آشپزی

دستور پخت رول مرغ شکم پر با سس خامه سیب

مرغ یک همه کاره خوب است. این یک خوراکی خوشمزه برای شام است - یا هر زمانی!

سینه مرغ پر شده با ژامبون در یک سس خامه ای خوش طعم – غذای راحتی نهایی!

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

مواد لازم

  • 4 عدد سینه مرغ با پوست
  • 8 برش ژامبون نازک به اندازه ویفر
  • 100 گرم پنیر بز بسته ای
  • 1 سیب پخته کوچک، با هسته، پوست و ریز خرد شده
  • 30 گرم (1 اونس) آلو، ریز خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • بطری سیب 500 میلی لیتری
  • ½ × 200 میلی لیتر کرم کارتن
  • سیب زمینی آب پز و سالاد، برای سرو

دستور پخت

  1. هر سینه مرغ را بین 2 تکه فیلم قرار دهید و با وردنه آن ها را نازک بزنید.
  2. روی هر کدام 2 برش ژامبون بریزید و روی پنیر بزی خرد کنید. سیب و آلو خرد شده را روی آن بپاشید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. مرغ ها را از عرض رول کنید و از چوب های کوکتل چوبی برای محکم کردن آن ها استفاده کنید. رول های مرغ را در ماهیتابه ای عمیق بریزید و سیدر را روی آن بریزید.
  4. محتویات تابه را به جوش آورید، سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را ببندید.
  5. رول ها را به آرامی به مدت 30-40 دقیقه بجوشانید تا مرغ پخته شود.
  6. رول ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
  7. در ظرف را بدون درب نگه دارید و آب میوه ها را به سرعت بجوشانید تا حجم آن به نصف کاهش یابد، سپس کرم فریشه را هم بزنید و بجوشانید تا سس غلیظ شود. مزه دار کنید.
  8. رول ها را به صورت مورب نصف کنید.
  9. مقداری سس روی بشقاب بریزید و رولادها را روی آن قرار دهید.
  10. با سیب زمینی آب پز بچه و سالاد سرو کنید.

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا