آشپزی

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت یا سویا

طرز تهیه حلوای ضیابری خوشمزه به روش سنتی شمالی

طرز تهیه حلوای ضیابری حلوا ضیابری یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

طرز تهیه ماکارونی برای 4 نفر شکل دار ساده با سویا با سیب زمینی بدون رب برای دو نفر دم نکرده

ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. ماکارونی هم مانند غذاهایی مثل لازانیا و پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. آشپزهای ایرانی ماکارونی را با روشی درست می کنند که بیشتر باب میل ایرانیان است ، زیرا در بیشتر کشورها ماکارونی را در آب جوش می ریزند و بعد از ۱۵ دقیقه با سس کچاپ سرو می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی ایرانی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را آماده کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود.

مرحله دوم

در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز داغ می افزاییم، سپس مجددا تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و  خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در همین حین فلفل دلمه ای و قارچ را پس از شستشو به صورت دلخواه خرد می کنیم و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می کنیم. نخود فرنگی، قارچ و فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

نکته: حتما قبل از خرد کردن قارچ، پوست های نازک روی آنرا جدا کنید.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود ، علاوه بر این تفت دادن رب باعث می شود در پایان پخت ماکارونی خوشرنگ تری داشته باشیم. پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم

هر چند دقیقه یکبار مواد سس ماکارونی را هم می زنیم و کمی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که آب داخل تابه تبخیر شد سس آماده است. پس از اینکه سس ماکارونی آماده شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به سرعت به جوش بیاید. در ادامه مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب درون قابلمه به جوش بیاید.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب به جوش آمد ماکارونی ها را داخل آب قرار دهید، سپس اجازه دهید ماکارونی ها کمی نرم شوند سپس آنها را از داخل آب جوش خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید. زمان دقیق آبکشی ماکارونی ها زمانی است که اطراف ماکارونی ها نرم و مغزشان سفت است.

مرحله هشتم

به اصلطاح عامیانه باید ماکارونی را کمی زنده بردارید تا پس از پایان پخت ماکارونی شما له یا خیلی نرم نشود. در این مرحله قابلمه ای که برای پخت ماکارونی در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

مرحله نهم

در ادامه سیب زمینی را به صورت ورقه ای (نه خیلی ضخیم که نرم شود نه خیلی نازک که بسوزد) خرد کنید و کف قابلمه بچینید. اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند سپس کمی از ماکارونی آبکش شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.

مرحله دهم

پس از اینکه روی سیب زمینی ها را با ماکارونی پوشاندیم کمی از سس ماکارونی را اضافه می کنیم و به همین ترتیب قابلمه را با لایه هایی ماکارونی آبکش شده و سس ماکارونی پر می کنیم. توجه داشته باشید که لایه آخر باید حتما ماکارونی باشد.

مرحله یازدهم

در پایان درب قابلمه را قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بخار درون قابلمه بپیچد سپس حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم ماکارونی با حرارت ملایم دم بکشد. تقریبا یک ساعت زمان نیاز تا ماکارونی دم بکشد.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه ماکارونی آماده شد آنرا درون قابلمه مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط ماکارونی برسد سپس در صورت تمایل کمی روغن به آن می دهیم. پس از کشیدن ماکاورنی در دیس می توانید از سیب زمینی های طلایی شده برای تزیین آن استفاده کنید.

نکات پخت ماکارونی

چرا ماکارونی خمیر می شود؟

مهم ترین دلیلی که باعث می شود ماکارونی شما خمیر شود این است که آنرا در زمان مناسب آبکشی نکرده باشید. در زمان قرار دادن ماکارونی در آب جوش نباید بگذارید ماکارونی بیش از حد در آب جوش بماند زیرا خیلی سریع نرم می شود و در پایان پخت له می شود. نکته دیگر اینکه زمان آبکش ماکارونی حتما از آب سرد برای آبکشی ماکارونی ها استفاده کنید و سعی کنید ماکارونی ها را با دست از هم جدا کنید.

ماکارونی با مرغ

یکی از دستورهای جدید و بسیار محبوب ماکارونی تهیه این غذای خوشمزه با گوشت مرغ است. در تهیه این نوع ماکارونی به سلیقه خود می توانیم از مرغ تکه ای یا مرغ ریش ریش شده استفاده کنیم. برای مشاهده دستور ماکاورنی خوشمزه با مرغ به لینک زیر مراجعه کنید.

ماکارونی با سویا

در صورتی که بخواهید ماکارونی را با سویا درست کنید برای مقدار مواد بالا حدود ۱۰۰ گرم سویا کافی است. سویا را از قبل به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه آب ولرم بخیسانید تا نرم شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه آب سویا را با فشار دست بگیرید سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بو طعم خامی سویا گرفته شود. ادامه پخت را مانند مراحل بالا ادامه دهید.

ماکارونی بدون رب گوجه فرنگی

در صورتی که می خواهید ماکارونی را مانند فرنگی ها بدون رب گوجه فرنگی درست کنید کافیست ماکارونی را در آب جوش قرار دهید سپس مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی ها نرم شوند سپس آبکشی کنید و به همراه سس کچاپ سرو کنید. البته می توانید ماکارونی را به همین صورت دم بیندازید سپس به همراه سس سرو کنید.

ماکارونی به صورت کیک

کیک ماکارونی یک از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایتالیایی است که می توانیم با ماکارونی رشته ای یا شکل دار تهیه کنیم. در صورتی که تمایل دارید ماکارونی را به صورت کیک تهیه کنید می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا