آشپزی

دستور پخت مرغ سوخاری با لعاب خردل شیرین

درست کردن این لعاب شیرین و تند بسیار ساده است. مرغ سوخاری ما با لعاب خردل شیرین، دستور پخت شام کباب عالی است که جاودانه است

مرغ سوخاری یکشنبه خود را با این لعاب خردل شیرین طعم دار کنید. این مرغ سرشار از عطر و طعم، با خردل داغ، عسل، سیر و سبزیجات فراوان است. سس سویا و عسل موجود در ماریناد به پوست مرغ یک روکش طلایی زیبا و همچنین طعم اضافی می دهد. و تنها با 5 دقیقه زمان آماده سازی، می توانید این مرغ سوخاری را در فر بپزید و از یکشنبه خود با خانواده لذت ببرید. اگر به دنبال یک ماریناد داغ هستید، از خردل انگلیسی به جای خردل سبوس دار استفاده کنید.

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

مواد لازم

  • تقریبا مرغ 1.75 کیلوگرم
  • 4 حبه سیر، له شده
  • 2 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • ½ قاشق چایخوری رزماری خشک
  • ½ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ½ قاشق چایخوری نمک

دستور پخت

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/390 درجه فارنهایت/گاز علامت 6 گرم کنید.
  2. سیر، خردل، روغن زیتون، عسل، سویا، گیاهان و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. مرغ ها را در یک قالب بریزید و روی ماریناد بمالید.
  4. مرغ را به مدت 40 دقیقه در هر کیلو به اضافه 30 دقیقه دیگر بپزید. اگر پوست خیلی تیره شد، با فویل بپوشانید.
  5. با فرو کردن یک سیخ در ضخیم ترین قسمت ران، پخته بودن آن را بررسی کنید. آب میوه ها باید شفاف باشند. اگر نه، مدت بیشتری بپزید.
نکته اصلی برای تهیه مرغ سوخاری با لعاب خردل شیرین

سعی کنید 1 قاشق غذاخوری سس تاباسکو را به ماریناد اضافه کنید تا یک ضربه بیشتر به آن اضافه کنید!

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا