اخبار روز

خط قرمزی برای گردشگری نداریم

خط قرمزی برای گردشگری نداریم

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

خط قرمزی برای گردشگری نداریم

‌به‌گزارش خبرگزاری خالق، عزت‌الله ضرغامی در نشست با رئیس و اعضای جامعه انجمن‌های حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایران که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، گفت: از نظر من شما صنف نجیبی هستید و خیلی حال خوبی دارید با فرهنگ، متواضع و منصف هستید که در دورترین نقطه با کمترین امکانات خدمت می‌کنید.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: من هم اعتقاد دارم که بوم‌گردی‌ها برجسته‌ترین مصداق تقاطع در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هستند و به انجام مأموریت‌های سه‌گانه این وزارتخانه کمک می‌کند. این نگاه باید تقویت شود و مدیران ما برای استفاده بهتر از بوم‌گردی‌ها باید برنامه‌ریزی کنند.

وی اضافه کرد: از نظر این وزارتخانه هر چیز دیدنی موضوع گردشگری است و هیچ خط قرمزی در این باره وجود ندارد و بومگردی‌ها در این زمینه سرآمد هستند. حتی می‌توان در همین رابطه جشنواره و مسابقات فرهنگی نیز برگزار کرد چرا که همه باید بدانند که بوم‌گردی‌ها یک ظرفیت مهم فرهنگی هستند.

وی افزود: در بوم‌گردی‌ها ضمن رعایت فرهنگ بومی و رعایت استانداردهای واحد بوم‌گردی باید مسائل مرتبط با واحدهای اقامتی و استانداردهای مربوط به اقامتگاه‌ها را رعایت کرد. به‌عنوان مثال تجهیز سرویس‌های بهداشتی و … موضوعاتی است که در بوم‌گردی‌ها نیز باید مانند سایر واحدهای اقامتی توجه شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه گفت: در ماه‌های اول فعالیتم در این وزارتخانه درباره بوم‌گردی‌ها صحبت کردم یکی از مسئولان به من درباره بوم‌گردی تذکر داد و از بومگردیها به‌عنوان پدیده‌ای یاد کرد که فرهنگ دینی و زیبای روستایی ما را خراب می‌کند!

ضرغامی افزود: باید بدانیم که بوم‌گردی در حقیقت یک واحد اقامتی نیست بلکه یک خانه است و همه ویژگی‌های یک خانه را دارد و استانداردهای برخورد با مهمان در خانه‌های ایرانی باید در بوم‌گردی رعایت شود. البته به طور حتم فرهنگ زیبای روستایی و نیز قانون هر جامعه‌ای مانند پوشش گردشگران باید رعایت شود. فرهنگ بوم‌گردی به حدی باید قوی باشد که گردشگر رنگ فرهنگ بومی بگیرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر اهمیت روایتگری خاطرنشان کرد: روایتگری صحیح از فرهنگ ملی و دینی و معرفی فرهنگ غنی بومی و روستایی می‌تواند به معرفی هرچه بهتر فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و انتقال آن به همگان باشد.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا