این پای استیک «فقط درب» خوشمزه، یک غذای اصلی بریتانیایی است که از گوشت گاو آهسته پخته شده و روی آن شیرینی شورت طلایی پوستهدار است.
این بهترین غذای راحتی برای شبهای سرد زمستان است که با مقداری پوم پوره (پوره سیبزمینی خامهای)جفت شود. > در کنار.
تهیه این پای گوشت گاو نسبتاً آسان است، اما پختن گوشت گوساله تکهشده برای فیلینگ کمی زمان میبرد.
نسخه من از این غذای سنتی دارای مقداری قارچ پورسینی خشک برای افزایش طعم است.
اگر نمی خواهید از گوشت خوک خشک شده استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید، اما من به شدت توصیه می کنم از آن استفاده کنید.