آشپزی

سوپ سیر وحشی

سوپ سیر وحشی

این سوپ سیر وحشی ساده، خوشمزه و مغذی دارای طعم سیر ملایمی است. از برگ های سیر وحشی تند تازه علوفه ای (معروف به رامپ یا رامسون)، سیب زمینی، پیاز و انواع سبزیجات خانگی درست می شود. .

سیر وحشی طعمی متمایز دارد که به هر غذایی عمق و شخصیت می‌افزاید و وقتی به سوپ تبدیل می‌شود، به یک غذای آرام‌بخش و رضایت‌بخش تبدیل می‌شود.

wild garlic soup served with bread
سوپ سیر وحشی 13

بهار زمان مناسبی برای سیر وحشی است و می‌توانید آن‌ها را در مناطق جنگلی مرطوب یا کنار رودخانه‌ها و نهرها پیدا کنید.

سوپ سیر وحشی روشی شگفت‌انگیز برای استفاده بیشتر از فصل کوتاه است.

اگر هنوز مقداری برگ سیر وحشی باقی مانده است، می‌توانید آنها را به یک پستو رمپ (پستو سیر وحشی) خوشمزه تبدیل کنید. .

سیر وحشی چیست؟

سیر وحشی، همچنین به عنوان رمپ یا رامسون شناخته می شود، گیاهی سبز رنگ است که در فصل بهار در طبیعت رشد می کند.

طعم و عطری تند و متمایز شبیه سیر دارد که آن را به یک ماده محبوب در غذاهای مختلف تبدیل می کند.

این گیاه بومی اروپا و آسیا است، اما اکنون در بسیاری از نقاط جهان از جمله کانادا و ایالات متحده یافت می شود.

همچنین فواید سلامتی متعددی دارد، زیرا سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است.

سیر وحشی یک ماده همه کاره است و می توانید از آن به روش های مختلفی از جمله در سالاد، به عنوان چاشنی و سوپ استفاده کنید.

wild garlic patch
سوپ سیر وحشی 14

چگونه سیر وحشی علوفه کنیم؟

جستجوی سیر وحشی یک تجربه سرگرم کننده و مفید است.

آنها معمولاً در زیر سایه درختان، اغلب در زمین مرطوب در طول ماه های بهار، معمولاً از مارس تا مه، یافت می شوند، بنابراین در جنگل های سایه دار نگاه کنید.

برگ‌های سیر وحشی شبیه زنبق دره است اما با بوی سیر مشخص. به دنبال توده‌هایی از برگ‌های سبز پهن با گل‌های ستاره‌مانند سفید باشید.

هنگام جستجوی علوفه، شناسایی صحیح گیاه و اطمینان از عدم رشد آن در منطقه ای که با آفت کش ها یا علف کش ها درمان شده است، مهم است.

به محیط زیست احترام بگذارید و فقط چیزهایی را که نیاز دارید بردارید، و مقدار زیادی برای بازسازی گیاه باقی بگذارید.

wild garlic soup served with a drizzle of cream
سوپ سیر وحشی 15

راههای دیگر استفاده از سیر وحشی

می‌توانید از سیر وحشی در انواع کاربردهای آشپزی استفاده کنید، مانند سس‌ها (پستو رمپ – پستو سیر وحشی)، سس ها و مارینادها.

سیر وحشی همچنین برای استفاده به عنوان چاشنی ظروف یا به عنوان طعم دهنده در محصولات پخته شده مانند نان یا اسکون عالی است.

علاوه بر این، می‌توانید سیر وحشی را برای نگهداری و استفاده طولانی‌مدت ترشی، نگهداری، منجمد یا تخمیر کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این سوپ خوشمزه سیر وحشی فواید سلامتی فوق العاده ای نیز دارد. سیر وحشی یک غذای فوق العاده است، خواص آنتی بیوتیکی، ضد باکتریایی، ضد التهابی و ضد قارچی دارد و به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند.
  • می توانید به راحتی پنیر ماسکارپونه را با 100 میلی لیتر خامه نارگیل جایگزین کنید تا به یک سوپ گیاهی تبدیل شود.
  • برای تهیه این سوپ سیر وحشی خوشمزه و سالم فقط به تعداد انگشت شماری مواد نیاز دارید.
  • ماده اصلی برگ سیر وحشی است، سیب زمینی به عنوان یک ماده غلیظ کننده استفاده می شود و می توان آن را با برنج یا عدس قرمز جایگزین کرد.
  • این سوپ سیر وحشی به زیبایی یخ می زند. می توانید یک دسته بزرگ درست کنید و آن را تا 6 ماه در فریزر نگه دارید!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for wild garlic soup
سوپ سیر وحشی 16
  • برگ های سیر وحشی (رامسون) – شما می توانید سیر وحشی را در بریتانیا بین ماه مارس و اوایل تابستان بخرید. با این حال، اگر فرصت این کار را ندارید، می توانید آنها را از بازار کشاورزان خریداری کنید یا از طرح جعبه سبزیجات استفاده کنید.
  • سیب زمینی – به سوپ بافت خامه ای می دهد و به غلیظ شدن آن کمک می کند. می توانید آن را با برنج جایگزین کنید.
  • آب سبزیجات یا آب مرغ آسان (آب استخوان) – برای بهترین نتیجه، همیشه سعی کنید برای سوپ ها و خورش های خود از مایه های خانگی یا با کیفیت استفاده کنید. اگر از مواد موجود در فروشگاه استفاده می کنید، قبل از اضافه کردن نمک به ظرف خود، چاشنی آن را بررسی کنید.
  • ماسکارپونه – به سوپ حالت خامه ای می دهد. می توانید آن را با خامه دوبل جایگزین کنید یا از خامه نارگیل برای تهیه این سوپ وگان استفاده کنید.
  • پیاز – یک پیاز متوسط ​​قهوه ای، زرد یا سفید را پوست بگیرید و تقریباً خرد کنید.
  • روغن زیتون – من سعی می کنم از روغن زیتون با کیفیت خوب برای آشپزی خود استفاده کنم. می توانید آن را با کره جایگزین کنید.
  • چوب کرفس – من عاشق عطری هستم که به سوپ اضافه می کند، اما اگر ترجیح می دهید می توانید آن را حذف کنید.

چگونه سوپ سیر وحشی درست کنیم؟

تهیه این سوپ سیر وحشی سالم، صاف و خامه ای بسیار آسان است.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

برگ‌های سیر وحشی را با احتیاط بشویید، مطمئن شوید که خاک یا کثیفی را پاک کنید. آنها را با استفاده از سالاد اسپینر خشک کنید.

washed and dried wild garlic leaves
سوپ سیر وحشی 17

یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز و کرفس را با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

Sautéing the onions and celery with olive oil
سوپ سیر وحشی 18

سیب زمینی ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

potatoes are added to the pan
سوپ سیر وحشی 19

ماده، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند، حدود 20 تا 25 دقیقه.

the stock is added to the pan
سوپ سیر وحشی 20

پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید، آن را خوب هم بزنید و سپس برگهای سیر وحشی را اضافه کنید.

آن را دوباره به جوش بیاورید و پنج دقیقه دیگر بپزید.

the wild garlic leaves are added to the pan
سوپ سیر وحشی 21

تابه را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی یا غذاساز، آن را به آرامی بریزید.

قبل از سرو روی خامه یا کرم فریشه بپاشید.

wild garlic soup served with toasted bread
سوپ سیر وحشی 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هرگز در کنار جاده‌ها یا خطوط شلوغ، یا در پایین، جایی که سگ‌ها به طور منظم راه می‌روند، برگ نچینید.
  • اگر برای اولین بار می خواهید سیر وحشی را علوفه کنید، قبل از چیدن هر چیزی آن را از یک کتاب راهنمای جیبی بررسی کنید. بزرگترین سرنخ بو است. ممکن است شبیه سیر وحشی باشد. اگر بوی سیر نمی دهد آن را نخورید.
  • از برگ های سیر وحشی تازه و جوان برای طعم ملایم تر استفاده کنید.
  • برگ‌های سیر وحشی را با احتیاط بشویید و مطمئن شوید که خاک یا کثیفی پاک شده است.
  • از مخلوط کن یا غذاساز برای پوره کردن سوپ استفاده کنید تا بافتی صاف و کرمی داشته باشید.
  • راز داشتن یک سوپ زیبا و سبز روشن این است که در آخرین لحظه برگ های سیر وحشی را اضافه کنید و فقط چند دقیقه آنها را بپزید. هنگامی که آنها را اضافه کردید، مطمئن شوید که سوپ خود را بلافاصله مخلوط کرده اید.

چه چیزی را با سوپ سیر وحشی سرو کنیم؟

می توانید این سوپ خامه ای و تند را با کمی خامه، روغن زیتون یا پستو سیر وحشیسرو کنید. >

می توانید مقداری کروتون یا تخمه کدو تنبل اضافه کنید تا کمی ترد شود یا می توانید آن را با مقداری نان مانند بزلما سرو کنید. (نان تخت ترکی)، Focaccia خمیر ترش فلفل سیاه، و نان پیده ترکی (رمضان پیدسی).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم سوپ سیر وحشی را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، می توانید این سوپ سیر وحشی را زودتر از موعد درست کنید. .
بعد از تهیه سوپ، اجازه دهید تا کاملا خنک شود و آن را در ظرف در بسته در یخچال تا سه روز نگهداری کنید.
وقتی آماده سرو هستید، به سادگی سوپ را روی اجاق گاز روی حرارت ملایم گرم کنید، گهگاهی هم بزنید تا داغ شود.

سیر وحشی در کجا رشد می کند؟

سیر وحشی بین مارس و ژوئن در جنگل ها و سواحل رودخانه ها در سراسر بریتانیا رشد می کند.
آنها معمولاً در زیر سایه درختان، اغلب در زمین مرطوب یافت می شوند، بنابراین در جنگل های سایه دار نگاه کنید.
در نزدیکی محل زندگی من، چند جنگل وجود دارد که یک رودخانه از میان آنها می گذرد و این مکان مورد علاقه من برای پیاده روی است.
wild garlic patch

چگونه سوپ سیر وحشی را نگهداری کنیم؟

این سوپ تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. اگر می خواهید سوپ را برای مدت طولانی تری نگه دارید، می توانید آن را تا شش ماه فریز کنید!

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های سوپ خوشمزه تر و راحت تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوپ سیر وحشی خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

wild garlic soup served with a drizzle of cream

سوپ سیر وحشی

آیلا کلولی

این سوپ ساده و در عین حال خوشمزه سیر وحشی با برگ های سیر وحشی تند تازه علوفه ای، سیب زمینی، پیاز و انواع سبزیجات خانگی.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 25 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

کورس پیش غذا، سوپ

آشپزی بریتانیایی، انگلیسی، غربی

سرویس ها 4 افراد

کالری 165 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برگ‌های سیر وحشی را با دقت بشویید، مطمئن شوید که خاک یا کثیفی را پاک کنید. آنها را با استفاده از سالاد اسپینر خشک کنید.

  • یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز و کرفس را با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

  • سیب زمینی ها را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن آب، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • روی حرارت متوسط ​​بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند. ، حدود 20 تا 25 دقیقه.

  • آن را دوباره به جوش آورده و پنج دقیقه دیگر بپزید.

    /li>

  • تابه را از روی حرارت بردارید و برق بزنید. با استفاده از مخلوط کن دستی یا غذاساز.

  • قبل از سرو روی خامه یا کرم فریچ بپاشید.

یادداشت

  • هرگز در کنار جاده‌ها یا خطوط شلوغ، یا در پایین، جایی که سگ‌ها به طور منظم راه می‌روند، برگ نچینید.
  • اگر برای اولین بار می خواهید سیر وحشی را علوفه کنید، قبل از چیدن هر چیزی آن را از یک کتاب راهنمای جیبی بررسی کنید. بزرگترین سرنخ بو است. ممکن است شبیه سیر وحشی باشد. اگر بوی سیر نمی دهد آن را نخورید. از برگ های سیر وحشی تازه و جوان برای طعم ملایم تر استفاده کنید.
  • برگ‌های سیر وحشی را با احتیاط بشویید، مطمئن شوید که خاک یا کثیفی پاک شده است.
  • از مخلوط کن یا غذاساز برای پوره کردن سوپ استفاده کنید تا بافتی صاف و کرمی داشته باشد.
  • راز داشتن یک سوپ سبز رنگ زیبا و روشن این است که برگهای سیر وحشی را در آخرین لحظه اضافه کنید و فقط چند دقیقه آنها را بپزید. هنگامی که آنها را اضافه کردید، مطمئن شوید که سوپ خود را بلافاصله مخلوط کرده اید.
  • این سوپ تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. اگر می خواهید سوپ را برای مدت طولانی تری نگه دارید، می توانید آن را تا شش ماه فریز کنید!

تغذیه

کالری: 165کیلو کالری کربوهیدرات ها: 22gپروتئین: 4gچربی: 7g چربی اشباع شده: 3gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 3gCholesterol: 8mgSodium: 1594mgPotassium: 524mg Fiber: 3 gSugar: 4gVitamin A: 2623IUVitamin C: 26mg Calcium: 95 mgIron: 2mg

This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا