ریزوتو میگوی خامه ای (یا میگو) با نخود فرنگی یک غذای لذیذ، دلچسب و آرامش بخش است که با میگوی آبدار، برنج آربوریو، و آب گوشت تهیه می شود.
تنها در 30 دقیقه آماده می شود، این ریزوتو با کیفیت رستوران برای یک وعده غذایی شبانه هفته و همچنین یک شب قرار عاشقانه عالی است!
پرش به:
این ریزوتو میگوی خوشمزه (یا ریزوتو میگو اگر در بریتانیا هستید) با حداقل آماده سازی بسیار آسان است.
همانند پاستای میگو خامهای محبوب من، من از میگوهای ببری تازه برای این غذا استفاده میکنم. از میگوی منجمد یا میگوی آماده پوست کنده استفاده کنید تا کار را آسان تر کنید!
اگر طرفدار زیادی از میگو نیستید، می توانید صدف، گوش ماهی یا هر غذای دریایی دیگری را به ریزوتو خود اضافه کنید.
ریزوتو چیست
ریزوتو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با برنج نشاستهای متوسط یا دانه کوتاه تهیه میشود که تا زمانی که به قوام خامهای برسد، با آب پخته میشود.
پایه ریزوتو شامل موسیر، روغن زیتون یا کره، سفید خشک و برنج نشاسته ای است.
خامه بودن ریزوتو از کره و پارمیجانو-رجیانو و همچنین خود برنج می آید.
انواع مختلفی از ریزوتو وجود دارد و ریزوتو میگو یکی از محبوب ترین آنها به همراه ریزوتو قارچاست. > و ریزوتو کدو تنبل (Risotto Alla Zucca).
در ایتالیا، سرو ریزوتو به عنوان پیش غذا / غذای اول معمول است، اما من اغلب آن را به عنوان غذای اصلی همراه با یک کاسه سالاد موشک با پارمسان یا سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) .
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این غذای با کیفیت رستورانی طعم لذیذی دارد، یک وعده غذایی عالی برای یک شام عاشقانه شب است و بسیار ارزانتر است!
بسیار خامه ای بدون افزودن کرم است!
ریزوتو میگوی خامه ای خود یک وعده غذایی کامل است زیرا حاوی میگو و نخود است.
همچنین همه کاره است. می توانید هر سبزی سبزی که در یخچال دارید اضافه کنید. می توانید میگو را با غذاهای دریایی دیگر مانند گوش ماهی، صدف یا صدف جایگزین کنید.
مواد لازم برای ریزوتوی میگوی خامه ای
بهترین برنج برای ریزوتو
مهم ترین ماده تشکیل دهنده ریزوتو برنج است و برای اینکه هر بار نتیجه عالی بگیرید، نوع مناسب برنج را انتخاب کنید. Carnaroli، vialone nano، arborio یا Baldo بهترین گزینهها هستند و همگی مایع را به خوبی جذب میکنند و به شما بافت کرمی دوستداشتنی را میدهند.
برنج ریزوتو را قبل از استفاده آبکشی نکنید. شستن برنج نشاسته را از بین می برد، که به بافت مخملی و خامه ای ریزوتو کمک می کند.
از چه میگوی (یا میگو) استفاده کنم؟
میگوها ماده اصلی این غذای ریزوتو هستند و بهتر است میگوهای تازه را امتحان کنید و بخرید.
من شخصاً میگوهای ببری تازه یا میگوهای شاهی را برای بافت کلفت تر ترجیح می دهم.
همچنین، آنها حس تجملی را به ظرف اضافه می کنند و به طرز شگفت انگیزی آبدار هستند.
من آنها را به صورت عمده خریداری می کنم، پوست می کنم، دووین می کنم و برای استفاده در آینده منجمد می کنم.
یک ویدئوی کوتاه روی کارت دستور غذا وجود دارد که نشان میدهد نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان میدهد.
می توانید میگوها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید و نسبتاً سریع یخ زدایی کنید که آنها را برای مواقع اضطراری عالی می کند.
از طرف دیگر، میتوانید میگوی منجمد با کیفیت خوب را در سوپرمارکتها بخرید تا کار را آسانتر کنید.
در صورت تمایل میتوانید از میگوهای کوچکتر نیز استفاده کنید.
شما همچنین نیاز دارید:
پنیر ماسکارپونه – من این پنیر خامه ای را به تمام غذاهای ریزوتو اضافه می کنم تا بافتی مخملی و غنی داشته باشد. می توانید آن را با کرم فریشه جایگزین کنید.
سفید – طعم ریزوتو را تشدید و تقویت می کند. برای طعم شیرین تر می توانید از ورموت استفاده کنید. آن را برای یک نسخه مناسب برای کودکان حذف کنید.
پنیر پارمزان – از یک بلوک پارمزان با کیفیت خوب استفاده کنید و آن را درست قبل از استفاده رنده کنید. این یک امر ضروری است. حتی به استفاده از پنیر از قبل رنده شده فکر نکنید. برای داشتن بهترین طعم و بافت در ریزوتو باید از چیز واقعی استفاده کنید. می توانید آن را با Pecorino Romano جایگزین کنید.
استوک – من ترجیح میدهم از انواع سبزیجات خانگی برای غذاهای ریزوتو استفاده کنم. با این حال، استاک مرغ نیز عالی عمل می کند. همچنین میتوانید از استوک یا مکعبهای استوک خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید، اگر سهامی در دست ندارید. اطمینان حاصل کنید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا کیسه های آماده و مکعب های آماده حاوی نمک هستند.
چگونه ریزوتو میگوی خامه ای درست کنیم؟
دستیابی به طعم و قوام عالی در یک ریزوتو می تواند مشکل باشد، به خصوص زمانی که اینترنت پر از دستور العمل های نادرست بسیاری باشد.
اما هنگامی که نکات و تکنیکهای اساسی را که طی سالها بهعنوان سرآشپز آموختهام دنبال کنید، میتوانید غذاهای ریزوتوی خاص خود را با مواد مورد علاقه خود بسازید.
آب مرغ، آب غذاهای دریایی یا آب سبزیجات را در یک تابه گرم کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
آن را کنار بگذارید. هنگام پختن ریزوتو از آن استفاده خواهید کرد.
یک تابه بزرگ یا ماهیتابه بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری کره با حرارت متوسط گرم کنید.
میگوها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند.
دیگر وسوسه نشوید که آشپزی کنید زیرا بعداً با ریزوتو بیشتر می پزند!
میگوها را در بشقاب بریزید و روغن زیتون را به همان تابه اضافه کنید.
طعم میگوی سرخ شده، طعم اصلی ریزوتو ما خواهد بود!
موسیر و حبه های سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
برنج را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نیمه شفاف شود.
سفید را در آن بریزید و بپزید تا تمام الکل تبخیر شود.
حرارت را کم کنید و هر بار یک ملاقه آب جوش را اضافه کنید.
برنج را هر چند دقیقه یکبار به هم زدن ادامه دهید تا مایه کاملا جذب برنج شود.
وقتی مایع دیگری در ماهیتابه وجود نداشت، مقدار بیشتری آب اضافه کنید و همین روند را تکرار کنید تا برنج تقریباً پخته شود اما همچنان ترد باشد.
یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است
With Product You Purchase
Subscribe to our mailing list to get the new updates!