آشپزی

پای بوقلمون آهسته بوداده (با سس)

پای بوقلمون آهسته بوداده (با سس)

اینپای بوقلمون آهسته برشته شده با سس خوشمزه یک جایگزین عالی برای بوقلمون کامل بوقلمون سنتی است.

تهیه آن بسیار آسان است، به حداقل تلاش نیاز دارد، و شما نیز از ابتدا یک سس بوقلمون شگفت انگیز خواهید داشت.

چه در یک گردهمایی کوچک روز شکرگزاری باشید و چه از طرفداران گوشت تیره، این پاهای بوقلمون پخته شده در فر برای شما عالی هستند.

slow roasted turkey leg fresh out of oven

پرش به:

من این دستور پخت پای بوقلمون را در هر زمانی از سال درست می کنم، به شرطی که بتوانم پای بوقلمون، چوب طبل یا ران بوقلمون را پیدا کنم.

آنها برای یک ناهار یکشنبه خانوادگی و همچنین برای گردهمایی های خاص مانند کریسمس، عید پاک یا روز شکرگزاری عالی هستند.

و باقیمانده آن برای تهیه پای ترکی شپرد عالی است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • پایه بوقلمون آهسته برشته شده به زمان و تلاش زیادی برای چیدن نیاز ندارد و شما یک سس بوقلمون خانگی خوشمزه خواهید داشت که با آب آشپزی درست شده است.
  • این دستور پخت پای بوقلمون برای 2-3 نفر عالی است. با این حال، برای مجالس بزرگ‌تر می‌توانید با استفاده از کارت دکمه روی دستور غذا دستور غذا را دو یا سه برابر کنید.
  • اگر علاقه ای به گوشت بوقلمون سفید ندارید اما همچنان می خواهید برای مجالس خاص بوقلمون کبابی بخورید، این دستور غذا برای شما عالی است.
  • برشته شدن کم و آهسته پای بوقلمون پوستی ترد و گوشت بوقلمون آبدار می دهد.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labelled picture of ingredients for slow roasted turkey leg with gravy
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 10
  • پا(های) بوقلمون – برای این دستور می توانید از چوب طبل، ران یا یک ساق کامل استفاده کنید. اگر از یک پای بوقلمون کامل استفاده می کنید، 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر به زمان پخت اضافه کنید و مطمئن شوید که این قطعه به راحتی در ظرف مورد استفاده شما قرار می گیرد.
  • سبزیجات – من از مخلوطی از کرفس، پیاز، هویج و یک سر کامل سیر به نصف نصف شده استفاده می کنم تا پای بوقلمون را روی آن قرار دهم و همچنین به عنوان طعم دهنده برای سس بوقلمون. .
  • طعم دهنده ها– من چاشنی و طعم را ساده نگه می دارم: نمک – فلفل، برگ بو و آویشن. می توانید طعم دهنده های دیگری مانند لیمو، رزماری، مریم گلی، پاپریکا، کاین یا فلفل را اضافه کنید.
  • استوک – بهترین گزینه استفاده از استاک مرغ (استخوان) خانگی است آب گوشت)، یا آب بوقلمون برای سس. با این حال، اگر این همان چیزی است که در دست دارید، می‌توانید از استاک کم سدیم یا مکعب‌های استوک با کیفیت خوب استفاده کنید.

چگونه پاهای بوقلمون را آهسته کباب کنیم؟

ساخت این پای بوقلمون آهسته بو داده با سس بسیار ساده است.

در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد که باید دنبال کنید:

پای بوقلمون را کباب کنید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

پای بوقلمون را با حوله آشپزخانه خشک کنید با نصف نمک و فلفل مالیده و کنار بگذارید.

سبزیجات را آماده کنید. پیاز را پوست بگیرید و به 5 تا 6 حلقه برش دهید. هویج را پوست بگیرید و به صورت تکه ای خرد کنید.

چوب کرفس را بشویید و به 4 تا 5 قسمت برش دهید. سر سیر را از وسط نصف کنید.

سبزیجات را به همراه برگ بو و آویشن در ظرف پخت خود قرار دهید.

روی بقیه نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید.

the vegetables and aromatics are placed in an oven dish
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 11

250 ​​میلی لیتر آب مرغ یا بوقلمون را روی سبزیجات بریزید و پا(های) بوقلمون را روی سبزیجات قرار دهید.

turkey leg is placed on top of vegetables
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 12

ظرف پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بوقلمون را به مدت 40 دقیقه تفت دهید.

حرارت را تا 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) کاهش دهید و بوقلمون را برای 2 ساعت دیگر یا تا زمانی که گوشت نرم شود ادامه دهید.

آن را تا نیمه پخت برگردانید.

وقتی گوشت بوقلمون پخته شد، آن را از ظرف پخت خارج کنید، آن را در فویل حلبی بپیچید و در حین تهیه سس به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید بماند.

turkey leg is wrapped in tin foil for resting
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 13

سنگ را آماده کنید

برای تهیه سس، بیشتر چربی آب بوقلمون سوخاری را جدا کرده و ظرف پخت را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید.

250 ​​میلی‌لیتر آب مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید و تکه‌های آن را از کف تابه بتراشید.

baking dish is placed on medium heat for making the gravy
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 14

به مدت 15 دقیقه اجازه دهید حباب آب پز شود، آن را از یک الک ریز رد کرده و در یک قابلمه کوچک بریزید.

the gravy is transferred into a saucepan
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 15

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دوباره آن را به جوش بیاورید.

با 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 2 قاشق غذاخوری آب سرد یک دوغاب درست کنید و به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس گلوله نشود.

هر گونه آب میوه را از بوقلمون در حال استراحت اضافه کنید و سپس حدود 5 دقیقه دیگر بپزید.

گوشت بوقلمون را با مخلفات مورد علاقه خود و سس بوقلمون خانگی خوشمزه سرو کنید!

roasted turkey leg is served with side dishes and gravy
پای بوقلمون آهسته بوداده با سس 16

نکات برتر سرآشپز

  • قبل از چاشنی زدن پای بوقلمون را با حوله آشپزخانه خشک کنید تا پوستی ترد داشته باشید.
  • پای بوقلمون را تا نیمه پخت برگردانید.
  • زمان پخت ممکن است بسته به اندازه پای مرغ و کارایی فر شما متفاوت باشد. چوب بوقلمون که من برای این دستور تهیه کردم وزنش 1 کیلو (2.2 پوند) است. برای قطعات بزرگتر زمان بیشتری بگذارید و آنها را بپزید تا زمانی که چنگال نرم شوند.
  • گوشت بوقلمون بوداده را قبل از سرو به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید تا فیبرهای گوشت شل شده و آب آن دوباره پخش شود. بریدن گوشت بدون استراحت باعث جویدن سخت‌تر می‌شود.
  • اگر می‌خواهید به جمعیت بیشتری غذا بدهید، می‌توانید به راحتی این دستور را دو یا سه برابر کنید.

پیشنهادات ارائه

اگر این پای بوقلمون پخته شده در فر را برای عید پاک، شکرگزاری یا کریسمس سرو می‌کنید، بهترین غذاهای جانبی برای ست کردن آن عبارتند از:

فریزر کلم بروکسل، مش سوئدی و هویج، گلوتن- پودینگ یورکشایر رایگان، سیب زمینی سرخ شده چربی اردک، هویج و پارسنیپس بو داده عسل، مینی خوک خانگی در پتو، سس کرن بری با پرتقال آب میوه، سیب زمینی au Gratin – سیب زمینی Dauphinoise، و کلم پنیری پخته.

دیگر مخلفات برای سرو با بوقلمون کبابی عبارتند از:

سیب زمینی ترد را با سیر سرخ کنید، پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای)، سالاد گرم سیب زمینی اتریشی، برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، سالاد چغندر و فتا، و سالاد فتوش لبنانی.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقی مانده گوشت بوقلمون را نگهداری کنیم؟

باقی مانده گوشت بوقلمون تا 5 روز در یک ظرف دربسته نگهداری می شود. در یخچال. از طرف دیگر، می‌توانید آنها را منجمد کنید و تا 3 ماه نگه دارید.

< strong class="schema-faq-question">چرا پاهای بوقلمون من سفت هستند؟

پاهای بوقلمون شما سفت هستند زیرا احتمالاً آنها را به اندازه کافی طولانی نپخته اید. پاهای بوقلمون، به ویژه چوب طبل، نیاز به پخت کم و آهسته دارند، مانند شانه بره یا گوشت گونه. باید آنها را به مدت کافی بپزید تا فیبرهای عضلانی شل و نرم شوند.

چگونه گوشت باقی مانده بوقلمون را دوباره گرم کنیم؟

می توانید باقیمانده ها را در فر از قبل گرم شده تا دمای 180 درجه سانتیگراد (360) گرم کنید. ° F). به سادگی باقیمانده ها را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید، روی آن ها را بپوشانید و به مدت 20 تا 25 دقیقه دوباره گرم کنید تا کاملاً گرم شوند.

برای دستور العمل های خوشمزه تر برای شکرگزاری، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور غذای آبدار پای بوقلمون برشته شده آهسته با سس به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂

خوشحالی! / افیه اولسون!

d9bed8a7db8c d8a8d988d982d984d985d988d986 d8a2d987d8b3d8aad987 d8a8d988d8afd8a7d8afd987 d8a8d8a7 d8b3d8b3 654f072b3e645

پای بوقلمون آهسته بوداده (با سس)

آیلا کلولی

این لذیذ پای بوقلمون آهسته بو داده با سس یک جایگزین عالی برای بوقلمون کامل بوقلمون سنتی است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 2 ساعت 40 دقیقه

<زمان کل 2 ساعت 45 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی آمریکایی، بریتانیایی

سرویس ها 3 بخش‌ها

کالری 433 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • پای بوقلمون را با حوله آشپزخانه خشک کنید و با نیمی از نمک و فلفل مالیده و کنار بگذارید.<. /p>

  • سبزیجات را آماده کنید. پیاز را پوست بگیرید و به 5 تا 6 حلقه برش دهید. هویج را پوست بگیرید و به صورت تکه ای خرد کنید. چوب کرفس را بشویید و به 4 تا 5 قسمت تقسیم کنید. سر سیر را از وسط نصف کنید.

  • سبزیجات را به همراه برگ بو و آویشن در ظرف پخت خود قرار دهید. روی بقیه نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید.

  • 250 میلی لیتر آب مرغ یا بوقلمون را روی سبزیجات بریزید و پا(های) بوقلمون را روی سبزیجات قرار دهید.

    /li>

  • ظرف پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. و بوقلمون را به مدت 40 دقیقه تفت دهید.

  • هنگامی که گوشت بوقلمون پخته شد، آن را از ظرف پخت خارج کنید و در فویل بپیچید و در حین آماده کردن سس به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید بماند.

    < /li>

  • برای درست کردن سس، مقدار زیادی از از آب بوقلمون برشته چرب کنید و ظرف پخت را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید. 250 میلی لیتر آب مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید و تکه های آن را از کف تابه جدا کنید.

  • اجازه دهید حباب سس به مدت 15 دقیقه حباب شود، آن را از صافی ریز رد کرده و در یک قابلمه کوچک بریزید.

  • قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دوباره آن را به جوش بیاورید.

  • با 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 2 قاشق غذاخوری آب سرد یک دوغاب درست کنید و به مایه سوپ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس گلوله نشود.

  • هر گونه آب از بوقلمون در حال استراحت را اضافه کنید و سپس حدود 5 دقیقه دیگر بپزید.

یادداشت

  • قبل از چاشنی زدن پای بوقلمون را با حوله آشپزخانه خشک کنید تا پوستی ترد داشته باشید.

  • پای بوقلمون را تا نیمه پخت برگردانید.

  • زمان پخت ممکن است بسته به اندازه پای مرغ و کارایی فر شما متفاوت باشد. چوب بوقلمون که من برای این دستور تهیه کردم وزنش 1 کیلو (2.2 پوند) است. برای قطعات بزرگتر زمان بیشتری بگذارید و آنها را بپزید تا زمانی که چنگال نرم شوند.

  • گوشت بوقلمون بوداده را قبل از سرو به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید تا فیبرهای گوشت شل شده و آب آن دوباره پخش شود. بریدن گوشت بدون استراحت باعث جویدن سخت‌تر می‌شود.

  • اگر می‌خواهید به جمعیت بیشتری غذا بدهید، می‌توانید به راحتی این دستور را دو یا سه برابر کنید.

تغذیه

کالری: 433کیلو کالری کربوهیدرات ها: 17gپروتئین: 50gچربی: 17g چربی اشباع شده: 5g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 5gچربی تک غیراشباع: 6gکلسترول: 165میلی گرمسدیم: 1193میلی گرم< /span>پتاسیم: 935میلی گرم Fiber: 1 gSugar: 5gVitamin A: 113IUVitamin C: 9mg Calcium: 82 mgIron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا