آشپزی

ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی

ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی

ریزوتو میگوی خامه ای (یا میگو) با نخود فرنگی یک غذای لذیذ، دلچسب و آرامش بخش است که با میگوی آبدار، برنج آربوریو، و آب گوشت تهیه می شود.

تنها در 30 دقیقه آماده می شود، این ریزوتو با کیفیت رستوران برای یک وعده غذایی شبانه هفته و همچنین یک شب قرار عاشقانه عالی است!

creamy shrimp paste made with peas and garnished with parsley
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 14
پرش به:

این ریزوتو میگوی خوشمزه (یا ریزوتو میگو اگر در بریتانیا هستید) با حداقل آماده سازی بسیار آسان است.

همانند پاستای میگو خامه‌ای محبوب من، من از میگوهای ببری تازه برای این غذا استفاده می‌کنم. از میگوی منجمد یا میگوی آماده پوست کنده استفاده کنید تا کار را آسان تر کنید!

اگر طرفدار زیادی از میگو نیستید، می توانید صدف، گوش ماهی یا هر غذای دریایی دیگری را به ریزوتو خود اضافه کنید.

creamy prawn risotto served with a bowl of salad
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 15

ریزوتو چیست

ریزوتو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با برنج نشاسته‌ای متوسط ​​یا دانه کوتاه تهیه می‌شود که تا زمانی که به قوام خامه‌ای برسد، با آب پخته می‌شود.

پایه ریزوتو شامل موسیر، روغن زیتون یا کره، سفید خشک و برنج نشاسته ای است.

خامه بودن ریزوتو از کره و پارمیجانو-رجیانو و همچنین خود برنج می آید.

d8b1db8cd8b2d988d8aad988 d985db8cdaafd988db8c d8aed8a7d985d987 d8a7db8c d8a8d8a7 d986d8aed988d8af d981d8b1d986daafdb8c 647b374e9ab7d
<em><strong>ریزوتو قارچ وحشی به سبک لذیذ<strong><em>

انواع مختلفی از ریزوتو وجود دارد و ریزوتو میگو یکی از محبوب ترین آنها به همراه ریزوتو قارچاست. > و ریزوتو کدو تنبل (Risotto Alla Zucca).

در ایتالیا، سرو ریزوتو به عنوان پیش غذا / غذای اول معمول است، اما من اغلب آن را به عنوان غذای اصلی همراه با یک کاسه سالاد موشک با پارمسان یا سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) .

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این غذای با کیفیت رستورانی طعم لذیذی دارد، یک وعده غذایی عالی برای یک شام عاشقانه شب است و بسیار ارزانتر است!
  • بسیار خامه ای بدون افزودن کرم است!
  • ریزوتو میگوی خامه ای خود یک وعده غذایی کامل است زیرا حاوی میگو و نخود است.
  • همچنین همه کاره است. می توانید هر سبزی سبزی که در یخچال دارید اضافه کنید. می توانید میگو را با غذاهای دریایی دیگر مانند گوش ماهی، صدف یا صدف جایگزین کنید.

مواد لازم برای ریزوتوی میگوی خامه ای

labeled picture of ingredients for creamy shrimp risotto dish
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 16

بهترین برنج برای ریزوتو

مهم ترین ماده تشکیل دهنده ریزوتو برنج است و برای اینکه هر بار نتیجه عالی بگیرید، نوع مناسب برنج را انتخاب کنید. Carnaroli، vialone nano، arborio یا Baldo بهترین گزینه‌ها هستند و همگی مایع را به خوبی جذب می‌کنند و به شما بافت کرمی دوست‌داشتنی را می‌دهند.

برنج ریزوتو را قبل از استفاده آبکشی نکنید. شستن برنج نشاسته را از بین می برد، که به بافت مخملی و خامه ای ریزوتو کمک می کند.

از چه میگوی (یا میگو) استفاده کنم؟

میگوها ماده اصلی این غذای ریزوتو هستند و بهتر است میگوهای تازه را امتحان کنید و بخرید.

من شخصاً میگوهای ببری تازه یا میگوهای شاهی را برای بافت کلفت تر ترجیح می دهم.

همچنین، آنها حس تجملی را به ظرف اضافه می کنند و به طرز شگفت انگیزی آبدار هستند.

من آنها را به صورت عمده خریداری می کنم، پوست می کنم، دووین می کنم و برای استفاده در آینده منجمد می کنم.

یک ویدئوی کوتاه روی کارت دستور غذا وجود دارد که نشان می‌دهد نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان می‌دهد.

می توانید میگوها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید و نسبتاً سریع یخ زدایی کنید که آنها را برای مواقع اضطراری عالی می کند.

از طرف دیگر، می‌توانید میگوی منجمد با کیفیت خوب را در سوپرمارکت‌ها بخرید تا کار را آسان‌تر کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از میگوهای کوچک‌تر نیز استفاده کنید.

شما همچنین نیاز دارید:

  • پنیر ماسکارپونه – من این پنیر خامه ای را به تمام غذاهای ریزوتو اضافه می کنم تا بافتی مخملی و غنی داشته باشد. می توانید آن را با کرم فریشه جایگزین کنید.
  • سفید – طعم ریزوتو را تشدید و تقویت می کند. برای طعم شیرین تر می توانید از ورموت استفاده کنید. آن را برای یک نسخه مناسب برای کودکان حذف کنید.
  • پنیر پارمزان – از یک بلوک پارمزان با کیفیت خوب استفاده کنید و آن را درست قبل از استفاده رنده کنید. این یک امر ضروری است. حتی به استفاده از پنیر از قبل رنده شده فکر نکنید. برای داشتن بهترین طعم و بافت در ریزوتو باید از چیز واقعی استفاده کنید. می توانید آن را با Pecorino Romano جایگزین کنید.
  • استوک – من ترجیح می‌دهم از انواع سبزیجات خانگی برای غذاهای ریزوتو استفاده کنم. با این حال، استاک مرغ نیز عالی عمل می کند. همچنین می‌توانید از استوک یا مکعب‌های استوک خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید، اگر سهامی در دست ندارید. اطمینان حاصل کنید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا کیسه های آماده و مکعب های آماده حاوی نمک هستند.

چگونه ریزوتو میگوی خامه ای درست کنیم؟

دستیابی به طعم و قوام عالی در یک ریزوتو می تواند مشکل باشد، به خصوص زمانی که اینترنت پر از دستور العمل های نادرست بسیاری باشد.

اما هنگامی که نکات و تکنیک‌های اساسی را که طی سال‌ها به‌عنوان سرآشپز آموخته‌ام دنبال کنید، می‌توانید غذاهای ریزوتوی خاص خود را با مواد مورد علاقه خود بسازید.

آب مرغ، آب غذاهای دریایی یا آب سبزیجات را در یک تابه گرم کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

آن را کنار بگذارید. هنگام پختن ریزوتو از آن استفاده خواهید کرد.

یک تابه بزرگ یا ماهیتابه بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری کره با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

میگوها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند.

دیگر وسوسه نشوید که آشپزی کنید زیرا بعداً با ریزوتو بیشتر می پزند!

Sautéing the shrimp with butter in a pan
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 17

میگوها را در بشقاب بریزید و روغن زیتون را به همان تابه اضافه کنید.

طعم میگوی سرخ شده، طعم اصلی ریزوتو ما خواهد بود!

موسیر و حبه های سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Sautéing shallots and garlic in a pan with olive oil
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 18

برنج را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نیمه شفاف شود.

سفید را در آن بریزید و بپزید تا تمام الکل تبخیر شود.

Sautéing the rice before adding the wine
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 19

حرارت را کم کنید و هر بار یک ملاقه آب جوش را اضافه کنید.

برنج را هر چند دقیقه یکبار به هم زدن ادامه دهید تا مایه کاملا جذب برنج شود.

وقتی مایع دیگری در ماهیتابه وجود نداشت، مقدار بیشتری آب اضافه کنید و همین روند را تکرار کنید تا برنج تقریباً پخته شود اما همچنان ترد باشد.

adding stock to the rice for making creamy shrimp risotto with peas شکل>

پنیر ماسکارپونه، نمک و فلفل را در این مرحله اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید.

a tablespoon of mascarpone cheese is added to risotto
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 20

برنج را بررسی کنید و در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید تا زمانی که آل دنته پخته شود.

کره مکعبی را به همراه نخود فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

butter and peas are added to risotto
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 21

میگو را هم بزنید، حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن اضافه کنید.

پنیر پارمزان را هم نزنید و بگذارید ریزوتو به مدت 5 دقیقه با درب قبل از سرو بماند.

shrimp is stirred in the risotto and sprinkled on parmesan cheese
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 22

ریزوتو را سرو کنید و با جعفری یا پیازچه خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده اضافه تزئین کنید.

shrimp risotto is served with grated parmesan and chopped parsley
ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی 23

نکات برتر از سرآشپز

  • مطمئن شوید که آبگوشت/ماده گرم است – اضافه کردن مایع سرد به ریزوتو در زمان پخت، فرآیند پخت را کند می‌کند و ممکن است به برنج ضربه وارد کند تا جذب آن زیاد نشود. مایع آبگوشت/آبگوشت خود را روی حرارت ملایم بجوشانید. هر بار یک ملاقه اضافه کنید، بپزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا برنج آل دنته شود. این به برنج کمک می کند تا مایع و طعم را به طور کامل جذب کند. سهام را یکجا اضافه نکنید.
  • تمام توجه خود را به ریزوتو خود معطوف کنید – اجازه ندهید ریزوتو بدون توجه بجوشد. هم زدن بخش مهمی از پخت ریزوتو است. این به برنج کمک می کند تا نشاسته خود را آزاد کند و به ریزوتو بافت خامه ای می دهد. چک کنید و مرتباً هم بزنید، در حالت ایده آل هر 30 ثانیه یکبار تا به بافت مخملی مورد نظر خود برسید. هم زدن از خشک شدن یا چسبیدن آن به ته ظرف نیز جلوگیری می کند
  • .

  • افزودن کره – همیشه کره را درست قبل از پایان فرآیند پخت اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که کره مکعبی، سرد و تازه از یخچال خارج شده است. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  • افزودن پنیر پارمزان – پنیر پارمزان را پس از اتمام فرآیند پخت اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید، پنیر را بپاشید، وسوسه نشوید که آن را هم بزنید، درب آن را بپوشانید و قبل از سرو 5 دقیقه بگذارید.
  • از پوسته میگوی خود استفاده کنید– اگر از میگوی تازه در پوسته استفاده می‌کنید، پوسته را ذخیره کنید تا برای طعم بیشتر به آب سبزیجات خود اضافه کنید.

چگونه ریزوتو میگوی خامه ای سرو کنیم؟

این ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی خود یک وعده غذایی کامل است.

با این حال، می‌توانید آن را با یک کاسه سالاد در کنار خود سرو کنید، مانند سالاد خیار یونانیو Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو)، یا بادی سرخ کن کلم بروکسل اگر می خواهید آن را به یک جشن تبدیل کنید!

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

بهترین راه برای لذت بردن از ریزوتو زمانی است که تازه تهیه شده باشد.

با این حال، باقیمانده ها تا 2 روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند.

باقیمانده‌ها همچنین برای تهیه آرانچینی – توپ‌های برنج ایتالیایی عالی هستند. آنها به عنوان یک غذای عالی هستند. پیش غذا یا فینگر فود!

ساده ترین راه برای گرم کردن مجدد باقیمانده ریزوتو، استفاده از مایکروویو است.

همچنین می‌توانید آن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم و با مقداری آب گرم کنید. اطمینان حاصل کنید که ریزوتو را در حین گرم کردن مجدد مدام هم بزنید.

تغییرهای طرز تهیه ریزوتو میگو

  • ریزوتوی میگوی تند – مقداری فلفل قرمز یا پودر فلفل قرمز را اضافه کنید تا طعمی تند داشته باشید که کاملاً با ریزوتو خامه‌ای ترکیب شود.
  • ریزوتو میگو و مارچوبه – برای طعمی تازه و پر جنب و جوش که مکمل میگو است، به جای نخود از مارچوبه استفاده کنید.
  • ریزوتوی میگو و قارچ – قارچ های سرخ شده را به ریزوتو اضافه کنید تا طعمی خاکی و لذیذ داشته باشید که شیرینی میگو را تکمیل می کند.
  • ریزوتو میگوی لیمویی را درست کنید – کمی آب لیمو و پوست لیمو را به ریزوتو میگو اضافه کنید تا طعمی روشن و تازه داشته باشید که غنای ظرف را کاهش دهد.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم از میگوی منجمد برای این دستور غذا استفاده کنم؟

بله، می توانید برای این دستور از میگوی منجمد استفاده کنید.
با این حال، برای اطمینان از پخت و پز یکنواخت و طعم مطلوب، مهم است که آنها را به درستی قبل از پختن آب کنید.
می توانید میگوهای یخ زده را با قرار دادن آنها در یخچال یک شبه یا با قرار دادن آنها در زیر آب سرد به مدت چند دقیقه ذوب کنید.
از استفاده از آب داغ یا قرار دادن آنها در دمای اتاق برای یخ زدایی خودداری کنید زیرا این امر می تواند منجر به پخت ناهموار و نگرانی های احتمالی ایمنی مواد غذایی شود.

آیا می توانم نخود فرنگی را با سبزی دیگری جایگزین کنم؟

بله، در این دستور می توانید نخود فرنگی را با سبزی دیگری به دلخواه جایگزین کنید.
برخی از گزینه‌های عالی عبارتند از مارچوبه، اسفناج، یا فلفل قرمز بوداده.
حتی می‌توانید سبزیجات مختلف را با هم ترکیب کنید تا طعمی منحصر به فرد ایجاد کنید.
فقط به خاطر داشته باشید که زمان پخت ممکن است بسته به سبزی انتخابی شما متفاوت باشد، بنابراین مطابق با آن تنظیم کنید.

چگونه بفهمم ریزوتو من پخته شده است؟

می توانید طعم خود را بچشید؟ ریزوتو برای اینکه مشخص شود آماده است یا نه، برنج باید بافت آل دنته داشته باشد.
باید روان باشد و به راحتی روی بشقاب پخش شود و در عین حال شکل خود را حفظ کند.

برای دستور العمل های خوشمزه تر میگو، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ریزوتو میگوی خامه ای به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

creamy shrimp risotto served in a bowl and garnished with parmesan

ریزوتو میگو خامه ای با نخود فرنگی

آیلا کلولی

ریزوتو با میگو خامه ای (یا میگو) یک غذای دلپذیر، دلچسب و آرامش بخش است که با میگوی آبدار، برنج آربوریو و آب گوشت تهیه می شود.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی ایتالیایی

سرویس ها 4 افراد

کالری 811 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • آب مرغ یا آب سبزیجات را در تابه گرم کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. آن را کنار بگذارید. شما از این هنگام پختن ریزوتو استفاده خواهید کرد.

  • یک تابه بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • میگوها را اضافه کنید و 1 و نیم تا 2 دقیقه بپزید تا صورتی شوند. دیگر وسوسه نشوید که آشپزی کنید زیرا بعداً با ریزوتو بیشتر می پزند!

  • میگوها را در بشقاب بردارید و روغن زیتون را به همان تابه اضافه کنید.

  • موسیر و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

  • برنج را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نیمه شفاف شود.

  • سفید را بریزید و بپزید تا تمام الکل بخار شود.

  • حرارت را کم کنید و هر بار یک ملاقه آب جوش را اضافه کنید.

  • برنج را هر چند دقیقه یکبار به هم زدن ادامه دهید تا مایه کاملا جذب برنج شود.

  • افزودن more stock when there is no more liquid in the pan and repeat the same process until the rice is nearly cooked but still crunchy.

  • Stir in the mascarpone cheese, salt, and pepper at this point and cook for a few more minutes.

  • Check the rice and add more stock if necessary until it’s cooked al dente. Add the cubed butter along with the peas and give it a good stir.

  • Stir in the shrimp, turn the heat off and add the grated Parmesan cheese on top. Do not stir the Parmesan cheese in, and let the risotto rest for 5 minutes with a lid on before serving.

  • Serve the risotto and garnish with chopped parsley or chives and extra grated parmesan cheese.

یادداشت

  • Keep your stock/broth simmering on low heat. Add a ladle at a time, cooking and stirring over medium-low heat until the rice is al dente.
  • Always add the butter just before the cooking process end. Make sure the butter is cubed, cold, and fresh out of the fridge.
  • Add the Parmesan cheese when the cooking process is finished.
  • If you use fresh prawns in the shell, save the shell to add to your vegetable stock for extra flavor.
  • This Creamy Shrimp Risotto with Peas is a complete meal itself.
  • Don’t be tempted to cook shrimp any longer than stated in the recipe card as they will cook more later with the risotto!
  • Don’t rinse the risotto rice before using it. Washing the rice removes the starch, which is what helps give risotto its velvety&creamy texture.

Nutrition

Calories: 811kcalCarbohydrates: 75gProtein: 69gFat: 25gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 902mgSodium: 4525mgPotassium: 216mgFiber: 5gSugar: 5gVitamin A: 1367IUVitamin C: 16mgCalcium: 477mgIron: 10mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا