چگونه با مواد افزودنی چاشنی درست کنیم؟ طرز تهیه قیمه شکم پر به سبک دیاربکر
چگونه با مواد افزودنی چاشنی درست کنیم؟ طرز تهیه قیمه شکم پر به سبک دیاربکر
ما همچنان به ارائه دستور العمل هایی از ذائقه محلی بوقلمون، از فرهنگ های غذایی گرفته تا مکان ها ادامه می دهیم. دستور پخت قیمه به سبک دیاربکر را امروز برای شما با دقت آماده کرده ایم. اگر نمیدانید چگونه شکم پر با مواد افزودنی درست کنید، در مقاله امروز دستور قیمه پر شده با مواد افزودنی در اینجا آمده است
دلما، که بخشی از غذاهای خاورمیانه است. از سبزیجاتی مانند فلفل، گوجه فرنگی، پیاز، بادمجان و کدو سبز تهیه می شود. این غذای لذیذ که با مواد پرکننده زیادی درست می شود، اخیراً با دستور قیمه شکم پر طرفدار پیدا کرده است. دستور پخت پر طرفدار قیمه به سبک دیاربکر را برای شما قرار داده ایم. هنگامی که پر شده با مواد افزودنی را امتحان کنید که بسیار خوشمزه و رضایت بخش است، همیشه جایی روی میزهای خود خواهید داشت. بیایید به دستور قیمه شکم پر کنیم که درست کردن آن بسیار آسان و کاربردی است.
دستور العمل افزودنی پر کردن:
مواد
1 کیلو کدو سبز
1 لیوان بلغور ریز گندم
250 گرم گوشت چرخ کرده گاو
1 پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب چیلی
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 لیوان آب داغ
نمک
زیره
فلفل سیاه
فلفل چیلی قرمزبرای سس؛
1.5 فنجان ماست
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز
ساخت و ساز
بعد از شستن 1 کیلو کدو سبز، کدوها را با قسمت دندانه دار گودال ریش ریش کنید.
پس از اصلاح، کدو سبز را به ضخامت دو انگشت برش دهید.
داخل تکه های کدو تنبل را با دقت حکاکی کنید.
!! به جای دور انداختن قسمت داخلی کدو تنبلی که حکاکی کرده اید، می توانید یک سوپ یا یک سوپ درست کنید.
برای ملات داخلی پر شده؛
250 گرم گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید.
پیاز 1 را رنده کنید و سپس 1 فنجان بلغور ریز را به کاسه اضافه کنید.
1 قاشق غذاخوری رب فلفل، 1 قاشق چایخوری ریحان خشک، نمک به مزه، فلفل سیاه، زیره سبز و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید.
کوفته ها را کاملا ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
اگر احساس میکنید ملات خشک شده است، دستهای خود را بشویید و مقداری دیگر ورز دهید.
سپس کدوهای محلی خود را با چاشنی آنها پر کنید.
سپس بلغور و کدو سبز پر شده را به صورت عمودی در قابلمه بریزید.
سپس روی کدوهای شکم پر که ردیف کرده اید کمی نمک بپاشید.
آن را با 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون هدایت کنید.
در نهایت، 1 لیوان آب داغ را در کف قابلمه بریزید.
یک بشقاب کوچک را بپوشانید تا از جدا نشدن مواد پر شود.
بعد از اینکه همه مراحل انجام شد، کدو سبز را روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد.
به مدت 35-40 دقیقه بپزید.
فراموش نکنید هر چند وقت یکبار بررسی کنید و اگر تمام شد آب اضافه کنید.
بعد از پخته شدن قیمه، آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید 20 دقیقه بماند.
یک و نیم لیوان ماست، کمی نمک و یک حبه سیر را در طرف دیگر آن بریزید و خوب هم بزنید.
برای سس رب گوجه فرنگی؛ 1 قاشق غذاخوری کره و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک بریزید.
وقتی کره ذوب شد، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و کمی تکه فلفل قرمز اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی کمی بوی آن بگیرد.
مادههای پر شده با مواد افزودنی را در بشقاب سرو بچینید و سسی را که آماده کردید روی آن اضافه کنید.
اشتهاتون مبارک…
اخبار مرتبط
چگونه هندوانه را انتخاب کنیم؟ چگونه یک هندوانه خوب را تشخیص دهیم؟ نحوه تشخیص هندوانه کلک
اخبار مرتبط
آیا کفیر باعث کاهش وزن می شود؟ کفیر چند کالری دارد؟ چگونه رژیم کفیر درست کنیم که در عرض ۲ هفته ۵ کیلو وزن کم کنید؟