باتاتا حرا (سیب زمینی لبنانی)
باتاتا حرا (سیب زمینی لبنانی)
یاد بگیرید چگونه باتاتا هارا درست کنید – غذای تند سیب زمینی لبنانی عالی
Batata Harra یک غذای لذیذ و تند و ترد سیب زمینی لبنانی است که می توان آن را در کمترین زمان و با استفاده از چند ماده ساده درست کرد.
این یک غذای اصلی در غذاهای لبنانی است که سیبزمینی را با سیر، EVOO، تکههای چیلی، گشنیز (گشنیز) و لیمو ترکیب میکند تا طعم و مزهای را ایجاد کند.
پرش به:
این غذای مدیترانهای سیبزمینی تابهای برای سرو بهعنوان اشتهاآور عالی است، سرویس غذا، یا بخشی از مز پهن.
سیب زمینی ها فوق العاده همه کاره هستند و می توانید به روش های بی شماری از آنها لذت ببرید.
از Kumpir (سیب زمینی پخته ترکی) تا سیب زمینی بولانژر و بورک سیب زمینی، هیچ کمبودی وجود ندارد غذاهای سیب زمینی برای انتخاب از سراسر جهان.
این دستور پخت سیب زمینی تابه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست. این نمونه دیگری از این است که چگونه سیب زمینی را می توان به یک غذای خوشمزه تبدیل کرد.
با افزودن تکههای فلفل قرمز، این سیبزمینیهای تند لبنانی طعمی را به خود اختصاص میدهند که مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.
باتاتا هارا چیست؟
Batata Harra یک غذای کلاسیک لبنانی است که از سیب زمینی ترد و تند، سیر، EVOO، گشنیز، فلکس فلفل قرمز و لیمو تشکیل شده است.
معمولاً بهعنوان پیشغذا، مزه یا پیشغذا سرو میشود و به خوبی با انواع وعدههای غذایی الهامگرفته از مدیترانهای جفت میشود.
باتاتا هارا با طعمهای تند و دلپذیر خود بازتاب غذاهای غنی و متنوع لبنان است.
Batata Harra به معنای واقعی کلمه به “سیب زمینی تند” ترجمه می شود. منشأ آن دره بقاع است، منطقه ای حاصلخیز در لبنان که به خاطر محصولات خوشمزه اش معروف است.
این غذا برای نسلها جزء اصلی غذاهای لبنانی بوده و اکنون در سراسر جهان محبوب است.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- Batata Harra یک انفجار عطر و طعم در دهان شما است، با تعادل عالی از گرما و لطافت. اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، می توانید مقدار فلفل قرمز را به دلخواه تنظیم کنید.
- علاوه بر طعم لذیذش، باتاتا هارا به راحتی درست میشود و از مواد سادهای استفاده میکند که احتمالاً قبلاً در انبار خود دارید.
- شما می توانید این غذای همه کاره را به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی سرو کنید و به خوبی با انواع نوشیدنی ها و دیگر غذاهای لبنانی ست شود.
- باتاتا هارا به لطف مواد مغذی خود دارای چندین فواید سلامتی است. این یک غذای بدون احساس گناه است که می توانید بدون نگرانی در مورد دور کمر خود از آن لذت ببرید.
- این غذای سیب زمینی ماهیتابه ای سالم نیز گیاهخوار و بدون گلوتن است.
مواد لازم برای باتاتا هارا
- سیب زمینی – سیبزمینیهای مومی مانند یوکان گلد، شارلوت، آنیا یا سیبزمینی قرمز برای این غذا بهتر عمل میکنند، زیرا شکل خود را در طول پخت به خوبی حفظ میکنند و بافت خامهای دارند که به خوبی با تند ترکیب میشود. چاشنی.
- روغن زیتون – روغن زیتون یک عنصر کلیدی در Batata Harra است زیرا به دستیابی به بافت ترد و طعم غنی غذا کمک می کند. من از سه قاشق غذاخوری EVOO با کیفیت خوب برای تفت دادن سیب زمینی و تهیه سس سبزی ادویه دار استفاده می کنم.
- رب فلفل قرمز – خمیر فلفل قرمز که در ترکی به نام “Biber Salcasi” نیز شناخته می شود، یک ماده محبوب در غذاهای خاورمیانه و مدیترانه است و افزودنی عالی برای سس گیاهان ادویه دار است. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به باتاتا هارا شیرینی و آجیل می بخشد. می توانید مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. آن را با microplane یا آن را با هاون و هاون.
- گشنیز / گشنیز – برگها و ساقههای گشنیز/گشنیز تازه یک عنصر با طراوت میافزایند که به خوبی با تندی ظرف جفت میشود.
3 روش مختلف برای تهیه باتاتا هارا
Batata Harra یک غذای خوشمزه و همه کاره است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد.
در اینجا سه روش مختلف برای تهیه این غذای سیب زمینی تند لبنانی وجود دارد:
باتاتا هارا در فر
این روش شامل برش سیب زمینی ها به مکعب های کوچک، ریختن آنها با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه است و سپس آنها را در فر تفت می دهیم تا ترد و قهوه ای طلایی شوند.
وقتی سیبزمینیها تمام شد، روی آنها یک سس ادویهای خوش طعم از EVOO، سیر، گشنیز، فلفل قرمز، آب لیمو و خمیر فلفل قرمز ریخته میشود.
این روشی است که من بیشتر ترجیح می دهم، همراه با روش سرخ کردن با هوا.
باتاتا هارا سرخ شده در هوا
در این نسخه، سیب زمینی های مکعبی و چاشنی شده در هوا سرخ می شوند تا ترد و لطیف شوند.
سپس سس سبزی ادویه دار به سیب زمینی ها اضافه می شود و مخلوط می شود تا به خوبی پوشش داده شود.
اگر میخواهید نسخه سالمتری از Batata Harra داشته باشید، این روش عالی است.
باتاتا هارا سرخ شده
این روش سنتی درست کردن این غذای خوشمزه سیب زمینی تابه ای است.
این شامل سرخ کردن عمیق سیب زمینی ها می شود تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شوند و سپس آنها را با سس گیاهان تند مخلوط کنید.
در حالی که این روش کمترین سلامتی را در بین این سه روش دارد، تردترین و دلپذیرترین نسخه Batata Harra را به همراه دارد.
چگونه سیب زمینی لبنانی تند درست کنیم؟
تهیه باتاتا هارا با چند ماده ساده بسیار آسان است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فر خود را از قبل با دمای 200 ℃ (390 ℉) گرم کنید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشویید و به قطعات 2 سانتی متری (¾ اینچی) بریزید.
آنها را بدون اینکه روی یکدیگر همپوشانی داشته باشند، روی سینی با ورقه پخت قرار دهید.
سیب زمینی ها را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سپس، سیب زمینی ها را در فر تفت دهید تا قهوه ای طلایی، ترد و چنگال شوند.
این کار باید حدود 40 دقیقه طول بکشد، و آنها را تا نیمه برگردانید تا یکنواخت پخته شوند.
در حالی که سیب زمینی ها در حال برشته شدن هستند سس را آماده کنید. سیر را ریز خرد کنید و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه سیر خرد شده به تابه اضافه کنید.
سیر را به آرامی روی حرارت ملایم تفت دهید، بدون اینکه بسوزد.
خمیر فلفل قرمز، فلفل چیلی، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید.
در آخر، گشنیز/گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
وقتی سیب زمینی ها پخته شدند، قبل از سرو کردن آنها با غذای مورد علاقه خود، آنها را در مخلوط سیر و گشنیز بریزید.
روی ظرف را با آب لیموی تازه پر کنید و برای طعم و طراوت بیشتر، با برگ های گشنیز/گشنیز اضافی تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- از سیبزمینیهای مومی مانند طلایی یوکان یا سیبزمینی قرمز استفاده کنید، زیرا شکل خود را بهتر از سیبزمینیهای نشاستهای مانند روست حفظ میکنند.
- سیب زمینی ها را به اندازه های مساوی برش دهید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته می شوند.
- هنگام پختن سیبزمینیها، ورقه پخت را شلوغ نکنید، زیرا میتواند منجر به بخارپز شدن و بافت کمتر ترد شود.
- سطح ادویه را با افزودن کم و بیش فلفل قرمز به دلخواه تنظیم کنید.
- از برگ و ساقه گشنیز/گشنیز تازه برای بهترین طعم و تازگی استفاده کنید.
چه چیزی را با باتاتا هارا سرو کنیم؟
باتاتا هارا را میتوانید بهعنوان پیشغذا یا غذای جانبی مستقل سرو کنید، اما به خوبی با سایر غذاهای لبنانی و مدیترانهای همخوانی دارد.
در اینجا چند پیشنهاد برای سرو با سیب زمینی تند لبنانی وجود دارد:
- هوموس مدیترانه ای – این دیپ کلاسیک لبنانی که از نخود، تاهین تهیه می شود ، آب لیمو و سیر کاملاً با طعم تند و خوش طعم باتاتا هارا جفت می شوند.
- موتبال (بادمجان برشته شده) – یکی دیگر از غذاهای محبوب لبنانی که از بادمجان برشته، تاهین، ماست و آب لیمو تهیه می شود، Moutabal مکمل خوبی برای طعم های جسورانه Batata Harra است.
- فلافل لبنانی – این گلوله های سرخ شده ترد ساخته شده از نخود آسیاب شده جزء اصلی غذاهای خاورمیانه ای است و یک افزودنی خوشمزه به هر وعده غذایی با باتاتا هارا درست کنید.
- تابوله (سالاد تبولی لبنانی) – این سالاد با طراوت ساخته شده از جعفری، گوجه فرنگی و بلغور گندم جزء اصلی غذاهای لبنانی است و به خوبی با طعم تند Batata Harra ترکیب می شود.
تغییرهای دستور غذا
مانند بسیاری از غذاها، Batata Harra در طول زمان تکامل یافته است، و اکنون انواع مختلفی از این غذای کلاسیک وجود دارد.
میتوانید رب فلفل قرمز را حذف کنید یا آن را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.
بعضی از افراد پیاز یا فلفل سبز را به مخلوط اضافه می کنند تا طعم و بافت بیشتری به آن اضافه شود.
بقیه از ادویههای مختلف مانند زیره، پاپریکا یا سماق استفاده میکنند تا رنگ و بویی منحصر به فرد به آن ببخشند.
برخی از مناطق لبنان نیز نسخه مخصوص به خود را از Batata Harra دارند.
به عنوان مثال، در طرابلس، شهری در شمال لبنان، ملاس انار را به غذا اضافه می کنند و طعمی شیرین و تند به آن می دهند.
در شهر ساحلی صور، از نعنای تازه به جای گشنیز استفاده میکنند که به غذا حالتی با طراوت میدهد.
ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
Batata Harra را بهتر است بلافاصله پس از پختن در حالی که سیب زمینی ها هنوز داغ و ترد هستند میل کنید.
با این حال، اگر باقیمانده آن باقی مانده است، آنها را تا سه روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
برای گرم کردن مجدد، کافی است سیب زمینی ها را در فر از قبل گرم شده یا سرخ کن با هوا قرار دهید تا کاملا گرم شوند و دوباره ترد شوند.
یا با اضافه کردن چند تخم مرغ، آنها را برای صبحانه میل کنید. شما یک صبحانه خوشمزه با سیب زمینی تند و تخم مرغ خواهید داشت!
منجمد کردن Batata Harra را توصیه نمیکنم، زیرا بافت آن احتمالاً پس از ذوب شدن به خطر میافتد.
سؤالات متداول دستور غذا
میزان تندی در باتاتا هارا بسته به مقدار فلفل قرمز می تواند متفاوت باشد. پولک یا خمیر استفاده می شود. می تواند از کمی تند تا بسیار تند متغیر باشد.
بله، باتاتا هارا یک غذای گیاهخوار و گیاهخوار است زیرا حاوی گوشت یا حیوان نیست. محصولات.
در حالی که گشنیز/گشنیز یک عنصر تازه و خوش طعم به این غذای تند سیب زمینی لبنانی اضافه می کند، اگر طرفدار آن نیستید، می توانید آن را حذف کنید. یا آن را با جعفری، نعناع تازه یا سبزی دیگری به انتخاب خود جایگزین کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر غذای جانبی سیب زمینی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این سیب زمینی های تند و خوشمزه لبنانی – Batata Harra به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
باتاتا حرا (سیب زمینی لبنانی)
این غذای خوشمزه و تند و ترد سیب زمینی لبنانی با چند ماده ساده بسیار آسان درست می شود.
Ingredients
Instructions
-
Preheat your oven to 200 ℃ (390 ℉).
-
Peel, wash, and cube the potatoes into 2 cm (¾ “) pieces.
-
Place them on a baking sheet lined tray, without overlapping each other.
-
Drizzle the potatoes with 2 tablespoons of olive oil and season them with salt and pepper.
-
Then, roast the potatoes in the oven until they are golden brown, crispy, and fork-tender. This should take about 40 minutes, flipping them halfway through for even cooking.
-
Prepare the sauce while the potatoes are roasting. Finely chop the garlic and place a pan over low heat.
-
Add 1 tablespoon of olive oil to the pan along with the chopped garlic.
-
Gently sauté the garlic over low heat, without burning it.
-
Stir in the red pepper paste, chili flakes, salt, and freshly ground black pepper.
-
Finally, add the chopped cilantro/coriander to the pan and remove it from the heat.
-
Once the potatoes are cooked, toss them in the garlic and cilantro mixture before serving them with your favorite meal.
-
Top off the dish with a generous squeeze of fresh lemon juice and garnish with additional cilantro/coriander leaves for added flavor and freshness.
یادداشت
- Use waxy potatoes like Yukon golds or red potatoes, as they hold their shape better than starchy potatoes like russets.
- Cut the potatoes into evenly sized pieces to ensure they cook evenly.
- Don’t overcrowd the baking sheet when cooking the potatoes, as this can lead to steaming and a less crispy texture.
- Adjust the spice level to your liking by adding more or less red pepper flakes.
- Use fresh cilantro/coriander leaves and stems for the best flavor and freshness.
- If you have leftovers, store them in an airtight container in the refrigerator for up to three days.
Nutrition
Calories: 265kcalCarbohydrates: 39gProtein: 5gFat: 11gSaturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 8gSodium: 460mgPotassium: 947mgFiber: 5gSugar: 2gVitamin A: 428IUVitamin C: 44mgCalcium: 36mgIron: 2mg
This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.