گوزلمه (پنکیک ترکی)
گوزلمه (پنکیک ترکی)
گوزلمه که با نام پنکیک ترکی نیز شناخته میشود، یک نان خوش طعم ترکی است که با پر کردنهای مختلف مانند گوشت چرخ کرده، پنیر، اسفناج یا سیبزمینی پر میشود.
گزینههای چاشنی بیپایان است و بیشتر به منطقه و همچنین ترجیحات شخصی بستگی دارد.
پرش به:
اگر تا به حال به ترکیه سفر کرده اید یا حتی در یک محله ترکیه قدم زده اید، احتمالاً با گوزلمه مواجه شده اید.
این نان سنتی ترکی که به پنکیک ترکی نیز معروف است به طور سنتی برای صبحانه یا میان وعده سرو می شود.
آنها اکنون در چند دهه اخیر به غذاهای خیابانی بسیار محبوب تبدیل شده اند.
چه به عنوان یک میان وعده خوشمزه و چه برای صبحانه، گوزلمه مورد علاقه ملت است.
با یک خمیر ساده و گزینه های مختلف پر کردن، می توانید گوزلمی خود را درست کنید و طعم های مختلف را تجربه کنید.
گوزلمه چیست؟
کلمه “gozleme” از کلمه ترکی “goz” به معنای “چشم” گرفته شده است.
این به این دلیل است که خمیر بسیار نازک باز می شود و مواد پر شده اغلب از طریق خمیر دیده می شوند.
اگرچه ساختن گوزلمی از ابتدا کمی زمان بر است، اما واقعا ارزش تلاش و زمان صرف شده را دارد.
خمیر گوزلمه کاملاً شبیه خمیر مورد استفاده در بزلما (نان تخت ترکی) و نان پیتا یونانی، بنابراین می توانید برای صرفه جویی در وقت آن را زودتر از موعد آماده کنید.
می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که آماده پختن گوزلمه خود شوید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- می توانید دستور پخت را دو برابر کنید و برخی از این شیرینی های خوشمزه را فریز کنید. یخ زدایی باقی مانده گوزلمی بسیار آسان است. به سادگی روی آنها را با فویل بپوشانید و آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که لوله شوند قرار دهید.
- این دستور خمیر گوزلمی برای تهیه 5 عدد گوزلمی با اندازه متوسط کافی است، یا اگر خیلی گرسنه هستید و یک ماهیتابه بزرگ دارید می توانید 4 عدد گوزلمی بزرگ درست کنید.
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
مواد لازم برای خمیر
خمیر گوزلمه را می توان به صورت خمیر مایه یا بدون خمیر درست کرد و هر دو طعم خوشمزه ای دارند.
من نسخه خمیر شده را ترجیح می دهم، اما گاهی اوقات با عجله، مخمر را کنار می گذارم و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به خمیر اضافه می کنم.
- آرد سفید قوی – به آن آرد نان قوی نیز میگویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد که باز کردن آن را راحت تر می کند.
- مخمر– در صورت تمایل از مخمر خشک شده سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
- شکر – من از شکر کاستور یا شکر گرانول استفاده می کنم. مخمر را تغذیه می کند و به بلند شدن خمیر کمک می کند.
- نمک – باعث افزایش استحکام خمیر و همچنین طعم آن می شود.
پر کردن محبوب برای Gozleme
گزینه های زیادی برای تصمیم گیری در مورد اینکه گوزلم خود را با چه چیزی پر کنید وجود دارد!
گوشت چرخ کرده گوشت گاو یا بره، پنیر فتا، اسفناج، سیب زمینی، ساکوک، پاستیرما، حلومی، چدار، فلفل قرمز بوداده.
لیست فقط به تخیل شما محدود است.
من دستور العمل های پرطرفدارترین پرکننده ها را ارائه می دهم، اما شما می توانید ترکیب و مطابقت دهید و خودتان را ایجاد کنید!
ریختهپر کردن
- گوشت چرخ کرده – می توانید از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 تا 20 درصد چربی برای طعم بیشتر استفاده کنید. گوشت چرخ کرده با نسبت چربی بالا، وقتی پیازها را سرخ می کنید، به اندازه کافی چربی آزاد می کند تا پیازها را سرخ کنید، بنابراین، نیازی به اضافه کردن روغن زیتون ندارید!
- گوجه فرنگی– گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است. چشم گوجه ها را بردارید و به مکعب های کوچک برش دهید.
- رب گوجه فرنگی– اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را به صورت آنلاین از کلاس آمازون.
- جعفری– یکی از محبوب ترین گیاهان در آشپزی ترکی است. سعی کنید و از جعفری پهن برگ تازه استفاده کنید. قبل از اضافه کردن آن به مواد در پایان دوره پخت، آن را ریز خرد کنید.
پنیر پر کردن
- فتا– من پنیر فتا را ترجیح می دهم که با شیر گوسفند با محتوای چربی بالا و بافت خامه ای درست شود.
- پنیر کاسار– پنیر زرد نیمه سفتی است که شبیه چدار اما بسیار ملایم تر است و از شیر گوسفند تهیه می شود. در ترکیه برای شیرینی و پخت و پز عمومی استفاده می شود. می توانید کسار را با موزارلا، گودا، چدار یا هر پنیر نیمه سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید. آنها در اکثر فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه و در آمازون.
- گیاهان – جعفری، نعناع و شوید گیاهان مورد علاقه من برای جفت شدن با پنیر هستند، اما می توانید به جای آن از ریحان، پونه کوهی، آویشن، کرفس یا پیازچه استفاده کنید. اگر می خواهید از گیاهان خشک استفاده کنید، از ⅓ مقدار آن استفاده کنید.
پر کردن اسفناج
- اسفناج – من ترجیح می دهم از برگ های اسفناج تازه استفاده کنم، اما در صورت تمایل می توانید این شیرینی های خوشمزه را با اسفناج منجمد درست کنید. قبل از مصرف اسفناج را بشویید و خشک کنید. می توانید اسفناج را با برگ کاوالو نرو یا گزنه جایگزین کنید.
- گوشت چرخ کرده – می توانید از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 تا 20 درصد چربی برای طعم بیشتر استفاده کنید. گوشت چرخ کرده با نسبت چربی بالا، وقتی پیازها را سرخ می کنید، به اندازه کافی چربی آزاد می کند تا پیازها را سرخ کنید، بنابراین، نیازی به اضافه کردن روغن زیتون ندارید!
- پیاز– آنها طعم و شیرینی اومی را به فیله اسفناج و فتا اضافه می کنند. می توانید از پیازهای سفید، قهوه ای یا زرد استفاده کنید.
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. Turn it into a paste with a ملات و هاون یا آن را با استفاده از Microplane Zester Grater. من از دو یا سه حبه سیر تازه کوچک برای این دستور استفاده می کنم.
- فلفل – آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. می توانید به جای فلفل دلمه ای از فلفل قرمز تازه یا پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این نان های شکم پر خوشمزه کار آسانی است اما به زمان و کمی صبر نیاز دارد.
برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
خمیر را آماده کنید
میتوانید خمیر را از دو روز قبل آماده کنید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال نگهداری کنید.
به سادگی آن را چند ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید.
برای تهیه خمیر گوزلمه، آب، شکر و مخمر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
هم بزنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا حباب شود.
نمک و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید.
بسته به نوع آرد یا رطوبت اتاق، ممکن است به آرد کمتری نسبت به دستور غذا نیاز داشته باشید.
خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده بچرخانید و آن را ورز دهید تا یکدست شود اما کمی به دستتان بچسبد.
اگر خیلی چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید.
روی خمیر را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در جای گرمی ور بیاید.
پر کردن را آماده کنید
در حالی که خمیر در حال بلند شدن است، فیلینگ مورد نظر خود را آماده کنید و قبل از شروع به پختن گوزلمه اجازه دهید (در صورت لزوم) تا دمای اتاق خنک شود.
برای صرفه جویی در زمان در روز پخت، می توانید مواد پر را تا 3 روز قبل آماده کنید.
پر کردن قیمه
برای تهیه فیلینگ قیمه، یک تابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط قرار دهید و قیمه را قهوه ای کنید تا چربی آن آزاد شود.
اگر گوشت چرخ کرده شما نسبتاً چرب است، در نهایت چربی کافی برای تفت دادن پیازها خواهید داشت.
اگر از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده می کنید، مقداری روغن زیتون به تابه اضافه کنید و پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 ثانیه بپزید.
گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید.
قبل از پر کردن خمیر گوزلمه، بگذارید خنک شود.
پر کردن پنیر
برای تهیه فیلینگ پنیر، پنیر فتا را در یک کاسه خرد کنید و پنیر کشار یا پنیر چدار همراه با جعفری، شوید و نعناع خرد شده.
خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود و آماده است!
پر کردن اسفناج
برای تهیه فیلینگ اسفناج، یک تابه بزرگ یا واک را روی حرارت متوسط گرم کنید.
گوشت چرخ کرده را قهوه ای کنید تا چربی آن آزاد شود.
در حین پختن گوشت چرخ کرده را با قاشق چوبی به قطعات کوچک خرد کنید.
در صورت نیاز روغن زیتون را اضافه کنید و پیاز و سیر را هم بزنید.
بپزید تا شفاف شود سپس فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید.
یک دقیقه دیگر تفت دهید.
اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه یا تا زمانی که آب اسفناج تبخیر شود بپزید.
قبل از استفاده از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
درعوض، میتوانید از پر کردن اسفناج گیاهی که من برای بورک اسفناج (Ispanakli Borek) استفاده میکنم استفاده کنید. =”https://cookingorgeous.com/blog/spinach-and-feta-borek/”>دستور پخت اسفناج و فتا بورک.
مجموعه و طبخ
بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد، آن را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر روی سطح کمی آرد پاشی شده بماند.
روی گلوله های خمیر کمی آرد بپاشید و روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید.
روی سطحی که کمی آرد پاشی شده، هر یک از گلولههای خمیر را با وردنه به صورت گردهای نازک و مسطح به قطر حدود ۲۵ سانتیمتر (۹ اینچ) باز کنید.
در حین رول کردن خمیر کمی آرد بپاشید تا خمیر نچسبد.
3 قاشق غذاخوری از فیلینگ دلخواه را روی نیمی از دور بریزید.
نیمه دیگر را روی فیلینگ تا بزنید و درزهای گوزلمی را ببندید.
یک ماهیتابه یا ماهیتابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط قرار دهید.
وقتی تابه داغ شد، گوزلمه را با احتیاط روی تابه قرار دهید و بپزید تا پوست شروع به تاول زدن کند و در برخی نقاط قهوه ای شود.
با استفاده از بند انگشتی را برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
در یک بشقاب بردارید، کمی کره نرم بمالید و در حین پختن بقیه گوزلمه را با یک پارچه تمیز یا فویل حلبی گرم نگه دارید.
پیشنهادات ارائه
گوزلمه یک میان وعده عالی برای خوردن به تنهایی است.
اگر می خواهید آن را برای ناهار یا شام میل کنید، آن را با مقداری سوپ مانند ازوگلین کورباسی (سوپ ازوژلین)سرو کنید. >، سوپ کدو تنبل گیاهی، یا سوپ کدو حلوایی تند و یک کاسه سالاد مانند سالاد خیار یونانی یا سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi).
چای ترکی و آیران (نوشیدنی ماست ترکی) دو نوشیدنی محبوب برای ست کردن با گوزلمه هستند.
نکات برتر سرآشپز
- خمیر را حداقل به مدت پنج دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و کشسانی به دست آید. کار با خمیر کشسان بدون اینکه پاره شود بسیار ساده تر است.
- اگر خمیر به راحتی باز نشد، اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند و دوباره آن را باز کنید.
- هنگامی که خمیر را در میآورید، در حین چرخاندن خمیر کمی آرد بپاشید تا خمیر نچسبد.
- حتما خمیر را خیلی نازک باز کنید. این کمک می کند که گوزلمه ترد و قهوه ای طلایی شود.
- برای صرفه جویی در وقت و تهیه خمیر و جمع آوری آن در هنگام آماده شدن ، 3 روز پر (ها) را تا 3 روز انجام دهید.
- Gozleme را بیش از حد پر نکنید ، یا مهر و موم و پخت و پز به درستی دشوار خواهد بود.
سؤالات متداول دستور غذا
اگر خمیر را منجمد می کنید ، حتماً آن را یک شبه در یخچال ریخته و قبل از استفاده از آن در دمای اتاق نگه دارید.
اگر Gozleme پخته شده را منجمد می کنید ، نیازی به یخ زدگی آن در یک شبه نیست. به سادگی اجاق گاز را تا 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و Gozleme را در فر گرم به مدت 8 تا 10 دقیقه گرم کنید. -QUESTION-1628086451737 “خوانایی =” 14 “> آیا می توانید Gozleme را بپزید؟ یک گنبد فلزی با گاز بنزین به نام یک کباب کیسه یا یک ماهیتابه با کیفیت خوب با کیفیت خوب. اما اگر این چیزی است که شما ترجیح می دهید ، می توانید آنها را در فر پخته کنید.
فر خود را تا 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید ، ورق پخت را روی سینی اجاق گاز خود بچسبانید ، شیرینی های خود را به آرامی با روغن زیتون مسواک بزنید ، آنها را با دقت روی سینی قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که بپزید آنها قهوه ای طلایی هستند.
برای دستور العمل های شیرینی تر ترکیه تر ، چرا سعی نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم که از روند تهیه این غذای خیابانی خوشمزه “ Gozleme – پنکیک ترکی ” لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
این پست توسط twinkl در آنها نمایش داده شده است. وبلاگ پنکیک 2022 ‘ /strong>
gozleme (پنکیک ترکی)
این تختخواب پر شده غذای خیابانی محبوب در ترکیه است و با این دستور العمل ساده می توانید خود را در خانه تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده
-Toggle-Active “data-multiplier =” 1 “داده ها =” 5 “داده-recipe =” 3460 “aria-label =” تنظیم وعده های 1x “> 1x 2x 3x
دستورالعمل ها
آماده کردن خمیر
-
مخمر در یک کاسه بزرگ. و هم بزنید. آن را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا حباب شود و سپس نمک و آرد را اضافه کنید.
-
مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و چسبناک تشکیل شود. بسته به نوع آرد یا رطوبت اتاق ، ممکن است به آرد کمتری نسبت به خواستار دستور العمل نیاز داشته باشید. -2 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 0 “> خمیر را روی یک سطح آرد به آرد روشن کنید و آن را خمیر کنید تا یکدست اما کمی به دستان خود چسبیده باشد. اگر خیلی چسبنده باشد کمی آرد اضافی اضافه کنید. خوانایی = “1”> خمیر را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید حدود 1 ساعت در یک مکان گرم بلند شود یا تا زمانی که اندازه آن دو برابر شود. در ضمن ، پر کردن را آماده کنید. -Name WPRM-Recipe-Instruction-Group-Name WPRM-Block-Text-Bold “> تهیه پر کردن خرد شده WPRM-Recipe-3460-Step-1-0 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>
یک تابه سنگین را روی حرارت متوسط قرار داده و قهوه ای را قهوه ای می کند تا آزاد شود چربی آن -
روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و پیازها را تا نرم و شفاف صاف کنید. -Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>
قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی خرد شده ، 30 ثانیه را بپزید. -
گوجه فرنگی ها را برای چند دقیقه بپزید و سپس نمک ، فلفل سیاه تازه را اضافه کنید. ، پاپریکا ، و فلفل دلمه ای. -
> از روی حرارت بردارید ، روی جعفری خرد شده بپاشید و هم بزنید تا به زیبایی ترکیب شود.
-
را کنار بگذارید و بگذارید قبل از استفاده خنک شود. WPRM-Recipe-Group-Name WPRM-Recipe-Instruction-Group-Name WPRM-BLOCK-TEXT-BOLD “> تهیه پر کردن اسفناج
-
یک تابه بزرگ یا wok را روی حرارت متوسط گرم کنید. -
قهوه ای این خرد شده تا زمانی که چربی خود را آزاد کند. هنگام پخت و پز ، خرد شده را به قطعات کوچک با یک قاشق چوبی بشکنید. دستورالعمل “خوانایی =”-1 “> در صورت لزوم روغن زیتون را اضافه کنید و در پیاز و سیر هم بزنید. -
> بپزید تا شفاف باشد و سپس فلفل ، خمیر گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید. برای یک دقیقه دیگر سس کنید.
اسفناج را اضافه کرده و چند دقیقه یا تا زمانی که آب از اسفناج تبخیر شود ، بپزید. -5 “class =” wprm-recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>
از گرما جدا شده و اجازه دهید قبل از استفاده خنک شود. -
فتا خرد شده ، کاشار رنده شده یا پنیر چدار ، جعفری و نعناع را در یک کاسه قرار دهید و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب شود.
-
خمیر را به 5 قطعه مساوی تقسیم کنید و آنها را بگذارید تا 15 دقیقه دیگر روی یک سطح آرد به آرد قرار بگیرند. مقداری آرد را در بالای توپ های خمیر بپاشید و آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید. WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 4 “> روی یک سطح آرد به آرد ، هر یک از توپ های خمیر را با یک پین نورد به دور نازک و مسطح ، حدود 25 سانتی متر (9″) به قطر بکشید. . کمی آرد را بپاشید تا خمیر را بچرخانید تا خمیر بچسبد. “WPRM-Recipe-Instruction” خوانایی = “0”> 3 قاشق غذاخوری پر کردن را روی نیمی از دور پراکنده و نیمی دیگر را روی پر می کند و درزهای Gozleme را بسته می کند. -
ماهیتابه بر پایه سنگین یا یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ، هنگامی که گرم می شود ، Gozleme را با دقت روی تابه قرار دهید و بپزید تا پوست شروع به تاول کند و در بعضی از نقاط قهوه ای شود. قهوه ای. دهانه> روی یک بشقاب را برداشته و با مقداری کره نرم برس و با یک پارچه تمیز یا فویل قلع در حین پختن بقیه Gozleme گرم نگه دارید. -3460-Step-4-5 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>
آنها را در نیمه ها برش داده و در حالی که هنوز گرم هستند سرو کنید.
تهیه پر کردن پنیر
ساخت Gozleme
-
یادداشت
- حداقل پنج دقیقه خمیر را خمیر کنید تا یک خمیر نرم و الاستیک تشکیل شود. کار با خمیر الاستیک بدون پاره کردن آن بسیار ساده تر است.
- اگر خمیر به راحتی از بین نرود ، اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند و سعی کنید دوباره آن را بیرون بکشید.
- هنگام چرخش خمیر ، کمی آرد را بپاشید تا خمیر را بچرخانید تا خمیر بچسبد.
- برای صرفه جویی در وقت و تهیه خمیر و جمع آوری آن در هنگام آماده شدن ، 3 روز پر (ها) را تا 3 روز انجام دهید.
تغذیه
کالری: 405 kcal کربوهیدرات: 62gپروتئین: 19 g چربی: 9g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 4gچربی ترانس: 1gکلسترول: 33میلی گرم سدیم: 1064 میلی گرمپتاسیم: 440 nutrition-label-text-nutrition-container-fiber”>فیبر: 3g شکر: 3گرم ویتامین A: -label-text-nutrition-unit”>IU ویتامین C: 14میلی گرمکلسیم: 34 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron”> آهن: 5میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.