دستور العمل کاری سبز تایلندی
کاری سبز تایلندی یک دستور غذای سریع، آسان و مقرون به صرفه است که برای یک وعده غذایی ایده آل میان هفته یا یک شام خاص ملایم و خامه ای است.
یکی از غذاهای مورد علاقه ملت ها. کاری سبز معطر و خوشمزه ما را امتحان کنید.
غذای تایلندی هندی جدید است – در چند سال گذشته به سرعت در سراسر کشور محبوب شده است. و در حالی که هنوز یک کاری را در منوی رستوران تایلندی خواهید دید، احتمالاً کمی متفاوت از منوی هندی محلی شما خواهد بود. کاری تایلندی(در برگه جدید باز می شود)به طور کلی خامه ای و معطر، با ضربه ای از شیرینی و ادویه هستند. و از بین همه گزینه های موجود، کاری سبز تایلندی باید یکی از محبوب ترین ها باشد. کاری سبز تایلندی یک دستور پخت سریع، آسان و مقرون به صرفه است.
ملایم و خامه ای است و برای یک وعده وسط هفته ایده آل است(در برگه جدید باز می شود)یا یک شام مخصوص استفاده از خمیر کاری آماده باعث صرفه جویی در زمان می شود، اما همچنان طعمی واقعی و معطر می دهد. اگر سس ماهی (که نام پلا نیز نامیده می شود) پیدا نکردید، کمی سس سویای سبک اضافه کنید. و اگر ادویه خود را دوست دارید، می توانید کمی فلفل دلمه ای خرد شده یا ورقه شده را به ظرف اضافه کنید.
ما فلفل قرمز را به دلیل رنگ زنده و طعم شیرین آن دوست داریم، اما سبز نیز موثر است. به جای مرغ، می توانید از تکه های فیله گوشت خوک بدون چربی استفاده کنید یا برای نسخه غذاهای دریایی از 450 گرم فیله ماهی سفید، به تکه های تکه شده و 150 گرم میگوهای ببر پوست کنده استفاده کنید و فقط 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.
مواد لارم
- 200 گرم سیب زمینی نو، ساییده شده و نصف شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 پیاز پوست کنده و نازک خلال شده
- 2 قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی
- 500 گرم فیله ران مرغ بدون پوست، به قطعات خرد شده
- شیر نارگیل قوطی 400 میلی لیتری
- 2 قاشق غذاخوری سس ماهی
- آب نصف لیموترش
- گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- برنج آب پز، برای سرو
- پیاز خرد شده، تربچه و گشنیز تازه، برای تزیین
دستور پخت
- برای درست کردن این مرغ کاری(در برگه جدید باز می شود)سیب زمینی ها را در ظرفی حاوی آب کمی نمک به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. خوب آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در همین حین، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما قهوه ای نشود. خمیر کاری را هم بزنید و 1-2 دقیقه بپزید سپس مرغ را اضافه کنید و 3-4 دقیقه هم بزنید تا دیگر صورتی نشود.
- شیر نارگیل را داخل آن بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به آرامی بجوشانید. سیب زمینی، سس ماهی، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. با برنج پخته شده و با پیاز خرد شده، تربچه و برگ گشنیز تزیین کنید.
نکته مهم برای تهیه کاری سبز تایلندی
این کاری خوشمزه را می توان تا 1 ماه منجمد کرد. قبل از گرم کردن مجدد به آرامی در یک سرخ کن عمیق به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که لوله داغ شود، کاملاً یخ زدایی کنید.
چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید