آشپزی

دستور پخت خورشت مرغ پروانسال

وسایل مورد نیاز
  • 1.5-1.75 کیلوگرم  مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز (زیتون).
  • 2 عدد پیاز متوسط، پوست کنده و خرد شده
  • 1 حبه سیر، پوست کنده و له شده، اختیاری
  • 1 سطح قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 150 میلی لیتر (¼ پیمانه) آب مرغ داغ
  • 400 گرم قوطی گوجه فرنگی کامل یا خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری سبزی خشک مخلوط شده (ما از 1 قاشق غذاخوری از جعفری تازه خرد شده و ریحان مخلوط شده استفاده کردیم)
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده
  • ظرف 1.25 لیتری (2 پینتی) نسوز
دستور پخت
  1. مرغ را با یک چاقوی تیز وصل کنید. پاها را بردارید و از محل مفصل برش دهید تا ران و چوب طبل ایجاد شود. بالها را با کمی از گوشت سینه جدا کنید. نوک بال ها را بردارید (در انبار با لاشه استفاده کنید). سینه را از روی استخوان بردارید، پوست آن را بگیرید و هر سینه را از وسط نصف کنید. شما باید 10 قطعه مرغ داشته باشید.
  2. روغن را در ظرف گرم کنید و مرغ را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا همه جای آن کمی قهوه ای شود. قطعات را بیرون بیاورید و در بشقاب بگذارید.
  3. پیاز و سیر را در صورت استفاده به ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. آرد را هم بزنید و وقتی چربی آن را گرفت تابه را از روی حرارت بردارید. آب، گوجه فرنگی و سبزی را با هم مخلوط کنید.
  4. تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و سس را به جوش بیاورید و همیشه هم بزنید. فصل. تکه های مرغ را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و حدود 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نرم شود. در طول پخت هر از گاهی هم بزنید. با برنج یا سیب زمینی سرو کنید.

 

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا