آشپزی

نارگیل شیرین پیشواری نان

نارگیل شیرین پیشواری نان

پشواری نان نارگیل شیرین نان: یک دستور العمل بی‌خطر برای یک غذای هندی عالی

پشواری نان یک نان تخت منحصر به فرد شیرین است که با خمیر نان معمولی خوش طعم تهیه می شود و با نارگیل، سلطان، عسل، و بادام پرک شده طعم دار می شود.

این نان نان نرم، کرکی و جویدنی یک غذای جانبی محبوب در بسیاری از رستوران‌ها است و من هم طرفدار آن هستم.

4 pieces of sweet peshwari naan bread

با این حال، من از نسخه خانگی خود نیز لذت می برم، با الهام از دستور غذای خوشمزه نان کیما نان.

این نان شیرین را در کنار هندی مرغو یک کاسه سالاد نخود هندی (سالاد چانا)، و شما در حال خوردن هستید!

پرش به:

نان نان را معمولاً در فرهای تنوری درست می‌کنند، اما می‌توانید آن را به همان خوبی در ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی معمولی بپزید.

در تابه یا تابه داغ، به خوبی پف می کنند و از این طریق زغال خوبی می گیرند. به‌علاوه، سریع‌تر و آسان‌تر است.

پیشواری نان چیست؟

پشواری نان، نوعی نان نان که واقعاً در غذاهای هندی محبوب است، معمولاً در اجاق سفالی معروف به تنور پخته می‌شود.

چیزی که پشواری نان را خاص می کند، پر کردن شیرین آن است که از آجیل، کشمش و نارگیل تشکیل شده است.

گاهی اوقات، حتی شکر، عسل یا هل برای شیرینی و طعم بیشتر دارد.

این نام از پیشاور، شهری در پاکستان گرفته شده است، جایی که مردم برای اولین بار شروع به ساخت این نوع نان کردند.

طعم غنی و شیرینی دارد که با غذاهای تند در آشپزی هندی بسیار خوب می آید.

2 pieces of peshwari naan

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • نان پیشواری نان دارای ترکیبی از مواد شیرین مانند نارگیل و کشمش و آجیل است که با غذاهای خوش طعم، به ویژه غذاهای تند تضاد دلپذیری دارد.
  • دستور پخت ساده است. یک خمیر درست می‌کنید، آن را پهن می‌کنید و می‌پزید. خیلی ساده است و نان نرم و پف دار بیرون می آید.
  • می‌توانید با افزودن یا کنار گذاشتن برخی آجیل‌ها یا میوه‌ها بسته به آنچه که برای رژیم غذایی خود دوست دارید یا به آن نیاز دارید، پر کردن پشواری نان را تنظیم کنید.
  • پر کردن شیرین پشواری نان باعث محبوبیت آن در میان کسانی می شود که ممکن است غذاهای تند را ترجیح ندهند، از جمله کودکان.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

مواد خمیر نان

labelled picture of ingredients for sweet coconut peshwari naan bread
  • قیمه – قیمه نوعی کره صاف شده بدون ذره شیر یا آب است، فقط چربی کره خالص. برای تهیه نان عالی است زیرا طعم کره ای بیشتری نسبت به کره معمولی دارد و حتی در حرارت بالا به راحتی نمی سوزد. می توانید در اکثر فروشگاه ها یا مغازه های آسیایی قیچی پیدا کنید، اما می توانید آن را خودتان در خانه نیز درست کنید. اگر گیاه ندارید، کره معمولی هم کار می کند!
  • آرد – برای نان پیشواری نان، آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره بهترین کار را دارد. اگر از آردهای مختلف مانند گندم کامل استفاده کنید، نان کمتر نرم و متراکم تر می شود. اگر فقط آرد سفید قوی یا آرد نان دارید، استفاده از آن هم خوب است.
  • مخمر– برای این دستور، من ترجیح می دهم از مخمر خشک سریع الاثر استفاده کنید. همچنین استفاده از مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه خوب است.
  • بیکینگ پودر – به نان مقداری افزایش می‌دهد و آن را نرم‌تر می‌کند.
  • ماست – ماست یک راه عالی برای افزودن طعمی تند و غنی است و در عین حال خمیر را نرم تر می کند.

مواد لازم برای پر کردن

labelled picture of ingredients for peshwari naan filling
  • کره -غنای و طعم را به فیلینگ نان پیشواری می‌افزاید و همچنین به چسباندن مواد شیرین پرکننده مانند نارگیل و آجیل به یکدیگر کمک می‌کند.
  • کرم – من از خامه چرب پر چرب (خامه دوتایی) استفاده می کنم تا بافتی مجلل و مخملی به فیلینگ اضافه کنم. خامه همچنین طعم ها را متعادل می کند و شیرینی سایر مواد را نرم می کند.
  • فلکه های بادام – این ها طعم تردی و آجیلی دلپذیری به نان می دهند.
  • عسل – شیرینی طبیعی و نت گلی ملایمی را اضافه می کند و مکمل سایر مواد تشکیل دهنده است. عسل همچنین به چسباندن مواد کمک می کند و رطوبت را اضافه می کند و از خشک شدن نان اطمینان می دهد.
  • کشمش – آنها طعمی شیرین و جویدنی به نان اضافه می کنند و طعم کمی میوه ای می دهند که به خوبی با طعم خوش طعم نان مطابقت دارد.

چگونه پشواری نان درست کنیم؟

ساخت این پشواری نان نارگیل نرم و کرکی در خانه به طرز شگفت آوری آسان و ساده است.

در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

آماده کردن خمیر نان

آب ولرم، مخمر و نیمی از آرد را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید.

flour, yeast and water are mixed in a bowl

همه مواد را با هم ترکیب کنید، روی کاسه را بپوشانید و سپس بگذارید 30 دقیقه در جای گرم بماند.

let the mixture rest for 30 minutes

ماست را داخل مخلوط بریزید و سپس بقیه آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید.

از دستان خود برای مخلوط کردن استفاده کنید تا خمیر چسبناک و نرمی به دست آید.

add the rest of the flour, salt and form a dough

2 قاشق چایخوری روغن یا کره را اضافه کنید و روی خمیر بمالید.

خمیر را چند بار به آرامی فشار دهید، سپس روی کاسه را با فیلم یا پارچه تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بلند شود.

rub some ghee on the dough and let it rise

یک قاشق چای خوری دیگر روغن یا کره ذوب شده را روی خمیر اضافه کنید و آن را به آرامی در همه جا پخش کنید.

بعد خمیر را روی سطح کار برگردانید و آن را به مدت 30 ثانیه ورز دهید.

خمیر را داخل کاسه برگردانید و روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در جای گرم بگذارید.

last stage of the rising, the dough is ready

در این مدت خمیر به طرز محسوسی نرم تر می شود.

پر کردن را آماده کنید

برای ایجاد فیلینگ پیشواری نان، نارگیل خشک شده، پرک بادام، خامه و سلطان را در یک کاسه مخلوط کنید.

آن را کنار بگذارید و به شکل دادن به نان نان ادامه دهید.

نان را شکل دهید و بپزید

بعد از اینکه خمیر ور آمد، خمیر را به آرامی روی سطح روغنی به مدت یک دقیقه ورز دهید، سپس آن را به چهار قسمت مساوی (هر کدام حدود 112 گرم) تقسیم کنید.

naan dough is divided into 4 balls

هر قسمت را به شکل گلوله درآورید و کمی آرد بپاشید.

گلوله های خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از فرم دادن استراحت کنند.

فیلینگ را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. در همین حال، یک تابه یا ماهیتابه نچسب بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.

یکی از گلوله های خمیر را به اندازه یک بشقاب کوچک با وردنه باز کنید. همانطور که روی این توپ خمیر کار می کنید، بقیه را بپوشانید.

a dough ball is shaped into a circle

یک چهارم از فیلینگ را در مرکز خمیر وردنه شده قرار دهید.

quarter of the filling is placed in the middle of the rolled out dough ball

لبه ها را به سمت بالا بکشید تا مهر و موم شوند و آن را به شکل یک توپ در آورید.

the filled dough circle is reshaped into a ball

توپ را با کمی آرد بپاشید، و سپس با انگشتان خود یا وردنه آن را به شکل قطره یا بیضی، به ضخامت حدود 3 میلی متر (⅛ اینچ) در آورید.

the stuffed dough ball is shaped into a naan bread

وقتی تابه واقعا داغ است، نان را در آن قرار دهید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود، سپس از انبر برای برگرداندن آن استفاده کنید.

cooking a piece of peshwari naan in a hot pan

آن را روی یک بشقاب قرار دهید و روی نان را با مقداری روغن یا کره بمالید.

قبل از سرو با بادام و گشنیز یا گشنیز خرد شده تزئین کنید.

freshly cooked peshwari naan is garnished with coriander and almonds

نکات برتر سرآشپز

  • آرد همه منظوره انتخاب ایده آلی برای تهیه نان نان است. استفاده از آردهای جایگزین، مانند آرد گندم کامل، می‌تواند منجر به نان‌های نان شود که کمتر نرم و متراکم‌تر هستند.
  • خمیر نان نان باید نرم و چسبنده باشد تا نان نان نرم و لطیفی بدست آید.
  • برای رسیدن به نان حبابی نان، مطمئن شوید که تابه شما بسیار داغ است. اجاق های تنور که به دمای بسیار بالایی می رسند، نانی را ایجاد می کنند که در داخل نرم و حباب دار و از بیرون زغال شده است. برای نتایج مشابه، نان خود را فقط زمانی که کاملا داغ شد در ماهیتابه قرار دهید.
  • برای اینکه مطمئن شوید نان شما نرم و کرکی است، از غلتاندن خیلی نازک آن خودداری کنید. با این حال، مواظب باشید که آن را خیلی غلیظ نکنید، زیرا این امر می‌تواند منجر به نیم‌پز شدن و خمیر شدن آن شود.
  • زمانی که خمیر را درست کردید، باید به سرعت از آن استفاده کنید. اگر قصد دارید خمیر را صبح برای پختن بعد از ظهر آماده کنید، مخمر را به ¼ قاشق چایخوری کاهش دهید و خمیر را تا زمانی که لازم است در یخچال نگهداری کنید.

پیشنهادات ارائه

پشواری نان، با طعم شیرین و آجیلی خود، به زیبایی با انواع غذاها جفت می شود:

  • یک طرف خنک کننده مبتنی بر ماست مانند رایتا پیاز یا رایتا نعناع می‌تواند غنای نان و غذاهای همراه را متعادل کند. .

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

نان را تا دمای اتاق خنک کنید، سپس آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید یا آن را در فویل آلومینیومی بپیچید. تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.

برای نگهداری طولانی‌تر، نان را به صورت جداگانه در فیلم چسبناک بپیچید و آن را در کیسه فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید.

برای گرم کردن مجدد، یک تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و هر طرف را به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید.

می‌توانید از فر خود برای گرم کردن نان نان نیز استفاده کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. نان را در فویل بپیچید و حدود 10 دقیقه حرارت دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه بفهمم نان من کاملاً پخته شده است؟

نان باید پف کند؟ بالا، و پایین باید دارای لکه های قهوه ای طلایی باشد. سطح باید کاملاً پخته شود اما همچنان نرم باشد.

آیا پشواری نان بدون تنور ساخته می شود؟

مطمئنا! می توانید آن را در ماهیتابه یا ماهیتابه روی اجاق گاز بپزید، که جلوه ای مشابه تنور می دهد.

آیا می توانم از آرد سبوس دار برای پیشواری نان استفاده کنم؟

بله، می توانید از آرد سبوس دار استفاده کنید، اما نان را غلیظ تر می کند. برای داشتن بافت سبک تر، به آرد همه منظوره یا ترکیبی از هر دو بچسبید.

برای دستور العمل های نان تخت خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم که از روند تهیه این نان نارگیل پشواری نان نرم و پف دار به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d986d8a7d8b1daafdb8cd984 d8b4db8cd8b1db8cd986 d9bedb8cd8b4d988d8a7d8b1db8c d986d8a7d986 655d8f997699b

پشواری نارگیل شیرین

آیلا کلولی

پشواری نان یک نان تخت منحصر به فرد است که با خمیر نان معمولی خوش طعم تهیه می شود و با نارگیل، سلطان، عسل و بادام پرک شده طعم دار می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان استراحت 1 ساعت 30 class = “sr-only screen-reader-text wprm-screen-reader-text”> دقیقه mins

class =” WPRM-Recipe-Details-Label WPRM -Block-Text-UPPERCASE WPRM-Recipe-Label-Label-Recipe-Total-Time-Label “> زمان کل 2 ساعت ها

دوره غذای جانبی ، میان وعده

Cuisine آسیایی ، هندی

وعده های -Text-normal “داده های کاربردی =” “Data-Recipe =” 34188 “ARIA-Label =” تنظیم وعده های دستور العمل “> 4 قطعات

کالری 454 kcal

مواد تشکیل دهنده

متریک دکمه> ما معمولی

-Toggle-Active “data-multiplier =” 1 “داده ها =” 4 “data-recipe =” 34188 “aria-label =” تنظیم سرویس ها توسط 1x “> 1x 2x 3x

دستورالعمل

>

آماده سازی خمیر

= “12”>

  • آب ولرم ، مخمر ، مخمر ، و نیمی از آرد با هم در یک کاسه بزرگ. = “1”>

    تمام مواد را ترکیب کنید ، کاسه را بپوشانید ، و سپس بگذارید 30 دقیقه در یک مکان گرم استراحت کند.

  • ماست را درون مخلوط گنجانید و سپس آرد ، نمک و پخت باقی مانده را اضافه کنید پودر از دستان خود استفاده کنید تا مخلوط کنید تا یک خمیر چسبنده و نرم شکل بگیرد. “خوانایی =” 0 “>

    2 قاشق چایخوری گای یا کره را اضافه کنید و آن را روی خمیر مالش دهید.

  • چند بار خمیر را به آرامی فشار دهید ، سپس کاسه را با فیلم چسبیده یا یک پارچه آشپزخانه مرطوب تمیز بپوشانید. بگذارید 15 دقیقه دیگر برخیزید. 2 “>

    یک قاشق چایخوری دیگر از کره یا کره ذوب شده را روی خمیر اضافه کنید ، به آرامی آن را پخش کنید. در مرحله بعد ، خمیر را روی یک سطح کار بچرخانید و آن را به مدت 30 ثانیه خمیر کنید.

  • خمیر را به کاسه برگردانید ، آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه در یک مکان گرم بلند شود. خمیر در این مدت به طور قابل ملاحظه ای نرم تر خواهد شد. -Recipe-Group-name wprm-recipe-instruction-name wprm-block-text-bold “> آماده سازی پر کردن id = “wprm-recipe-34188-step-1-0” class = “wprm-recipe-instruction” خوانایی = “3”>

    برای ایجاد مخلوط نارگیل خشک شده با مخلوط پشواری ، پوسته های بادام ، کرم ، و سلطان در یک کاسه.

  • آن را کنار بگذارید و ساخت نان های Naan را ادامه دهید. wprm-recipe-group-name wprm-recipe-instruction-group-name wprm-block-text-bold “> شکل دادن و پخت و پز naan

    • پس از بلند شدن خمیر ، خمیر را به آرامی خمیر کنید یک سطح روغنی به مدت یک دقیقه ، سپس آن را به چهار قسمت مساوی (هر کدام حدود 112 گرم) تقسیم کنید.

    • > هر قسمت را درون یک توپ بچرخانید و آنها را با آرد به آرامی گرد و غبار کنید. توپ های خمیر را بپوشانید و به آنها اجازه دهید 5 دقیقه قبل از شکل گیری استراحت کنند. -instruction “خوانایی =” 1 “>

      پر کردن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. در همین حال ، یک تابه بزرگ و بدون چوب بر پایه سنگین را بر روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. = “WPRM-Recipe-Instruction” خوانایی = “1”>

      یکی از توپ های خمیر را به اندازه یک صفحه کوچک با استفاده از یک پین نورد بچرخانید. همانطور که روی این توپ خمیر کار می کنید ، دیگران را تحت پوشش قرار دهید. “خوانایی =” 1 “>

      یک چهارم پر کردن را در مرکز خمیر نورد شده قرار دهید ، سپس لبه ها را به سمت بالا بکشید و آن را دوباره به یک توپ تغییر دهید.

    • آرد ، و سپس از انگشتان یا پین نورد خود استفاده کنید تا آن را به شکل اشک یا بیضی شکل ، حدود 3 میلی متر (⅛ اینچ) ضخامت دهید. -34188-Step-2-6 “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =” 2 “>

      هنگامی که قابلمه واقعا داغ است ، Naan را در آن قرار دهید. تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، بپزید ، سپس از آن استفاده کنید تا آن را تلنگر بزنید. “خوانایی =”-1 “>

      آن را روی یک بشقاب قرار دهید و قسمت بالای Naan را با مقداری Ghee یا کره مسواک بزنید.

    • قبل از خدمت با بادام و گشنیز خرد شده یا کتانترو خرد شده.

      یادداشت ها

      • آرد همه منظوره گزینه ایده آل برای تهیه نان Naan است. استفاده از آردهای جایگزین ، مانند آرد گندم کامل ، می تواند منجر به نان های بی نظیر شود که نرم تر و متراکم تر هستند.
      • خمیر نان Naan برای دستیابی به نان نرم و نرم و نرم و نرم باید نرم و چسبنده باشد.
      • برای دستیابی به نان بی نظیر حباب ، اطمینان حاصل کنید که مهارت شما بسیار داغ است. اجاق های Tandoor ، که به درجه حرارت بسیار بالایی می رسند ، Naan را ایجاد می کنند که در داخل نرم و حباب باشد و در بیرون گودال شود. برای نتایج مشابه ، فقط یک بار Naan خود را در ماهیتابه قرار دهید پس از اینکه کاملاً گرم شود.
      • برای اطمینان از نرم و کرکی بودن ، از نورد خیلی نازک خودداری کنید. با این حال ، محتاط باشید که آن را بیش از حد ضخیم نکنید ، زیرا این می تواند به یک مرکز خسته و خسته کننده منجر شود.
      • هنگامی که خمیر را درست کردید ، باید فوراً از آن استفاده کنید. اگر قصد دارید صبح خمیر را برای پخت و پز بعداً در شب آماده کنید ، مخمر را به قاشق چایخوری کاهش دهید و خمیر را در یخچال پوشانده باشید تا زمانی که لازم باشد.

      تغذیه

      کالری: 454 kcal کربوهیدرات: تغذیه-برچسب-متن-nutrition-unit “> g پروتئین: 10 g fat: 19 g چربی اشباع: 10 g چربی اشباع نشده: تغذیه-لوبل-متن-nutrition-unit “> g چربی اشباع نشده: > 6 g ترانس چربی: 0.5 g کلسترول: 42 mg سدیم: 472 منیزیم > پتاسیم: 191 mg فیبر: -Nutrition-Label-Text-Nutrition-Value “> 3 g شکر: 14 g ویتامین A: -label-text-nutrition-unit “> iu ویتامین C: 0: تغذیه-لوبل-متن-nutrition-container-calcium “> کلسیم: 92 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron “> آهن: 1 mg

  • حتما بخوانید : کباب با نوک گوشت گاو

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا