دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی
دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی
آسان و خوشمزه دستور پخت بوریتوی گوشت گاو مکزیکی معتبر برای یک وعده غذایی خانوادگی عالی در شب هفته
بوریتو گوشت گاو مکزیکی یک غذای خوشمزه و دلچسب است که با یک تورتیلا آرد پیچیده شده دور گوشت گاو چاشنی شده، برنج، لوبیا، پنیر، سالسا و خامه ترش درست می شود.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Mexican beef burrito cut in half, showing the beef filling](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d2c7d2da.jpeg)
بهترین راه برای سرو این غذای راحت در کنار انبه پیکو د گالو – تازه است انبه سالسا برای ایجاد یک وعده غذایی سریع در شب که تمام خانواده از آن لذت خواهند برد.
پرش به:
چرا این دستور غذا جواب می دهد
دستور پخت بوریتوی مکزیکی اصیل یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی شلوغ در شب، فریزر پسند، و بسیار قابل تنظیم با انتخاب مواد اولیه است.
اگر ترجیح میدهید آنها را فریز نکنید، باقیماندهها برای یک ناهار بستهبندی شده یا یک پیک نیک عالی هستند.
این بوریتوهای گوشت گاو بسیار لذیذ دارای اجزای مختلفی هستند که به راحتی میتوانید آنها را با مخلفات ساده و خوشمزه ترکیب کنید.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیریها، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for authentic Mexican burrito recipe](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d2d97dfc.jpeg)
- گوشت چرخ کرده – من گوشت چرخ کرده با 15 درصد چربی را انتخاب می کنم و از روغن زیتون صرف نظر می کنم. از طرف دیگر، اگر باقیماندهای برای استفاده دارید، میتوانید از گوشت گاو خرد شده نیز استفاده کنید.
- پیاز – میتوانید از پیاز سفید، زرد یا قهوهای استفاده کنید تا طعم گوشت گاو را افزایش دهید.
- تورتیلا – تورتیلا آردی به دلیل انعطاف پذیری آن، انتخاب بسیار خوبی است و پیچیدن دور تمام مواد پرکننده خوشمزه در یک بوریتو را آسان تر می کند. قبل از استفاده برای سهولت در چرخاندن، آنها را برای چند ثانیه کمی گرم کنید. دستور العمل نان ترتیلای گندم خانگی را برای نسخه خانگی من امتحان کنید.
- لوبیا– لوبیا قرمز کنسرو شده، لوبیا سیاه، لوبیا سرخ شده یا لوبیا چیتی جایگزین های عالی برای این بوریتوهای گوشت گاو مکزیکی هستند.
- ادویه – من از نمک، زیره، پاپریکا دودی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و تکه های فلفل قرمز استفاده می کنم، اما شما می توانید از ترکیب چاشنی مورد علاقه خود تاکو استفاده کنید.
- پنیر – میتوانید چدار خرد شده، مونتری جک، گرویر یا هر یک از پنیرهای آب شده مورد علاقه خود را انتخاب کنید.
- خامه ترش – خامه ترش چه پرچرب و چه کم چرب، بافت خامه ای و طعمی تند به ارمغان می آورد، بنابراین افزودنی بسیار مهم است. در صورت نیاز می توانید آن را با ماست طبیعی ساده جایگزین کنید.
- سالسا چیپوتل – طعم اصیل مکزیکی را که ما به دنبال آن هستیم ارائه می دهد! میتوانید آن را در فروشگاههای مواد غذایی خاص پیدا کنید، آن را به صورت آنلاین از آمازونبخرید.، یا خودتان را بسازید.
چگونه دستور پخت بوریتوی گوشت گاو مکزیکی معتبر درست کنیم؟
تهیه این گوشت گوساله دلچسب و خوشمزه بسیار آسان و ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پر کردن گوشت گاو را آماده کنید
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
هنگامی که روغن داغ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شده و کاملا پخته شود. با استفاده از کاردک آن را از هم جدا کنید
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق browning the beef mince in a skillet](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d2e7895c.jpeg)
پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق diced onions are added to browned beef](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d2ff035b.jpeg)
گوشت گاو را با سیر خرد شده، نمک، پودر زیره، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا دودی و تکه های چیلی مزه دار کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق beef and onions are seasoned with salt, pepper, cumin, and chili flakes](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3152ecf.jpeg)
خوب مخلوط کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق beef filling for Mexican burritos](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3287446.jpeg)
بوریتوها را جمع آوری کنید
تورتیلاهای گندم را برای چند ثانیه کمی گرم کنید تا غلتاندن راحت تر شود.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق tortilla wrap is placed on a clean surface for making burritos](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d33e78c4.jpeg)
یک تورتیلا بزرگ را روی یک سطح تمیز قرار دهید و در مرکز آن یک عدد خامه ترش اضافه کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق a dollop of sour cream is placed in the centre of a tortilla wrap](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d34eed37.jpeg)
بخشی از گوشت چرخ کرده چاشنی شده را اضافه کنید، سپس سالسا چیپوتل و لوبیای پخته شده را اضافه کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق ground beef filling is placed on top of sour cream](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3604476.jpeg)
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق beans are added to the beef filling](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d374a8de.jpeg)
روی آن را با یک لایه پنیر چدار رنده شده و گشنیز تازه خرد شده بپوشانید تا مطمئن شوید که اضافه بار وارد نمی شود.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق grated cheese and coriander is added to beef filling](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d38479b2.jpeg)
طرفهای تورتیلا را روی فیلینگ به سمت داخل تا کنید، سپس آن را از پایین محکم بغلتانید تا به شکل بوریتو در بیاید و آن را در فویل بپیچید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق tortilla wrap is folded over beef filling to create a burrito](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d395e3da.jpeg)
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق burrito is wrapped in tin foil](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3a5167d.jpeg)
این روند را برای تورتیلاهای باقیمانده تکرار کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق 6 pieces of burritos wrapped in tin foil and placed in a baking sheet](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3b433f6.jpeg)
میتوانید آنها را همانطور که هستند سرو کنید یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ ℉) به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه گرم کنید.
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق inside of a Mexican burrito](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3c33c12.jpeg)
نکات برتر سرآشپز
- گوشت چرخ کرده با 15 درصد چربی را برای پر کردن طعمدار و آبدار انتخاب کنید و از روغن زیتون صرفنظر کنید، زیرا چربی کافی برای تفت دادن پیاز آزاد میکند.
- اگر گوشت گاو رنده شده باقی مانده است، جایگزین فوق العاده ای برای گوشت چرخ کرده است و بافت متفاوتی به بوریتو شما می دهد.
- تورتیلاهای آردی بزرگ را چند ثانیه قبل از استفاده گرم کنید تا انعطاف پذیرتر شوند.
- در حالی که دستور غذای من از ترکیبی از نمک، زیره، پاپریکا دودی، فلفل سیاه و تکه های چیلی استفاده می کند، به راحتی می توانید از ترکیب ادویه تاکو مورد علاقه خود استفاده کنید.
- بوریتوها را محکم بغلتانید، و مطمئن شوید که در حین حرکت، کنارههای آن به داخل جمع میشوند تا از ریختن مواد پر شده به بیرون جلوگیری کنید.
- اگر باقیماندهها را فریز نمیکنید، آنها گزینهای راحت و خوشمزه برای ناهار یا پیکنیک بستهبندی هستند.
دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
قبل از نگهداری، اجازه دهید تا بوریتوها در دمای اتاق خنک شوند.
اگر قبلاً در فویل قلع پیچیده نشدهاند، آنها را در یک فیلم چسبناک بپیچید و در یک ظرف دربسته قرار دهید.
آنها را حداکثر تا 5 روز در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
برای گرم کردن آنها، فیلم چسبناک را بردارید، بوریتوها را در فویل حلبی بپیچید و آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شوند بپزید.
پیشنهادات ارائه
بوریتوهای گوشت گاو مکزیکی به خوبی با مجموعه ای از مخلفات یا چاشنی های خوشمزه مانند گواکامول، خامه اکسسور، انبه پیکو د گالو – سالسا انبه تازه، و چیپس تردیلای ترد برای فرو بردن در گواکاموله یا سالسا.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، شما می تواند گوشت چرخ کرده را با مرغ چرخ کرده، بوقلمون یا حتی جایگزین های گیاهی برای طعمی متفاوت جایگزین کند.
مطمئناً ! به راحتی می توانید مواد مورد علاقه خود را مانند گوجه فرنگی خرد شده، کاهو یا پیاز سبز رنده شده، آووکادو له شده، یا خلال پیاز را اضافه کنید.
تاکوها معمولاً کوچکتر هستند و پوستهای نرم یا سخت دارند، در حالی که بوریتوها بزرگتر هستند و در یک تورتیلای آردی پیچیده میشوند که اغلب با برنج و لوبیا پر میشود.
بله، می توانید از تورتیلاهای ذرت استفاده کنید، اما تورتیلاهای آردی به دلیل انعطاف پذیری در بسته بندی توصیه می شوند.
برای دستور العمل های خوشمزه تر با الهام از مکزیک، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند ساخت این بوریتوهای گوشت گاو مکزیکی معتبر به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
![دستور تهیه گوشت گاو بوریتوی مکزیکی 16 d8afd8b3d8aad988d8b1 d8aad987db8cd987 daafd988d8b4d8aa daafd8a7d988 d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c d985daa9d8b2db8cdaa9db8c 65830d3d334be](/wp-content/uploads/2023/12/d8afd8b3d8aad988d8b1-d8aad987db8cd987-daafd988d8b4d8aa-daafd8a7d988-d8a8d988d8b1db8cd8aad988db8c-d985daa9d8b2db8cdaa9db8c_65830d3d334be.jpeg)
دستور پخت بوریتوی گوشت گاو مکزیکی معتبر
این بوریتوی گاو مکزیکی یک غذای دلپذیر و دلچسب است که با یک تورتیلا آرد پیچیده شده دور گوشت گاو چاشنی شده، برنج، لوبیا، پنیر، سالسا و خامه ترش درست می شود.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن فیلینگ گوشت گاو
-
در یک تابه بزرگ، حرارت دهید روغن زیتون روی حرارت متوسط رو به بالا.
-
پیاز خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
-
گوشت گاو را با سیر خرد شده، نمک، پودر زیره، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا دودی و تکه های چیلی مزه دار کنید.
-
خوب مخلوط کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید.
مونتاژ بوریتو
-
تورتیلاهای گندم را به مدت چند ثانیه کمی گرم کنید تا غلتاندن راحت تر شود.<.>
-
یک تورتیلای بزرگ بگذارید روی یک سطح تمیز قرار دهید و در مرکز آن یک حبه خامه ترش اضافه کنید.
-
قسمتی از گوشت چرخ کرده چاشنی شده را اضافه کنید، سپس لوبیاهای پخته شده، یک لایه پنیر چدار رنده شده، سالسا چیپوتل و گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید تا مطمئن شوید که اضافه بار اضافه نمی شود.
-
طرفین تورتیلا را به سمت داخل روی پر می کند ، سپس آن را محکم از آن بچرخانید قسمت پایین برای تشکیل یک بوریتو و بسته بندی در فویل. -
> فرآیند را برای تورتیل های باقیمانده تکرار کنید. 0 “>
شما می توانید آنها را به عنوان آنها خدمت کنید یا آنها را در یک فر از قبل گرم شده در 180 ℃ (356 ℉) به مدت 20 تا 25 دقیقه گرم کنید.
یادداشت ها
- گوشت گاو را با 15 ٪ چربی برای پر کردن طعم دهنده و آبدار انتخاب کنید و از روغن زیتون پرش کنید ، زیرا چربی کافی برای سس کردن پیازها آزاد می شود.
- اگر گوشت گاو خرد شده را باقیمانده اید ، این یک جایگزین خارق العاده برای گوشت گاو زمینی است ، و یک بافت متفاوت به Burrito خود اضافه می کند.
- قبل از استفاده از آنها ، تورتیل های بزرگ آرد را برای چند ثانیه گرم کنید تا آنها را پایدار تر کنید.
- در حالی که دستور العمل من از ترکیبی از نمک ، زیره ، پاپریکای دودی ، فلفل سیاه و فلفل های فلفل استفاده می کند ، احساس راحتی کنید که از ترکیب چاشنی تاکو مورد علاقه خود استفاده کنید.
- Burritos را محکم بچرخانید ، اطمینان حاصل کنید که طرفین در حالی که می روید برای جلوگیری از پر کردن هر گونه پر شدن از بیرون زدن ، در آن قرار گرفته است.
- اگر شما در حال یخ زدن باقی مانده ها نیستید ، آنها گزینه ای مناسب و خوشمزه را برای ناهارهای بسته بندی شده یا پیک نیک ایجاد می کنند.
تغذیه