دستور پخت راگو بره سرخ شده
دستور پخت راگو بره سرخ شده
این دستور پخت راگو بره بره پخته شده ایتالیایی بسیار آسان است و با طعم هایی که همه دوستش دارند بسته بندی شده است.
این غذای آرامش بخش غنی، دلچسب و گوشتی برای آخر هفته های تنبل یا مناسبت های خاص مانند کریسمس، شکرگزاری یا عید پاک است.
و با ماکارونی (به انتخاب شما)، گنوکی یا پولنتا و یک لیوان شراب قرمز کاملاً هماهنگ می شود!
پرش به:
این غذای دنج و راحت همچنین راهی عالی برای استفاده از گوشت بره باقی مانده از ناهار یکشنبه یا شام کریسمس است.
این راگوی بره پخته شده را با مقداری نان خرد شده سرو کنید تا آخرین ذره از این غذای خوشمزه را پاک کنید. سس.
راگوی سنتی چیست؟
راگو یک سس ایتالیایی کلاسیک مبتنی بر گوشت است که معمولاً با پاستا سرو میشود. نوع گوشت را می توان گوشت چرخ کرده/خرد شده خوک، بره، گوشت گاو، مرغ یا اردک.
گوشت را معمولاً با مقداری سبزیجات (پیاز، فلفل، گوجهفرنگی و هویج)، مقداری آب (گوسفند، گوشت گاو یا مرغ) و مواد معطر (رزماری، آویشن و برگ بو) کم و آهسته سرخ میکنند.
معروفترین راگو سس بولونیز است و معمولاً با پاستا سرو میشود یا به عنوان پرکننده استفاده میشود. برای لازانیا.
چرا این دستور غذا جواب می دهد
- این دستور العمل راگو بره پخته شده با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
- این دستور العمل آسان، غذای مناسبی را برای یک ناهار تنبل یکشنبه با حداقل آماده سازی می سازد.
- میتوانید از گوشت باقیمانده از شام کبابتان برای تهیه این بره راگوی آبپز خوشمزه استفاده کنید.
- دلچسب، خوشمزه و پر از طعم های مدیترانه ای است.
- بقایای بره راگو به زیبایی منجمد می شود. می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید!
چه قسمتی از بره برای راگو بهتر است؟
من از شانه بره برای این دستور سس گوشت ایتالیایی استفاده میکنم، اما میتوانید از برشهای مختلف گوشت بره، از جمله ساق بره یا بره، تا زمانی که با مقداری چربی و بافت همبند مرمر شده باشند، استفاده کنید.
میتوانید گوشت برهتان را درشتتر برش دهید تا از کار سخت اضافی جلوگیری کنید، اما مطمئن شوید که به اندازهای طولانی بپزید تا به بافتی «از هم پاشیده» برای گوشت برسید.
در روش دیگر، میتوانید از گوشت بره چرخشده یا گوشت بره کبابی باقیمانده نیز استفاده کنید.
فقط مطمئن شوید که زمان پخت و پز را به یک ساعت کاهش دهید و فقط از نصف مقدار مایع استفاده کنید.
مواد لازم برای دستور پخت راگو بره آهسته سرخ شده
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
- بره – من برای این دستور از شانه بره استفاده می کنم، اما می توانید از هر قسمت دیگری از بره استفاده کنید به شرطی که با مقداری چربی مرمر شود. از طرف دیگر، می توانید از گوشت چرخ کرده یا گوشت بره کباب شده نیز استفاده کنید. بره خود را به قطعات کوچک برش دهید تا زمان پخت کاهش یابد.
- سیر – برای طعم کمتر سیر، میتوانید از سیر کامل استفاده کنید و بعد از سرخ شدن با روغن آن را دور بریزید، اما من ترجیح میدهم خرد کرده و بگذارم همراه با گوشت بره بپزد.
- گوجه فرنگی – هر نوع گوجه فرنگی که در دست دارید با این دستور غذا به خوبی عمل می کند. من حتی از گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می کنم اگر این تمام چیزی است که در یخچال دارم.
- رب گوجه فرنگی – یک ماده عالی برای افزایش طعم گوجه فرنگی و همچنین دادن رنگ روشن و طعم اومامی به غذا است.
- شراب سفید خشک– گوشت قرمز به طور کلی به شراب قرمز نیاز دارد، اما این دستور العمل کاملاً با شراب سفید یا ورموت کار می کند. از هر نوع شراب سفیدی که با خوشحالی می نوشید استفاده کنید.
- استوک – یک استاک مرغ یا < a href="https://cookingorgeous.com/blog/homemade-beef-stock/">استاک گاو کلیدی برای راگو بره خوشمزه است. اگر گوشت بره شما ریز خرد شده باشد به مقدار کمی مایع نیاز دارید. اگر گوشت گوسفند خود را درشت تر برش دهید، مایه اضافی اضافه کنید.
- پنیر – از پنیر سفت مورد علاقه خود استفاده کنید اما پنیر پکورینو یا پنیر پارمزان بهترین گزینه برای غذاهای پاستا هستند. سعی کنید از پنیر آماده رنده شده اجتناب کنید زیرا حاوی مواد نگهدارنده است و هنگام پختن با هم ذوب نمی شوند.
چگونه بره راگوی آهسته پخته درست کنیم؟
تهیه این غذای دلپذیر بسیار آسان و ساده است.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
قهوه ای مندر
فر بزرگ هلندی یا قابلمه ته سنگین را روی حرارت ملایم گرم کنید سپس روغن زیتون، سیر و برگ بو را اضافه کنید.
سیر را تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.
حرارت را زیاد کنید، گوشت بره را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.
اگر از گوشت باقی مانده برای سس راگو استفاده می کنید، می توانید از سرخ کردن گوشت صرف نظر کنید.
سس را بجوشانید
شراب سفید خشک را در تابه بریزید و آن را کم کنید تا به حالت شربتی درآید.
فلفل قرمز شیرین و فلفل چیلی یا فلفل قرمز (در صورت استفاده) را اضافه کنید، سپس چند دقیقه تفت دهید.
رب گوجهفرنگی را هم بزنید، سپس گوجهفرنگیهای خرد شده، فلفل سیاه، نمک و آب را اضافه کنید.
تابه را به جوش آورده و حرارت را کم کنید.
به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود و تقریباً مایعی در ماهیتابه وجود نداشته باشد، به آرامی بجوشانید.
خدمت
وقتی سس غنی آماده شد، ماکارونی انتخابی خود را آل دنته بپزید.
ماکارونی را تا آخر نپزید زیرا چند دقیقه دیگر با راگو پخته می شود که به ترکیب سس با پاستا کمک می کند.
اگر سس خیلی غلیظ بود مقداری آب پاستا اضافه کنید.
جعفری خرد شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید و با پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر پکورینو سرو کنید.
نکات برتر از سرآشپز
- اگر سس خیلی غلیظ است، می توانید به سادگی کمی آب یا آب اضافه کنید تا شل شود.
- از گیاهان تازه دیگر مانند رزماری و آویشن تازه استفاده کنید، یا گوشت بره را با گوشت چرخ کرده جایگزین کنید تا به دستور غذا بپیچید.
- ماکارونی را تا آخر نپزید زیرا چند دقیقه دیگر با راگو پخته می شود.
- می توانید برای این دستور از گوشت گوسفند باقی مانده استفاده کنید. فقط دقت کنید که زمان پخت را به یک ساعت کاهش دهید و فقط از نصف مقدار مایع استفاده کنید.
روش های پخت جایگزین برای بره راگو
آهسته پز
بره را سرخ کرده و سبزیجات را طبق دستور روی اجاق گاز تفت دهید.
همه چیز را به آرام پز منتقل کنید، مواد باقیمانده را اضافه کنید و به مدت 6 تا 8 ساعت یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود و طعم ها با هم مخلوط شوند، با حرارت کم بپزید.
پات فوری
با استفاده از عملکرد تفت دادن، گوشت بره را قهوه ای کنید و سبزیجات را در قابلمه فوری خود تفت دهید.
سپس، به حالت پخت تحت فشار بروید، مواد باقیمانده را اضافه کنید و بسته به اندازه تکههای بره، حدود 45 تا 60 دقیقه با فشار بالا بپزید.
فشار را به طور طبیعی آزاد کنید یا از روش آزادسازی سریع استفاده کنید.
بریز کردن در فر
فر خود را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
دستورالعمل های اجاق گاز را تا زمانی که مایع و گوجه فرنگی را اضافه کنید، دنبال کنید.
به جای اینکه روی اجاق گاز بپزید، فر هلندی یا قابلمه مخصوص فر را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید.
به مدت 2.5 تا 3 ساعت یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود بپزید.
دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
ذخیره
اجازه دهید راگوی بره باقیمانده تا دمای اتاق خنک شود.
آن را به یک ظرف دربسته یا یک کیسه فریزر قابل مهر و موم منتقل کنید.
حداکثر 3-4 روز در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود.
گرم کردن مجدد
برای گرم کردن مجدد سس راگو بره روی اجاق گاز، یک قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید.
راگوی بره یخچالی و مقداری آب یا آب گوشت را اضافه کنید تا اگر غلیظ شده است شل شود.
گاهی هم بزنید و حرارت دهید تا به دمای مورد نظر شما برسد. این ممکن است حدود 10-15 دقیقه طول بکشد.
همچنین میتوانید از مایکروویو برای گرم کردن باقی ماندهها استفاده کنید.
بخشی از راگو بره را به یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو منتقل کنید.
ظرف را با درب مخصوص مایکروویو یا پوشش پلاستیکی مخصوص مایکروویو بپوشانید و یک دریچه کوچک برای خروج بخار باقی بگذارید.
با قدرت متوسط (50٪) در گام های 1 دقیقه ای گرم کنید و بین هر مرحله هم بزنید تا به دمای مورد نظر برسد.
با راگو بره پخته چه چیزی سرو شود
اگرچه سرو بره راگو با پاپاردل رایجتر است، اما من عاشق سرو این سس دلچسب با ماکارونی، مانند پنه، ریگاتونی یا تورتیگلیونی هستم، زیرا تکههای گوشتی آن به راحتی با ماکارونی لولهای شکل پاک میشوند.
همچنین میتوانید این سس همه کاره را روی یک کاسه پوم پوره (پوره سیبزمینی خامهای) سرو کنید. مقداری سالاد سبز مانند سالاد چغندر و فتا، سالاد فتوش لبنانی، یا سالاد موشک با پارمزان .
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید 2 تا 3 روز قبل راگوی بره را پخته کنید و آن را در یخچال نگه دارید
سپس فقط باید سس را گرم کنید و در صورت نیاز آن را با ماکارونی تازه پخته شده یا gnocchi مخلوط کنید.
وقتی دوباره گرم می شود طعم بهتری دارد!
بهترین برش برای راگو بره، شانه است که برای پخت آهسته عالی است.
سنگ مرمر طعم بسیار غنی به سس راگو اضافه می کند و باعث می شود که گوشت پس از پخت طولانی آبدار بماند.
پاهای بره یا فیله گردن نیز برای سس راگو مناسب است.
بله، این سس راگو بره برای انجماد مناسب است، پس چرا دو برابر نمی شود. دستورالعمل؟
به سادگی سس را در ظرف دربسته ای که از قبل تقسیم کرده اید قرار دهید و آن را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.
آن را یک شب در یخچال یخ زدایی کنید و در تابه را به آرامی گرم کنید تا لوله شود، سپس با ماکارونی تازه پخته شده سرو کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر گوشت بره، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این راگوی آهسته بره خوشمزه که با پاستا سرو می شود، به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید، لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
دستور پخت بره راگو
این دستور غذای راگو بره پخته شده ایتالیایی بسیار آسان است و با طعم هایی بسته بندی شده است که همه دوست خواهند داشت.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
یک ووک بزرگ یا ماهی تابه سنگین را روی حرارت ملایم گرم کنید، روغن زیتون، سیر و برگ بو را اضافه کنید و تفت دهید تا سیر کمی قهوه ای شود.
-
شراب سفید خشک را اضافه کنید و کم کنید تا حالت شربتی پیدا کند، سپس فلفل و فلفل چیلی (در صورت استفاده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
-
رب گوجهفرنگی را هم زده سپس گوجهفرنگی، فلفل سیاه، نمک و استاک را اضافه کنید.
-
تابه را در یک جوش، حرارت را کم کنید و به آرامی به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود و به سختی مایعی در تابه باقی بماند، بجوشانید.
-
زمانی که سس آماده شد، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی، آل دنته بپزید و به آن اضافه کنید. راگو بره
-
اگر سس خیلی غلیظ بود مقداری آب پاستا اضافه کنید و جعفری خرد شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید و با پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر پکورینو سرو کنید.
<. li id="wprm-recipe-4711-step-0-1" class="wprm-recipe-instruction" readability="-1">
بره را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.
یادداشت
- اگر سس خیلی غلیظ است، می توانید به سادگی کمی آب یا آب اضافه کنید تا شل شود.
- ماکارونی را تا آخر نپزید زیرا چند دقیقه دیگر با راگو پخته می شود.
- می توانید برای این دستور از گوشت گوسفند باقی مانده استفاده کنید. فقط دقت کنید که زمان پخت را به یک ساعت کاهش دهید و فقط از نصف مقدار مایع استفاده کنید.
- راگوی بره کبابی را می توانید 2 تا 3 روز قبل بپزید و در یخچال نگهداری کنید. به سادگی سس را گرم کنید و در صورت نیاز آن را با ماکارونی تازه پخته شده یا گنوچی مخلوط کنید.
تغذیه
کالری: 565کیلو کالری کربوهیدرات ها: 86gپروتئین: 25gچربی: 8g چربی اشباع شده: 2g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 4gکلسترول: 31میلی گرمسدیم: 705میلی گرم< /span>پتاسیم: 824میلی گرم فیبر: 6 gSugar: 9gVitamin A: 2697IUVitamin C: 90mg Calcium: 51 mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.