آشپزی

بهترین نان موزی پرش به دستور غذا

بهترین نان موزی
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

به دستور جدید نان موزی مورد علاقه خود سلام کنید! با خرده لطیف، طعم غنی، و پوسته ترد غیرقابل مقاومت، به سادگی بهترین است!

کلاس

Partially-sliced loaf of banana bread.

آیا در جستجوی دستور پخت نان موزی عالی هستید؟ بیشتر نگاه نکنید – این همان چیزی است که شما به دنبال آن بودید! لطیف با پوسته‌ای ترد، تازه از فر کاملاً فوق‌العاده است، و وقتی برای صبحانه روز بعد برشته شود، به همان اندازه خوشمزه است. ممکن است از دیدن یک ماده غیرعادی در دستور غذا تعجب کنید: آب لیمو. این به نان طعم لیمویی نمی دهد، بلکه طعم موز را تقویت می کند. اسیدیته آن با جوش شیرین نیز در تعامل است و به نان کمک می کند تا رنگش طلایی، طعم نان تست، و بافت سبک و پفکی به آن برسد.

خانواده من این نان موزی را دوست دارند، اما می توانید به راحتی آجیل یا چیپس شکلات اضافه کنید تا کمی مزه به آن بدهید. اگر به دنبال تغییرات بیشتری هستید، من شما را با مجموعه ای از گزینه ها، از جمله پوشش داده ام. نان موز مرمری، نان موز شکلاتی، و نان موز با ادویه چای. شما هرگز نمی توانید دستور پخت نان موزی زیادی داشته باشید!

فهرست مطالب

“بهترین نان موزی! و من بسیاری از دستور العمل های مختلف را امتحان کردم. من فکر می کنم راز در آب لیمو است!»

دوریس

آنچه برای تهیه نان موز نیاز دارید

ingredients for making banana bread.
  • آرد همه منظوره: ساختار نان را فراهم می کند.
  • جوش شیرین و بکینگ پودر: به عنوان یک ماده خمیر کننده عمل می کنند تا به نان موز کمک کند تا پف کند و پف کند.
  • کره: غنا، رطوبت و طعم را به نان می‌افزاید و به ایجاد یک خرده لطیف کمک می‌کند.
  • شکر: نان را شیرین می کند و در هنگام پخت به پوسته قهوه ای طلایی رنگ کمک می کند.
  • تخم مرغ: مواد را به هم بچسبانید، ساختار را اضافه کنید و به پف کردن و پف کردن نان کمک کنید.
  • موزهای بسیار رسیده له شده: ماده ستاره ای که رطوبت، شیرینی و طعم متمایز موز را به نان می دهد. برای یک نان واقعا مرطوب و موز، از موز بسیار رسیده استفاده کنید. موز حداقل باید زرد تیره با لکه های قهوه ای زیاد باشد و اگر پوست کاملا قهوه ای شده باشد اشکالی ندارد. (برای نکاتی در مورد چگونگی تسریع رسیدن به سؤالات متداول زیر مراجعه کنید. )
  • آب لیمو: طعم موز را تقویت می کند و با جوش شیرین واکنش نشان می دهد تا به خمیر شدن و قهوه ای شدن کمک کند.
  • عصاره وانیل: طعم کلی نان موزی را افزایش می‌دهد و به عمق و گرما می‌افزاید.
  • برای اندازه‌گیری‌های دقیق به دستور پخت قابل چاپ بروید

دستورالعمل های گام به گام

در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.

dry ingredients in mixing bowl.

هم بزنید تا ترکیب شود.

whisking dry ingredients in bowl.

در کاسه همزن برقی (یا همزن ایستاده)، کره و شکر را به مدت 2 دقیقه بزنید تا سبک و پف کند.

creaming butter and sugar.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

adding eggs one at a time.

بعد از هر افزودن خوب ضرب کنید.

eggs fully incorporated.

موز له شده، آب لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید.

adding the mashed bananas, lemon and vanilla.

خوب مخلوط کنید. در این مرحله کمی کشک به نظر می رسد. اشکالی ندارد.

Electric mixer in a bowl of grainy batter.

مواد خشک را اضافه کنید.

adding dry ingredients to wet ingredients.

با سرعت کم ضربه بزنید تا زمانی که به درستی ترکیب شود. بیش از حد مخلوط نکنید.

finished banana bread batter.

خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید و 40 تا 45 دقیقه تا زمانی که تستری که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید بپزید.

banana bread batter in loaf pan ready to bake.

اجازه دهید حدود 10 دقیقه در تابه خنک شود.

baked banana bread fresh out of the oven.

سپس روی توری سیمی بچرخانید تا کاملا خنک شود.

banana bread cooling on rack.

سوالات متداول

چگونه می توانم موز را به سرعت برسم؟

اگر برای پختن موز عجله دارید، موز وجود دارد. چند روش را می توانید امتحان کنید:

روش 24 ساعته: موزها را (هنوز در ساقه چسبانده شده است) در یک کیسه کاغذی قهوه ای رنگ بسته قرار دهید و بگذارید روی پیشخوان بنشینند. بعد از 24 ساعت آنها را بررسی کنید تا ببینید آیا مطابق میل شما رسیده اند یا نه.

رسیدن سریع در فر: اگر حتی سریعتر به موز رسیده نیاز دارید، می توانید از فر خود استفاده کنید. موزها را، هنوز در پوستشان، روی یک ورقه پخت با روکش فویل قرار دهید تا نشت نکند. آنها را در دمای پایین 250 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که رنگ قهوه ای تیره پیدا کنند بپزید. این روش به تجزیه سریع نشاسته‌های موجود در موز کمک می‌کند و در نتیجه بافتی نرم‌تر و طعم شیرین‌تری دارد.

آیا می توانم موز را فریز کنم؟ نان؟

بله، نان موزی را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل آن را در فویل آلومینیومی یا بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب روی میز آن را آب کنید. تک تک برش ها را در توستر ترد کنید تا جلوه ای تازه بپزید.

نان موزی را چگونه باید نگهداری کرد؟

نان را باید در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کرد یا در پلاستیک محکم بسته بندی کرد. برای جلوگیری از خشک شدن آن، فویل یا فویل آلومینیومی بپیچید. اگر به درستی نگهداری شود، 2 تا 3 روز تازه می ماند. اگر قصد ندارید آن را در این بازه زمانی بخورید، برای ذخیره طولانی‌تر فریز کنید.

آیا می توانم موزهای رسیده را برای استفاده بعدی در نان موز فریز کنم؟

مطمئناً! اگر موز بیش از حد رسیده دارید و آماده پختن نیستید، اجازه ندهید هدر بروند. من معمولاً آنها را در کیسه های 2 یا 3 تایی فریز می کنم، به عنوان له شده، معمولاً حدود 1 فنجان تولید می کنند، که بیشتر دستور العمل های موز به آن نیاز دارند. به سادگی موزها را پوست بگیرید، آنها را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر قرار دهید و فریز کنید. وقتی برای پخت آماده شدید، آنها را در کیسه ذوب کرده و سپس له کنید.

Partially-sliced loaf of banana bread on parchment paper.

آموزش ویدئویی نان موز

شما هم ممکن است دوست داشته باشید

بهترین نان موز

به دستور العمل جدید نان موزی مورد علاقه خود سلام کنید! با خرده لطیف، طعم غنی، و پوسته ترد غیرقابل مقاومت، به سادگی بهترین است!

مواد تشکیل دهنده

  • 1¾ فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، نرم شده
  • ¾ فنجان شکر
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان موز بسیار رسیده له شده، از 2-3 موز بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، از 1 لیمو
  • 1½ قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره و آرد 9×5 اینچ قالب فلزی.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. در کاسه همزن برقی، کره و شکر را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. موز له شده، آب لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله کمی کشک به نظر می رسد. اشکالی ندارد.
  4. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید و 40 تا 45 دقیقه تا زمانی که یک تستر در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید حدود 10 دقیقه در تابه خنک شود، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  5. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: نان را می‌توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب روی میز قرار دهید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • اندازه خدمت: 1 تکه
  • کالری: 208
  • چربی: ۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۵ گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • شکر: 14 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 394 میلی گرم
  • کلسترول: 51 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا