیش غذا عالی است و تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود.
  • این دیپ حماسی طعم دودی خوش طعمی دارد – همه اینها به لطف روش زغال‌کردن بادمجان‌ها روی گریل است.
  • بابا گانوش به طور طبیعی بدون لبنیات، بدون گلوتن، کتوپسند، وگان و بدون آجیل است!
aubergine dip without tahini
بابا گانوش بدون تهینی 12

تفاوت بین بابا غنوش و حمص

یک بابا غنوش معمولی با بادمجان بوداده مخلوط با روغن زیتون خالص، کنجد کنجد، سیر و آب لیمو درست می‌شود.

حمص با نخود پخته، تاهین، روغن زیتون، سیر و آب لیمو درست می شود.

بابا گانوش طعم خاکی و دودی دارد در حالی که هوموس دارای رنگ مغزی تر است.

هوموس از بابا گانوش بسیار محبوب‌تر در خاورمیانه است.

اگرچه هر دو سالم و مغذی هستند، بابا گانوش کالری کمتری نسبت به هوموس دارد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Baba Ganoush without tahini
بابا گانوش بدون تهینی 13

بادمجان برای بابا غنوش

بادمجان‌های کوچک بهتر هستند زیرا دانه‌های کمتری دارند، پوست نازک‌تری دارند و طعم شیرین‌تر و لطیف‌تری دارند و تلخی کمتری دارند.

اما اگر بادمجان های کوچکتر در دسترس نباشند، می توان از بادمجان های بزرگتر به عنوان جایگزین استفاده کرد.

هنگام انتخاب بادمجان ها، به دنبال بادمجان های کمی سفت با پوست براق و صاف باشید.

بعد از پخت، دانه هایی که ممکن است وجود داشته باشد را دور بریزید.

ملاس انار

این یک شربت غلیظ است که با آب انار تهیه می شود و معمولاً در دستور العمل های خاورمیانه / ترکیه استفاده می شود.

طعم ترش و شیرین شدیدی دارد و برای استفاده برای سس سالاد یا ماریناد عالی است.

می‌توانید آن را از اکثر فروشگاه‌های ترکیه / خاورمیانه یا آنلاین از Amazon خریداری کنید.

آن را با هیچ ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.

مواد دیگری که برای تهیه بابا غنوش بدون تاهین نیاز دارید عبارتند از:

  • فلفل قرمز– من معمولاً از فلفل رومانو استفاده می کنم اما هر نوع فلفل قرمز شیرینی با این دستور العمل عالی عمل می کند.
  • سیر – این یک طعم دهنده عالی برای این دیپ بادمجان است و کاملا ضروری است. می توانید آن را با هاون و هاون به خمیر تبدیل کنید یا با میکروپلن آن را رنده کنید.
  • آب لیمو –  بهترین گزینه استفاده از آب لیمو ترش شده از لیموترش تازه به جای آب لیموی بطری شده برای طعمی تازه و لذیذتر است.
  • جعفری– یکی از گیاهان مورد علاقه من است که به سالادها طعم و درخشندگی می بخشد. من از جعفری با برگ تخت استفاده می کنم اما می توانید از جعفری فرفری یا گیاهان دیگر مانند گشنیز، شوید یا پیازچه استفاده کنید.

چگونه بابا گانوش را بدون تهینی درست کنیم؟

تهیه این دیپ بادمجان بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج تنها چند مرحله وجود دارد که باید دنبال کنید:

با پختن بادمجان و فلفل قرمز شروع کنید.

برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها، هر کدام را چند بار با خلال دندان خار کنید و همراه با فلفل قرمز روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.

آن‌ها را بپزید تا نرم شوند و پوست آن‌ها ذغالی شود، در حالی که مرتب آن‌ها را می‌چرخانید.

The peppers and aubergines are chargrilled on BBQ
بابا گانوش بدون تهینی 14

اگر می‌خواهید آنها را در فر برشته کنید، فر را از قبل روی 200 درجه سانتی‌گراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

بادمجان ها را به مدت 30-40 دقیقه و فلفل ها را به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا زمانی که پوست آن ذغالی شده و گوشت آن نرم شود.

آنها را در یک کاسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه روی آنها را با فیلم یا درب بپوشانید.

این به تشدید طعم دودی در حین خنک شدن آنها کمک می کند و اجازه می دهد تا مایع باقیمانده از سبزیجات خارج شود. همچنین پوست کندن آنها راحت تر خواهد بود.

بادمجان ها و فلفل قرمز را پوست بگیرید و در صورت وجود دانه ها را دور بریزید.

peeled aubergines and peppers placed on a colander
بابا گانوش بدون تهینی 15

بادمجان ها را نگینی خرد کرده و در صافی قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود.

اگر می‌خواهید بافت صافی داشته باشید، از غذاساز برای خرد کردن بادمجان‌ها و فلفل‌ها استفاده کنید.

finely chopped aubergines
بابا گانوش بدون تهینی 16

فلفل قرمز را ریز خرد کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

آب لیموترش تازه، سیر، روغن زیتون، ملاس انار، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید.

all the ingredients are placed into a bowl
بابا گانوش بدون تهینی 17

وقتی آبکش شد، بادمجان ها را به کاسه اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

آن را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با مقداری جعفری خرد شده، دانه‌های انار و مقداری روغن زیتون تزئین کنید.

all the ingredients are mixed in a large bowl
بابا گانوش بدون تهینی 18

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام پختن بادمجان ها، آنها را کامل بپزید تا بیرون سیاه شده و داخل آن کمی بخار شود. آنها باید عمیقاً ذغالی شده و کاملاً حساس باشند، با کوچکترین لمسی فرو بریزند و در هنگام ضربه زدن با خلال دندان یا چاقو هیچ مقاومتی از خود نشان ندهند.
  • آنها را در یک کاسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه روی آن ها را با فیلم یا درب بپوشانید. این به تشدید طعم دودی در حین خنک شدن آنها کمک می کند و اجازه می دهد تا مایع باقیمانده از سبزیجات خارج شود. همچنین پوست کندن آنها راحت تر خواهد بود.
  • ملاس انار را با هیچ ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.

با بابا گانوش چه بخوریم؟

این دیپ بادمجان دودی برای سرو با مقداری نان مانند نان پیتا یونانی، نان لواش خاورمیانه، یا طوا نان با سیر.

می‌توانید آن را به‌عنوان بخشی از سینی مزه به همراه باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی) سرو کنید. ، رولز ترکی (سیگارا بورگی)، Yaprak Sarma – Dolma (برگ های انگور پر شده)، دستور پخت فلافل لبنانی، Muhammara – Acuka (فلفل قرمز)، و Mucver (Courgette Fritters) برای ضیافت ترکی!

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم بابا گانوش را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، بابا گانوش را می توان زودتر از موعد درست کرد و در آن ذخیره کرد. یخچال تا 3-4 روز.
برای سرو، به سادگی اجازه دهید دیپ به دمای اتاق برسد و قبل از سرو آن را هم بزنید.

می توانید آن را فریز کنید؟

من توصیه نمی کنم این بادمجان ترکی خوشمزه را فریز کنید. ظرف. با این حال، می توانید آن را تا یک هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. برای بهترین طعم، اجازه دهید قبل از سرو به دمای اتاق برسد.

بابا غنوش چند کالری دارد؟

نسخه من از این دستور غذای بابا گانوش فقط 121 کیلو کالری در هر دارد. بخش.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر ترکی دستور پخت دیپ و مزه چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دیپ بادمجان سوخاری خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

aubergine dip without tahini

بابا گانوش بدون تهینی

آیلا کلولی

این بابا گانوش به سبک ترکی بدون تاهین یک دیپ دودی و خوشمزه بادمجان (یا بادمجان) است که با مواد تازه مدیترانه ای درست شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، صبحانه، سالاد، مخلفات

آشپزی مدیترانه ای، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 6 افراد

کالری 121 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برای جلوگیری از ترکیدن بادمجان ها، هر کدام را چند بار با خلال دندان خار کنید و همراه با فلفل قرمز روی گاز سوز یا باربیکیو قرار دهید.

  • <. li id="wprm-recipe-15949-step-0-1" class="wprm-recipe-instruction" readability="-1">

    آنها را بپزید تا نرم شوند و در حین چرخاندن پوست آنها ذغالی شود. اغلب.

  • /li>

  • آنها را در ظرفی بریزید و روی آنها را بپوشانید. فیلم چسبناک یا یک درب به مدت 15 دقیقه. این به تشدید طعم دودی در حین خنک شدن آنها کمک می کند و اجازه می دهد تا مایع باقی مانده از سبزیجات خارج شود. همچنین پوست کندن آنها راحت تر خواهد بود.

  • بادمجان ها و فلفل قرمز را پوست بگیرید و در صورت وجود دانه ها را دور بریزید.

  • بادمجان ها را ریز خرد کرده و سپس در الک قرار دهید تا آب تلخ آنها گرفته شود. از غذاساز برای خرد کردن بادمجان ها و فلفل ها استفاده کنید تا بافت نرمی داشته باشید.

  • فلفل قرمز را ریز خرد کرده و همراه با آب لیموی تازه، سیر، روغن زیتون، ملاس انار، جعفری خرد شده و نمک در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

  • وقتی آب آن گرفته شد، بادمجان ها را به کاسه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

  • آن را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با مقداری جعفری خرد شده، دانه های انار و مقداری روغن زیتون تزیین کنید.

یادداشت

  • هنگام پختن بادمجان ها، آنها را کامل بپزید تا بیرون سیاه شده و داخل آن کمی بخار شود. آنها باید عمیقاً ذغالی شده و کاملاً حساس باشند، با کوچکترین لمسی فرو بریزند و در هنگام ضربه زدن با خلال دندان یا چاقو هیچ مقاومتی از خود نشان ندهند.
  • بادمجان‌های کوچک بهتر هستند زیرا دانه‌های کمتری دارند، پوست نازک‌تری دارند و شیرین‌تر، لطیف‌تر و تلخ‌تر هستند.
  • آنها را در یک کاسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه روی آن ها را با فیلم یا درب بپوشانید. این به تشدید طعم دودی در حین خنک شدن آنها کمک می کند و اجازه می دهد تا مایع باقیمانده از سبزیجات خارج شود. همچنین پوست کندن آنها راحت تر خواهد بود.
  • ملاس انار را با هیچ ملاس دیگری جایگزین نکنید. در عوض، از آب لیموی اضافی استفاده کنید.

تغذیه

کالری: 121کیلو کالری کربوهیدرات ها: 19gپروتئین: 3gچربی: 5g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 3gسدیم: 201میلی گرمپتاسیم: 622میلی گرمفیبر: 8g قند: 12 gویتامین A: 1407IU Vitamin C: 59mgCalcium: 27mg Iron: 1 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ تنوری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا