آشپزی

توپ های برنج ایتالیایی (آرانچینی)

توپ های برنج ایتالیایی (آرانچینی)

آرانچینی (یا آرانسین – آرانچینو) توپ های برنج ایتالیایی خوشمزه ای هستند که با موزارلا پر می شوند، با پودر سوخاری پوشانده می شوند و سپس سرخ می شوند تا طلایی و ترد شوند.

آنها ارزان هستند، تهیه آنها بسیار آسان است، و همچنین راهی عالی برای استفاده از غذاهای باقیمانده ریزوتو هستند.

می‌توانید این گلوله‌های کوچک برنج آرانچینی را به‌عنوان پیش‌غذا/استارتر یا به‌عنوان فینگر فود/کاناپه در مهمانی شام بعدی سرو کنید تا مهمان‌هایتان را تحت تأثیر قرار دهید!

arancini is dipped into tomato sauce
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 13
پرش به:

این توپ‌های برنج ایتالیایی خوشمزه (همچنین با نام‌های آرانچینی/آرانچین/آرانچینو شناخته می‌شوند) که با ریزوتو باقی‌مانده تهیه شده‌اند، غذای مهمانی مورد علاقه من در تمام دوران هستند.

روکشی سبک و ترد با داخل کرمی، نرم و پنیری دارند.

این توپ‌های ریزوتو قهوه‌ای طلایی و ترد که مورد علاقه کودکان، بزرگسالان، یا حتی افرادی که غذا می‌خورند بسیار لذت بخش است.

crispy and golden rice balls served in a bowl.
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 14

گلوله های برنج ایتالیایی چیست؟

توپ‌های برنج ایتالیایی، توپ‌های ریزوتو گردی هستند که با موزارلا (یا/و راگو گوشت) پر شده، با پودر سوخاری پوشانده شده و سپس سرخ می‌شوند تا طلایی و ترد شوند.

منشاء آنها از سیسیل است، ممکن است پرکننده‌های مختلف و شکل/اندازه‌های متفاوتی داشته باشند.

آنها با نام های بسیاری مانند Suppli، Arancini، Arancine یا Arancino در مناطق مختلف ایتالیا شناخته می شوند.

توپ‌های ریزوتو در قرن دهم، زمانی که اعراب بر آن‌ها حکومت می‌کردند، از سیسیل نشأت گرفت.

منشا آنها احتمالاً مشابه کیبه از غذاهای خاورمیانه است.

risotto ball dipped in tomato sauce
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 15

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور یک روش عالی برای استفاده از غذاهای باقیمانده ریزوتو است. می‌توانید تقریباً از هر ظرف ریزوتو برای درست کردن توپ‌های ترد آرانچینی استفاده کنید.
  • آنها همه کاره هستند. می‌توانید این توپک‌های برنج ایتالیایی را به‌عنوان پیش‌غذا، فینگر فود، میان‌وعده، کنار غذا یا به‌عنوان یک ناهار سبک همراه با سس مارینارا و یک کاسه سالاد موشک و پارمزان.
  • می‌توانید توپ‌های آرانچینی را تا دو روز قبل آماده کنید و تا زمانی که به آنها نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
  • گلوله‌های برنج ایتالیایی را همه دوست دارند، آن‌ها کاملاً از جمعیت خوشایند هستند!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Italian rice balls - arancini
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 16
  • موزارلا– می‌توانید از هر نوع پنیر رشته‌ای که ترجیح می‌دهید مانند پنیر کاسار، چدار، گرویر، فونتینا، پروولون، تالگیو یا راکلت استفاده کنید.
  • آرد ساده – به آن آرد همه منظوره نیز می گویند. این کمک می کند تا تخم مرغ ها بهتر به توپ های ریزوتو بچسبند.
  • تخم مرغ– آنها به آرد سوخاری کمک می کنند به آرانچینی بچسبند. 2 تخم مرغ متوسط ​​برای این دستور کافی است.
  • آرد سوخاری– من آرد سوخاری پانکو را برای پختن سوخاری ترجیح می دهم زیرا از نان سفید بدون پوسته تهیه می شود و دانه بزرگتری نسبت به خرده نان معمولی دارد. بافت آنها سبک و مطبوع است و به قهوه ای طلایی کامل تبدیل می شوند. با این حال، می توانید از هر پودر سوخاری که در دست دارید استفاده کنید.
dipping half of a rice ball in a tomato sauce
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 17

چگونه توپ های ریکا ایتالیایی (Arancini/Arancine) درست کنیم؟

ساخت این توپ های ریزوتو ترد و خوشمزه بسیار آسان و ساده است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

اگر از ریزوتو تازه تهیه شده استفاده می‌کنید، بگذارید کاملا خنک شود و چند ساعت در یخچال قرار دهید، در حالت ایده‌آل یک شبه تا به راحتی به هم بچسبد.

این دستور 670 گرم ریزوتو پخته شده را به یاد می آورد که برابر با 2 قسمت از ریزوتوی قارچ وحشی من است. ، ریزوتو کدو تنبل یا ریزوتو میگو.

به توپ های ریزوتو شکل دهید

ریزوتو سرد را به 16 تکه مساوی، کمی بزرگتر از یک گردو بریزید. در حین چرخاندن ریزوتو به صورت توپ از دست های کمی مرطوب استفاده کنید.

یک توپ ریزوتو را در دست خود صاف کنید و یک تکه مکعب موزارلا را در مرکز قرار دهید.

از نازک کردن آن خودداری کنید وگرنه موزارلا از بین می‌رود!

برنج را دور موزارلا ببندید و آن را به شکل یک توپ سفت بغلتانید.

shaping arancini balls from leftover risotto
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 18

گلوله آرانچینی را روی یک بشقاب یا تخته برش کنار بگذارید و همین کار را با باقیمانده ریزوتو تکرار کنید.

arancini balls are shaped and ready to be covered with breadcrumbs
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 19

روی آرد سوخاری را بپوشانید و سرخ کنید

آرد و تخم مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

3 کاسه را بچینید و آنها را با آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری پر کنید.

flour, egg and breadcrumbs for dipping the rice balls
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 20

هر توپ ریزوتوی آماده شده را با آرد و سپس تخم مرغ و در نهایت آرد سوخاری آغشته کنید.

covering the rice balls with flour, egg and breadcrumbs
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 21

آنها را به سینی منتقل کنید و کنار بگذارید.

Italian rice balls are ready for frying
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 22

یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک را با روغن سرخ کردنی پر کنید تا عمق آن به 6 تا 8 سانتی متر (2 تا 3 اینچ) برسد.

روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به دمای 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) برسد، به آرامی گلوله های آرانچینی را اضافه کنید و حرارت را روی حرارت کم کنید.

آنها را به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و در مرکز ذوب شوند، بپزید.

آنها را روی یک بشقاب که با دستمال کاغذی آشپزخانه پوشانده شده است کنار بگذارید.

آنها را بلافاصله در حالی که هنوز گرم هستند با سس گوجه فرنگی و یک کاسه سالاد سرو کنید.

arancini is dipped into tomato sauce
توپ های برنج ایتالیایی آرانچینی 23

اگر می‌خواهید توپ‌های ریزوتو را بعداً سرو کنید، آن‌ها را سریع در روغن داغ سرخ کنید و روی یک ورقه پخت با کاغذ سیلیکونی قرار دهید.

در صورت نیاز به سرو، کافی است آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (395 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

با توپک های برنج آرانسین چه چیزی سرو کنیم؟

همانند رولت‌های سوسیس کوتاه قنادی، تخم مرغ شیطانی آووکادو بدون مایو، ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی، و اسپرینگ رول اردک ترد، این توپک های برنج ایتالیایی خوشمزه و ترد به عنوان پیش غذا/استارتر، فینگر فود یا میان وعده عالی هستند.

اما می‌توانید آن‌ها را در کنار امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی) نیز سرو کنید. ، راتاتوی نیکوز، میگوی پخته پنیری (Karides Guvec)، و موساکای ترکی – موساکای پاتلیکان.

یا آنها را به عنوان وعده غذایی اصلی برای ناهار یا یک شام سبک همراه با یک کاسه سالاد چغندر و فتا سرو کنید. ، کوبان سالاتاسی (سالاد ترکی شپرد)، یا سالاد خیار یونانی.

نکات برتر از سرآشپز

  • قبل از اینکه ریزوتو را شکل دهید باید کاملاً خنک شود. من ریزوتو را یک روز قبل درست می‌کنم یا از باقی‌مانده‌ی شام روز قبل استفاده می‌کنم، زیرا ریزوتو سرد خیلی بهتر از تازه درست‌شده کنار هم قرار می‌گیرد.
  • قبل از شروع به ساختن گلوله های برنج، ایستگاه کاری خود را به طور موثر تنظیم کنید. یک کاسه کوچک آب برای خیس کردن دستان خود هنگام شکل دادن به توپ ها داشته باشید. آرد چاشنی شده خود را در یک بشقاب صاف بگذارید، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک هم بزنید و آرد سوخاری‌ها را قبل از شروع به پوشاندن توپ‌های ریزوتو با آرد سوخاری روی یک بشقاب قرار دهید.
  • مطمئن شوید هنگام شکل دادن به گلوله های برنج، موزارلا کاملاً با برنج پوشیده شده باشد.
  • اطمینان حاصل کنید که روغن سرخ کردنی را تا 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) گرم کنید. می‌توانید از دماسنج آشپزی، یا یک تکه نان برای آزمایش روغن. زمانی که نان ظرف 45 ثانیه طلایی شد، روغن آماده است.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم این توپ های برنج ایتالیایی را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید آنها را آماده کرده و تا آخر در یخچال نگهداری کنید. تا 2 روز یا تا 3 ماه در فریزر در ظرف در بسته و درست قبل از سرو سرخ کنید.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده‌ها؟

توپ‌های آرانچینی باقی‌مانده تا 5 روز در یک ظرف دربسته نگهداری می‌شوند. از طرف دیگر، برای ماندگاری طولانی‌تر، می‌توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.

نحوه گرم کردن مجدد آرانچینی توپ ها؟

بهترین راه برای گرم کردن باقی مانده توپ های آرانچینی این است که آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 10 تا 14 دقیقه قرار دهید. یا تا زمانی که لوله ها داغ شوند. از طرف دیگر، می‌توانید از سرخ‌کن بادی استفاده کنید و آن‌ها را دوباره در دمای 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 10 گرم کنید تا کاملاً گرم شوند.

برای دستور العمل های خوشمزه و معتبر ایتالیایی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این توپک های برنج ایتالیایی ترد و خوش طعم (آرانچینی/آرانسین) به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8aad988d9be d987d8a7db8c d8a8d8b1d986d8ac d8a7db8cd8aad8a7d984db8cd8a7db8cdb8c d8a2d8b1d8a7d986da86db8cd986db8c 647b350df2cd1

گلوله های برنج ایتالیایی (آرانچینی)

آیلا کلولی

آرانچینی (یا آرانسین – آرانچینو) توپ های برنج ایتالیایی خوشمزه ای هستند که پر می شوند، با پودر سوخاری پوشانده می شوند و سرخ می شوند تا طلایی و ترد شوند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، مخلفات، میان وعده

آشپزی ایتالیایی

سرویس ها 16 تکه ها

کالری 106 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

شکل دادن به توپ های ریزوتو

  • ريزوتوي سرد ​​را 16 عدد بريزيد قطعات مساوی، کمی بزرگتر از یک گردو.

  • از دست‌های کمی خیس استفاده کنید تا ریزوتو را به شکل توپ درآورید. یک توپ ریزوتو را در دستتان صاف کنید و یک تکه مکعب موزارلا را در مرکز قرار دهید. از نازک کردن آن خودداری کنید وگرنه موزارلا از بین می رود!

  • برنج را دور موزارلا ببندید و به شکل یک توپ سفت در بیاورید.

  • گلوله ریزوتو را در بشقاب کنار بگذارید و همین کار را با بقیه ریزوتو تکرار کنید.

پوشاندن با خرده نان و سرخ کردن

  • آرد را مزه دار کنید و تخم مرغ با نمک و فلفل. 3 کاسه را بچینید و آنها را با آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری پر کنید.

  • هر توپ ریزوتوی آماده شده را با آرد و سپس تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری آغشته کنید. آنها را به سینی منتقل کنید و کنار بگذارید.

  • یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک را با روغن سرخ کردنی پر کنید تا عمق آن به 6 تا 8 سانتی‌متر (2 تا 3 اینچ) برسد.

  • روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به دمای 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) برسد، گلوله های آرانچینی را به آرامی اضافه کنید و حرارت را تا حد متوسط ​​کم کنید.

  • آنها را به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و در مرکز ذوب شوند، بپزید. آنها را در بشقاب پر شده با دستمال کاغذی آشپزخانه کنار بگذارید.

  • آنها را بلافاصله در حالی که هنوز گرم هستند با یک کاسه سس گوجه فرنگی سرو کنید.

  • اگر می‌خواهید توپ‌های ریزوتو را بعداً سرو کنید، آن‌ها را سریع سرخ کنید و روی یک ورقه پخت با کاغذ سیلیکونی قرار دهید. هنگامی که نیاز به سرو دارید، کافی است آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (395 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

تغذیه

کالری: 106کیلو کالری کربوهیدرات ها: 18gProtein: 4gFat: 2g Saturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 0.3gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 0.002gCholesterol: 24mg Sodium: 133mgPotassium: 33mgFiber: 0.3g Sugar: 0.3gVitamin A: 62IU Calcium: 34 mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا