آشپزی

چگونه ساده ترین مادر و دختر را درست کنیم؟ ترفند مادر و دختر شدن

چگونه ساده ترین مادر و دختر را درست کنیم؟ ترفند مادر و دختر شدن

En kolay analı kızlı nasıl yapılır? Analı kızlı yapmanın püf noktası

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

یکی از غذاهای معروف کوفته مالاتیا، مادر-دختری و مادر-دختری از جمله طعم هایی است که باید امتحان کنید، زیرا هم سیر کننده و هم بسیار مقوی است. در برخی مناطق می توانید دستور غذای مادر و دختر را که به دلیل کمبود آب به عنوان غذا مصرف می شود را در مقاله امروز ما مشاهده کنید.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

سوپ Analı Kızlı سوپی است که اغلب در منطقه آدانا ترکیه مصرف می شود، اما منحصر به فرد مالاتیا است. سوپ مادر و دختر به عنوان پیش غذا خدمت کرد. این سوپ با برنج، بلغور و گوشت شکسته درست می شود.
سوپ Analı Kızlı که شامل کوفته های کوچک و بزرگی به نام یووالاما و حاوی نخود است، همانطور که نسل به نسل آموزش داده می شود، جلب توجه می کند. اگر می خواهید سنت ها را زنده نگه دارید و به آشپزخانه خود رنگ بدهید، اخبار می توانید دستور العمل را اعمال کنید.

En kolay içli köfte nasıl yapılır? Dağılmayan haşlama ve kızartma içli köfte tarifiاخبار مرتبطچگونه ساده ترین کیبه را درست کنیم؟ طرز تهیه کیبه آب پز و سرخ شده که از بین نمی رود

دستور پخت سوپ دخترانه آنالی:

مواد

برای پتی بیرونی:

1.5 فنجان بلغور ریز
1 تخم مرغ
نمک
3 قاشق غذاخوری آرد

مواد لازم؛

200 گرم گوشت چرخ کرده گاو
1 پیاز متوسط
پودر فلفل
نمک و فلفل
1 لیوان نخود پخته
200 گرم گوشت آب پز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن و نمک

analı kızlı çorba tarifi

دستور پخت سوپ مادر و دختر

Yöresel içli köfte tarifleri! En farklı içli köfte nasıl yapılır ve püf noktaları nelerdir?“>RELATED NEWSدستور پخت کیبه محلی! چگونه می توان متفاوت ترین کیبه را درست کرد و چه ترفندهایی دارد؟

ساخت و ساز

بلغور را در کمی آب گرم خیس کنید. وقتی نرم شد، رب گوجه فرنگی، نمک را اضافه کنید و ورز دهید.

وقتی خمیر شروع به غلیظ شدن کرد، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.

سپس پیاز و گوشت چرخ کرده را در تابه تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید، مخلوط کنید و کنار بگذارید.

تکه‌های کوچکی از خمیر بلغور را بردارید، آن را مانند کوفته‌های شکم پر باز کنید، مخلوطی را که آماده کردید در آن بریزید و ببندید.

این کار را تا زمانی که ملات داخلی تمام شود ادامه دهید، سپس خمیر خالی درست کنید.

آب را در قابلمه بریزید و کوفته هایی را که آماده کردید بجوشانید.

توجه: آب نصف لیمو و نمک را به آب اضافه کنید تا کوفته ها باز نشوند

کمی روغن و رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید، کمی تفت دهید و گوشت آب پز و نخود را اضافه کنید.

روی آن آبگوشت بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.

کوفته‌هایی را که جوشانده‌ایم می‌ریزیم و یک بار دیگر می‌جوشانیم و خاموش می‌کنیم. می توانید گرم سرو کنید.

اشتهاتون مبارک…

حتما بخوانید : طرز تهیه ته چین گردن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا