آشپزی

هوموس مدیترانه ای

هوموس مدیترانه ای

Hummus Dip نوعی اسپری مدیترانه ای/خاورمیانه است که با نخود و تاهین تهیه می شود و سپس با لیمو، سیر و زیره چاشنی می شود.

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

این دیپ فوق العاده خامه ای، صاف و تازه فقط در 25 دقیقه با هم ترکیب می شود!

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین
authentic hummus with chickpeas
پرش به:

وقتی این دستور غذای حمص مدیترانه‌ای فوق‌العاده خوشمزه و در عین حال ساده را امتحان کردید، هرگز نمی‌خواهید از سوپرمارکت یک نوع از پیش بسته‌بندی شده بخرید.

هوموس چیست؟

هوموس یکی از پرطرفدارترین دیپ/مز/اسپرد است که از خاورمیانه و مدیترانه سرچشمه می گیرد.

ساده ترین نسخه هوموس با نخود، تاهین، آب لیمو، سیر و روغن زیتون درست می شود.

با این حال، انواع مختلفی از دیپ هوموس با افزودن طعم‌دهنده‌های مختلف مانند فلفل قرمز بو داده، گوجه‌فرنگی خشک شده، چغندر یا ادویه‌های مختلف مانند فلفل قرمز، کاین یا پاپریکا ایجاد می‌شود.

 هوموس را می‌توان گرم یا سرد، به‌عنوان دیپ، پیش‌غذا، یا به‌صورت خوراک سرو کرد.

برای دستور العمل های بیشتر پیش غذا برای مهمانی بعدی خود، ممکن است بخواهید تخم مرغ شیطانی آووکادو بدون مایو، ساتای مرغ تایلندی با سس بادام زمینی، و پارفه جگر مرغ – پاته.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • درست کردن این دیپ خوشمزه با آموزش و تصاویر گام به گام بسیار آسان است.
  • می‌توانید این حمص خوشمزه را به‌عنوان دیپ سرو کنید یا از آن به‌عنوان اسپری برای درست کردن کیک و ساندویچ استفاده کنید.
  • می‌توانید طعم‌دهنده‌هایی مانند فلفل قرمز بوداده، گوجه‌فرنگی خشک شده یا سیر برشته اضافه کنید.
  • این هوموس مدیترانه ای صاف و ابریشمی به لطف تاهین و آب لیموی تازه، آجیلی و تند است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Mediterranean hummus dip

نخود

نخود عنصر ستاره و پایه هوموس است.

من ترجیح می دهم از نخود کنسرو شده استفاده کنم زیرا سریعتر است و هیچ تفاوتی با طعم و مزه ندارد.

اگر می‌خواهید از نخود خشک استفاده کنید، می‌توانید خورش بره ترکی با نخود را بررسی کنید. > دستور پخت اگر می خواهید بدانید که چگونه آنها را بپزید.

برای این دستور، باید نخود را بیش از حد بپزید تا حمص صاف و خامه‌ای شود.

اگر از نخود کنسرو شده استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا تقریباً نرم شوند.

تهینی

تاهینی خمیری است که از دانه‌های کنجد تهیه می‌شود.

همیشه حتما از تاهینی با کیفیت خوب استفاده کنید و قبل از استفاده آن را خوب هم بزنید زیرا روغن به موقع روی خمیر کنجد جمع می‌شود.

باقي مانده تاهيني را در يخچال قرار داده و تا زمان نياز در يخچال نگه داريد.

برای درست کردن هوموس دیپ خوشمزه، به این موارد نیز نیاز دارید:

  • روغن زیتون – بافتی صاف به هوموس می دهد. من از روغن زیتون فرابکر استفاده می کنم و همچنین برای تزیین کمی روی آن می ریزم.
  • آب لیمو – من همیشه به جای آب لیموی بطری شده از آب لیموی فشرده شده از لیموترش تازه استفاده می کنم تا طعمی تازه تر و خوشمزه تر داشته باشم.
  • سیر – استفاده از سیر از پیاز به جای سیر از پیش پوست کنده طعم را بهبود می بخشد. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • زیره – این یک ماده عالی است که کمی ادویه به هوموس اضافه می کند. اگر طعم آن را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید.
  • مکعب‌های یخ – افزودن تکه‌های یخ به هوموس بافتی نرم‌تر و نرم‌تر می‌دهد. اگر تکه‌های یخ ندارید، یا اگر یک غذاساز قدرتمند ندارید، به جای آن از چند قطره آب سرد استفاده کنید.

چگونه هوموس را صاف کنیم؟

اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

نخود را آماده کنید

اگر وقت دارید، می توانید نخود خشک را از قبل ترجیحاً با زودپز با کیفیت خوب بپزید.

شما باید قبل از پختن نخودها را یک شب خیس کنید و سپس آنها را بپزید تا خیلی نرم و تقریباً لطیف شوند.

هنگام استفاده از کنسرو نخود، آب آن را خالی کرده و سپس نخودها را با مقداری آب تازه و ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه در قابلمه ای قرار دهید.

آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا تقریباً لطیف شوند.

وقتی پخته شد، آبکش کنید و سپس آنها را زیر آب جاری سرد قرار دهید.

cooked chickpeas to make hummus

Blitz

سیر را با آب لیمو و نمک در غذاساز خود بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم تند سیر از بین برود.

blitzing the garlic with lemon juice

در همین حال، سعی کنید تا جایی که می توانید پوست نخود را دور بریزید تا بافت هوموسی کرمی و صاف داشته باشید.

رب تاهینی، نخود، پودر زیره، تکه های یخ یا مقداری آب سرد را اضافه کنید.

مکعب های یخ برای دستیابی به بافتی کرکی ضروری هستند.

The tahini, chickpeas and spices are added to lemon and garlic

در حالی که روغن زیتون را به آرامی اضافه می‌کنید شروع به زدن کنید تا زمانی که مخلوط صاف و خامه‌ای شود.

the chickpeas, tahini and lemon juice are blitzed until smooth

می‌توانید هوموس خود را با استفاده از روغن زیتون، نخود کامل، پودر زیره، پاپریکا، فلفل چیلی، سماق، دانه‌های انار و دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.

چگونه هوموس مدیترانه ای سرو کنیم؟

وقتی هوموس را سرو می‌کنید و تزئین می‌کنید، گزینه‌های شما نامحدود است.

هر فرهنگی دستور پخت هوموس و روش‌های متفاوتی برای سرو این دیپ خوشمزه دارد.

در حالی که برخی فرهنگ ها هوموس را به عنوان پیش غذا سرو می کنند، برخی آن را به عنوان یک غذای گرم برای صبحانه سرو می کنند. ، ناهار یا شام.
می توانید آن را با نان پیتا یونانی، نان ترتیلا گندمی خانگی، یا نان سیر (نان هندی) و همچنین مقداری رنگارنگ crudités (سبزی خرد شده) یا توپ های فلافل لبنانی به صورت دیپ.
شما می توانید از آن به عنوان اسپری برای تهیه روکش یا ساندویچ استفاده کنید.

Mediterranean hummus dip served with pita bread and crudities

در ترکیه، هوموس به طور عمده مززه در نظر گرفته می شود و معمولاً با “” پاستیرما” (گوشت گوساله ترکی خشک شده در هوا).

اگر می‌توانید از بازار محلی ترکیه، یا حتی بهتر از آن، اگر در ترکیه هستید، پاسترما را تهیه کنید، توصیه می‌کنم این ترکیب شگفت‌انگیز را امتحان کنید.

turkish hummus with pastirma
حمص با پاستیرما (گوشت گاو خشک شده در هوا) یک مزه سنتی در ترکیه.

نکات برتر از سرآشپز

  • سیر را با آب لیمو و نمک در غذاساز خود بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم تند سیر از بین برود.
  • برای حمص صاف و ابریشمی، نخودهای کنسرو شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا تقریباً لطیف شوند. اگر از نخود سرخ شده استفاده می کنید، آن ها را یک شب خیس کنید و حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم و تقریبا لطیف شوند، بپزید.
  • همچنین، پوست کندن نخود به شما حمص نرم و ابریشمی تری می دهد! با این حال، می توانید پوست خود را حفظ کنید و هوموس روستایی تری داشته باشید که همچنان طعم شگفت انگیزی خواهد داشت.
  • اگر قوام هوموس شما خیلی نازک است، مقداری تاهین دیگر اضافه کنید تا غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ بود، به تدریج چند قطره آب سرد به آن اضافه کنید تا به بافت دلخواه برسید.
  • افزودن تکه‌های یخ یا آب سرد به هوموس در حین مخلوط کردن، بافت نرم‌تری به آن می‌دهد.

سؤالات متداول دستور غذا

تهینی چیست؟

تاهینی خمیری است که از دانه‌های کنجد برشته شده تهیه می‌شود و به طور گسترده در ترکی، خاورمیانه استفاده می‌شود. و غذاهای شمال آفریقا. این ماده اصلی در هوموس، بابا غنوش و حلوا است.

می توانید حمص را فریز کنید ?

می توانید هوموس را در یک ظرف دربسته منجمد کنید و آن را تا 3 ماه منجمد نگه دارید. مطمئن شوید که ظرف را با ظرفیت کامل خود پر نکنید زیرا هوموس با یخ زدن کمی منبسط می شود.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

هوموس باقیمانده تا 5 روز نگه می دارد. در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

برای دستور العمل های خوشمزه خاورمیانه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این هوموس مدیترانه ای خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

authentic hummus served with crudités

هوموس مدیترانه ای

آیلا کلولی

Hummus Dip نوعی اسپری مدیترانه ای/خاورمیانه است که با نخود و تاهین تهیه می شود و سپس با لیمو، سیر و زیره چاشنی می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

کورس پیش غذا، میان وعده

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 6 افراد

کالری 230 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • نخودها را آبکش کرده و در تابه بریزید.

  • با آب تازه بپوشانید و بی کربنات نوشابه را اضافه کنید.

  • به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که واقعا نرم و لطیف شوند بپزید.

  • پوست را در زیر آب سرد جاری تخلیه کرده و پوست آن را جدا کنید.

  • سیر، نمک و آب لیمو را در غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه بگذارید (این کار به نرم شدن سیر کمک می کند).

  • رب تاهینی، نخود، پودر زیره، تکه‌های یخ یا مقداری آب سرد را اضافه کنید و در حالی که آرام آرام زیتون را اضافه می‌کنید شروع به جوشیدن کنید. روغن، تا زمانی که مخلوط خامه ای شود.

  • اگر مخلوط خیلی غلیظ است، چند قطره آب سرد به آن اضافه کنید.

یادداشت

  • سیر را با آب لیمو و نمک در غذاساز خود بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم تند سیر از بین برود.

  • برای حمص صاف و ابریشمی، نخودهای کنسرو شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا تقریباً لطیف شوند. اگر از نخود سرخ شده استفاده می کنید، آن ها را یک شب خیس کنید و حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم و تقریبا لطیف شوند، بپزید.

  • همچنین، پوست کندن نخود به شما حمص نرم و ابریشمی تری می دهد! با این حال، می توانید پوست خود را حفظ کنید و هوموس روستایی تری داشته باشید که همچنان طعم شگفت انگیزی خواهد داشت.

  • اگر قوام هوموس شما خیلی نازک است، مقداری تاهین دیگر اضافه کنید تا غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ بود، به تدریج چند قطره آب سرد به آن اضافه کنید تا به بافت دلخواه برسید.

  • افزودن تکه‌های یخ یا آب سرد به هوموس در حین مخلوط کردن، بافت نرم‌تری به آن می‌دهد.

تغذیه

کالری: 230کیلو کالری کربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 7gچربی: 16g چربی اشباع شده: 2gچربی غیراشباع چندگانه: 6gچربی تک غیراشباع: 8gسدیم: 295میلی گرمپتاسیم: 226میلی گرمفیبر: 4g قند: 2 gویتامین A: 27IU ویتامین C: 6میلی گرمکلسیم: 52میلی گرم آهن: 2 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا