پای قارچ و تره فرنگی
پای قارچ و تره فرنگی
مخلوطی خامهای از تره فرنگی و قارچ که روی آن یک پوسته پای دست ساز طلایی و ترد روی آن قرار گرفته است.
این دستور غذای گیاهی پای قارچ و تره فرنگی زمانی عالی است که به یک وعده غذایی اصلی بدون گوشت نیاز دارید که حتی بیشتر دوستداران گوشت از آن لذت ببرند.
این غذای مناسب زمستانی برای صرف ناهار یکشنبه، شام روز شکرگزاری یا هر جشن خاصی است.
![پای قارچ و تره فرنگی 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Mushroom and leek pie](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486030d311f3.jpeg)
این پای قارچ خوش طعم با یک شیرینی دست ساز پوسته پوسته و خرده خرد شده طلایی پوشانده می شود، همانطور که من روی “پای استیک خوشمزه خود را گذاشتم. >”.
این یک انتخاب عالی برای خدمت به گیاهخواران و گوشت خواران است و یک جایگزین خوشمزه و آسان برای ناهار یکشنبه است.
اگرچه کمی زمان می برد، اما ساختن آن آسان تر از آن چیزی است که فکر می کنید و ارزش تلاش را دارد!
![پای قارچ و تره فرنگی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق creamy mushroom pie freshly baked](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486030befab4.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- می توانید قارچ خامه ای را به تنهایی به عنوان خورش سرو کنید، این یک غذای گیاهی خوشمزه است!
- باقیمانده آن تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
- این پای قارچ و تره فرنگی دلچسب با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
- این پای لذیذ، سیرکننده و گزینهای عالی برای سرو برای گیاهخواران و گوشتخواران است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![پای قارچ و تره فرنگی 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for mushroom and leek pie](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486030e24e53.jpeg)
- کره بدون نمک – کره بدون نمک طعم تازهتر و خالصتری دارد و کنترل مقدار نمکی که وارد شیرینی میشود راحتتر است. مطمئن شوید که کره خیلی سرد است و به مکعب های کوچک برش دهید.
- آرد همه منظوره یا ساده – آرد ساده پروتئین کمتری دارد که برای درست کردن یک شیرینی خرد شده خرد شده مناسب است.
- آب – مقدار آب مورد نیاز شما به رطوبت اتاق بستگی دارد، بنابراین آن را با احتیاط اضافه کنید، فقط به اندازه ای که قوام مناسبی داشته باشد. ممکن است به تمام آب موجود در دستور غذا نیاز نداشته باشید.
- زرده تخم مرغ– زرده تخم مرغ رنگ قهوه ای طلایی روشنی به شیرینی می دهد. همچنین می توانید به جای زرده تخم مرغ از مخلوط ماست و روغن استفاده کنید.
- قارچ پورسینی خشک – این ماده جادویی من برای پر کردن پای قارچ و تره فرنگی است و من عاشق استفاده از آن در این غذا هستم زیرا طعم قارچ را تقویت می کند. آنها ارزان نیستند اما مطمئناً راه طولانی را طی می کنند.
- قارچ – قارچ های شاه بلوط در این فیلینگ پای عالی عمل می کنند، زیرا تمایل دارند شکل خود را بسیار بهتر از سایر قارچ ها هنگام پختن حفظ کنند و لقمه گوشتی خود را حفظ کنند. همچنین می توانید از قارچ دکمه ای سفید یا قارچ کرمی استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این پای قارچ و تره فرنگی غنی و خامه ای نسبتاً آسان است.
برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
شیرینی شورت را آماده کنید
راز یک شیرینی شور پوسته پوسته کره سرد و آب یخ بسیار سرد است.
همچنین بسیار مهم است که خمیر را زیاد کار نکنید.
آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و نمک، شکر و کره خرد شده را اضافه کنید.
![پای قارچ و تره فرنگی 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق cold butter cut in cubes added to the flour to make shortcrust pastry](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_64860310035e4.jpeg)
کره را با نوک انگشتان خود در آرد بمالید تا مخلوط مانند آرد سوخاری ریز شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق butter and flour mixed together with fingertips in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_64860311237fe.jpeg)
آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت شود.
شاید به تمام آب موجود در دستور غذا نیاز نداشته باشید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده مختصری ورز دهید و به شکل توپ درآورید.
قبل از پهن کردن آن را در یک فیلم بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
![پای قارچ و تره فرنگی 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Shortcrust pastry for steak pie after chilling](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031244a03.jpeg)
پر کردن قارچ را آماده کنید
پورسینی خشک را در 250 میلی لیتر آب جوش به مدت 15 دقیقه خیس کنید.
قارچهای پورسینی را با قاشق بیرون بیاورید، تقریباً خرد کنید و مایع را برای پخت فیلینگ پای نگه دارید.
آنها را تا زمانی که لازم باشد کنار بگذارید.
کره را در یک تابه بزرگ یا ووک روی حرارت متوسط آب کنید و سپس تره فرنگی را اضافه کنید.
تره فرنگی را چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the leeks with butter](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031347a9b.jpeg)
حرارت را زیاد کنید و سپس قارچ ها را به تابه اضافه کنید، تفت دهید تا نرم شوند و آب آنها خارج شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the mushrooms with leeks](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031472f14.jpeg)
هویج را به همراه سیر اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مایع قارچ تبخیر شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق carrots are added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_64860315de9a4.jpeg)
روی آرد بپاشید و سپس قارچ پورسینی را اضافه کنید.
یک دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.
![پای قارچ و تره فرنگی 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق the flour, wild mushrooms and seasoning are added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_648603171db1d.jpeg)
شیر و مایع خیساندن قارچها را داخل آن بریزید و دائماً هم بزنید تا گلوله نشوند و چند دقیقه به پختن ادامه دهید تا حباب بزند و سس غلیظ شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق milk is stirred in until smooth](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031852e04.jpeg)
آویشن، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و تکه های چیلی (در صورت استفاده) را اضافه کنید تا فیلینگ تمام شود.
پر کردن را به یک ظرف پای با قطر 25 سانتیمتر (10 اینچ) منتقل کنید و قبل از جمعآوری پای خود اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق The filling is transferred into a pie dish](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_648603194ddec.jpeg)
پای قارچ را جمع کنید
وقتی فیلینگ تا دمای اتاق خنک شد، شیرینی را از یخچال خارج کنید و قبل از اینکه آن را با رول کردن درآورید به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.
فر خود را با دمای 180 تا 350 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.
روی سطح کمی آردپاشی شده، شیرینی را کمی بزرگتر از ظرف پای باز کنید.
روی ظرف پای را با شیرینی بپوشانید و سپس باقیمانده آن را با چاقو جدا کنید.
لبه شیرینی را در امتداد لبه ظرف با استفاده از انگشت شست خود فشار دهید تا مخلوط ببندد.
روی شیرینی را با برس شستشوی تخم مرغ بمالید
![پای قارچ و تره فرنگی 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق the pie is covered with pastry and brushed with egg wash](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031a82491.jpeg)
اگر می خواهید یک پای فانتزی داشته باشید، با استفاده از یک چاقوی کوچک یا برش های کوکی کوچک، از باقی مانده شیرینی تزئین کنید.
![پای قارچ و تره فرنگی 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق pastry trimmings shaped for decoration](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031b9b525.jpeg)
یک سوراخ در وسط ایجاد کنید تا در حین پخت و پز بخار خارج شود.
![پای قارچ و تره فرنگی 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق Mushroom and leek pie is ready to be baked](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031cdc672.jpeg)
پای خود را در فر به مدت حدود 25 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی قهوه ای طلایی شود بپزید.
![پای قارچ و تره فرنگی 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق creamy mushroom pie freshly baked](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486030befab4.jpeg)
قبل از سرو اجازه دهید پای کمی خنک شود.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- راز یک شیرینی شور پوسته پوسته کره سرد و آب یخ بسیار سرد است. همچنین بسیار مهم است که خمیر را زیاد کار نکنید.
- اگر میخواهید این دستور غذا را کمی سریعتر و آسانتر درست کنید، میتوانید روی کیکهایتان را با خمیر پفدار آماده پر کنید.
- از طرف دیگر، میتوانید روی پر کردن را با پوره سیبزمینی پر کنید تا یک پای کلبهی گیاهی درست کنید.
سؤالات متداول دستور غذا
این پای به زیبایی یخ می زند. بهتر است آن را نپخته فریز کنید و بدون نیاز به یخ زدایی آن را از حالت یخ زده بپزید.
آن را تا جایی آماده کنید که روی آن را با شیرینی و تخم مرغ شسته باشید. پای را در ظرف مناسبی قرار داده و فریز کنید.
اگر میخواهید باقیماندهها را فریز کنید، بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند و سپس در ظرف دربسته قرار دهید. می توانید آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور پختهای بریتانیایی عالیتر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از روند تهیه این پای قارچ و تره فرنگی خوشمزه نیز لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![پای قارچ و تره فرنگی 17 creamy mushroom pie freshly baked](/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-d982d8a7d8b1da86-d988-d8aad8b1d987-d981d8b1d986daafdb8c_6486031e12508.jpeg)
پای قارچ و تره فرنگی
مخلوط خامهای از تره فرنگی و قارچ که روی آن یک پوسته پای دستساز طلایی و ترد روی آن قرار گرفته است.
مواد تشکیل دهنده
برای شیرینی شورت
دستورالعمل ها
آماده کردن شیرینی شور
-
آرد را در اندازه بزرگ الک کنید نمک، شکر و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.
-
کره را با نوک انگشتان خود در آرد بمالید تا مخلوط مانند آرد سوخاری ریز شود.
-
آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت شود.
-
خمیر را روی سطح آردپاشی شده مختصری ورز دهید و به شکل توپ درآورید.
-
در یک فیلم چسبناک بپیچید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس آن را پهن کنید.
تهیه فیلینگ قارچ
-
پورسینی خشک را در 250 میلی لیتر آب جوش به مدت 15 دقیقه خیس کنید.
-
قارچ ها را با قاشق بیرون بیاورید، تقریباً خرد کنید و مایع را برای پخت فیلینگ پای نگه دارید. آنها را تا زمان نیاز کنار بگذارید.
-
کره را در یک تابه بزرگ یا ووک روی حرارت متوسط آب کنید و سپس تره فرنگی را اضافه کنید.
-
تره فرنگی را چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
/li>
-
حرارت را زیاد کنید و سپس قارچ ها را اضافه کنید در ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند و آب آنها آزاد شود.
-
هویج را به همراه سیر اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مایع قارچ تبخیر شود.
-
روی آرد بپاشید و سپس قارچ ها را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.
-
آویشن، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و تکه های چیلی (در صورت استفاده) را اضافه کنید تا پر شدن کامل شود.
-
فیلم را به یک ظرف پای 25 سانتی متری (10″) منتقل کنید و قبل از جمع کردن پای خود اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود. .
مونتاژ پای قارچ
-
When the filling is cooled down to room temperature, take the pastry out of the fridge and leave it at room temperature for 10 minutes before rolling it out.
-
Preheat your oven to 180° C – 350° F (fan oven).
-
On a lightly floured surface, roll out the pastry slightly larger than the pie dish.
-
Cover the top of the pie dish with the pastry and trim off any excess with a knife.
-
Crimp the edge of the pastry along the rim of the dish using your thumb to seal the mixture. Brush the pastry with egg wash.
-
Make some decorations from the leftover pastry using a small knife or small cookie cutters if you want a fancy-looking pie.
-
Make a hole in the middle to let the steam out while cooking.
-
Cook your pie in the oven for about 25 minutes or until the pastry is golden brown.
-
Allow the pie to cool slightly before serving.
یادداشت
- You can top your pie filling with ready-made puff pastry if you want to make this recipe a bit quicker and easier.
- The secret of a flaky shortcrust pastry is the cold butter and very cold iced water. It’s also very important not to overwork the dough.
- Alternatively, you can top the filling with mashed potatoes to make a vegetarian cottage pie.
- This pie freezes beautifully. It is best to freeze it uncooked and bake it from frozen without needing to defrost it.
Nutrition
Calories: 518kcalCarbohydrates: 59gProtein: 13gFat: 27gSaturated Fat: 16gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 115mgSodium: 944mgPotassium: 756mgFiber: 5gSugar: 10gVitamin A: 4731IUVitamin C: 14mgCalcium: 149mgIron: 5mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.