آشپزی
دستور پخت رول مرغ شکم پر با سس خامه سیب
مرغ یک همه کاره خوب است. این یک خوراکی خوشمزه برای شام است - یا هر زمانی!
سینه مرغ پر شده با ژامبون در یک سس خامه ای خوش طعم – غذای راحتی نهایی!
مواد لازم
- 4 عدد سینه مرغ با پوست
- 8 برش ژامبون نازک به اندازه ویفر
- 100 گرم پنیر بز بسته ای
- 1 سیب پخته کوچک، با هسته، پوست و ریز خرد شده
- 30 گرم (1 اونس) آلو، ریز خرد شده
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- بطری سیب 500 میلی لیتری
- ½ × 200 میلی لیتر کرم کارتن
- سیب زمینی آب پز و سالاد، برای سرو
دستور پخت
- هر سینه مرغ را بین 2 تکه فیلم قرار دهید و با وردنه آن ها را نازک بزنید.
- روی هر کدام 2 برش ژامبون بریزید و روی پنیر بزی خرد کنید. سیب و آلو خرد شده را روی آن بپاشید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- مرغ ها را از عرض رول کنید و از چوب های کوکتل چوبی برای محکم کردن آن ها استفاده کنید. رول های مرغ را در ماهیتابه ای عمیق بریزید و سیدر را روی آن بریزید.
- محتویات تابه را به جوش آورید، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را ببندید.
- رول ها را به آرامی به مدت 30-40 دقیقه بجوشانید تا مرغ پخته شود.
- رول ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
- در ظرف را بدون درب نگه دارید و آب میوه ها را به سرعت بجوشانید تا حجم آن به نصف کاهش یابد، سپس کرم فریشه را هم بزنید و بجوشانید تا سس غلیظ شود. مزه دار کنید.
- رول ها را به صورت مورب نصف کنید.
- مقداری سس روی بشقاب بریزید و رولادها را روی آن قرار دهید.
- با سیب زمینی آب پز بچه و سالاد سرو کنید.
چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید