اخبار روز

برگزاری جشنواره دست پخت های اردکانی

برگزاری جشنواره دست پخت های اردکانی

برگزاری جشنواره دست پخت های اردکانی

مصطفی سپهری اردکانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جشنواره دست پخت های اردکانی با حضور تعدادی از فعالان اقامتگاه های سنتی و جامعه محلی و با هدف معرفی غذاهای محلی و ترویج فرهنگ غذایی برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره، غذاهای مختلفی از جمله آش بی بی سه شنبه، خمیر ته دیگ، نان روغنی، کشک و بادمجان طبخ شد.

سپهری اضافه کرد: علاوه بر غذاهای محلی، برنامه‌های متنوعی برای تفریح و سرگرمی مردم نیز در نظر گرفته شد که از جمله آنها می توان به ویدئو مپینگ بافت تاریخی، جشن خیابانی، ورزش زورخانه ای و عروسک خیمه شب بازی اشاره کرد.

وی افزود: جشنواره دست پخت های اردکانی به عنوان یک رویداد مهم در شهرستان اردکان به یادگار ماند، با توجه به تأثیر مثبت این جشنواره بر فرهنگ غذایی و توریستی شهر، قصد داریم این جشنواره را به صورت سالانه برگزار کنیم تا همچنان ترویج فرهنگ غذایی و معرفی غذاهای محلی در شهر ادامه یابد.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا