مجله

طرز تهیه پوره نخود فرنگی خوشمزه

پوره نخود به شما امکان می دهد مصرف روزانه فیبر و ویتامین ها را افزایش دهید. در عین حال، این یک دستور پخت آسان است که شما را شگفت زده خواهد کرد!

هیچ راهی سریعتر و ساده تر از پوره نخود برای تهیه این سبزی وجود ندارد. دلیلش این است که فقط به چند ماده و یک مخلوط کن نیاز دارید تا ظرف چند دقیقه آن را آماده کنید.

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

این مخلوط خامه ای یک همراه عالی برای هر پروتئینی است، خواه گوشت، ماهی یا توفو. علاوه بر افزودن لحن روشن به ظرف، به عنوان چاشنی و سس همراه با آن عمل می کند.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

اگر به خواندن ادامه دهید، یاد خواهید گرفت که چگونه آن را تهیه کنید و چگونه می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

پوره نخود خوشمزه و سالم

نخود فرنگی سبزیجاتی است که شما یا آن را دوست دارید یا کاملاً از آنها متنفر هستید. در بسیاری از مواقع، مشکل در یکنواختی پخت آنها نهفته است – تقریباً همیشه آب پز می شوند و به عنوان چاشنی ارائه می شوند.

و اگرچه از این نظر خوشمزه هستند، اما کشف دستور العمل های دیگری که در آنها شخصیت اصلی هستند نیز جالب است: خورش سبزیجات، کاسرول، سالاد، یا سوپ برای روزهای سردتر.

نخود فرنگی (Pisum sativum ) یک غذای اجدادی و یک ماده بسیار ارزشمند در غذاهای سنتی مدیترانه ای است. آنها به خاطر فیبر ، ویتامین C و K و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و فسفر متمایز هستند . علاوه بر این، پروتئین آنها کمی بیشتر از سایر سبزیجات تازه است.

با تشکر از همه اینها ، آنها برای افرادی که در معرض خطر کم خونی هستند یا با مصرف کم آهن در رژیم غذایی ایده آل هستند. آنها همچنین حاوی مقدار اضافی خوبی از سلنیوم، فولات و آنتی اکسیدان ها هستند.

کارشناسان در حال بررسی مزایای بالقوه آنها در بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع 2، برخی از انواع سرطان و سلامت دستگاه گوارش هستند.

اما، در واقع، این یک غذای بسیار جالب برای معرفی به رژیم غذایی روزانه هر کسی، حتی کودکان خردسال است. برای نوآوری در تهیه آن، در اینجا دو روش برای تهیه یک پوره نخود اصلی آورده شده است.

مواد لازم برای 4 وعده پوره نخود خانگی

  • 24 اونس نخود فرنگی منجمد
  • 1 عدد پیاز
  • 3 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 واحد پنیر در قسمت
  • 24 اونس آب مرغ
  • آب 1/2 لیمو
  • 1 برگ بو
  • نمک و فلفل برای چشیدن

مرحله به مرحله برای تهیه آن

  1. برای شروع، نخودها را در قابلمه با آب به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید. پس از آماده شدن آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید. پختن آنها برای مدت طولانی توصیه نمی شود. در غیر این صورت رنگ مشخص خود را از دست خواهند داد.
  2. در همین حین پیاز را پوست گرفته و به مکعب های کوچک و سیر را به قطعات بزرگتر خرد کنید. در یک ماهیتابه یا قابلمه پهن، روغن زیتون را اضافه کنید و هر دو ماده را سرخ کنید.
  3. بعد از 3 دقیقه، برگ بو و نخود را اضافه کنید. همه چیز را چند دقیقه دیگر روی حرارت متوسط ​​تفت دهید و مطمئن شوید که همه چیز خوب مخلوط شده باشد. سپس پنیر را اضافه کنید.
  4. بگذارید چند دقیقه با شعله خاموش بماند و پنیر آب شود.
  5. تمام محتویات را در یک لیوان مخلوط کن یا یک کاسه بریزید. کمی آب مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کمی دیگر اضافه کنید تا بافت مورد نظر به دست آید.
  6. برای طعمی متفاوت و تازه‌تر، هنگام مخلوط کردن، چند شاخه نعنا یا جعفری اضافه کنید. همچنین، در ترکیب با کمی آووکادو، بافت خامه‌ای بیشتری خواهید داشت.

برای یک نسخه گیاهی از این دستور، پنیر را با کمی توفو یا خامه سویا یا بلغور جو دوسر برای پخت و پز جایگزین کنید. به همین ترتیب آب مرغ را با آب سبزیجات جایگزین کنید. یک غذای 100% گیاهی که همه می توانند از آن لذت ببرند. حتی افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز یا کسانی که به شیر حساسیت دارند.

روش دیگری برای پخت پوره نخود

اکنون یک تغییر از دستور قبلی ارائه می دهیم. مواد زیر 4 وعده را فراهم می کند.

  • 24 اونس نخود فرنگی منجمد یا تازه
  • 1/2 پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 پیمانه زیره
  • 24 اونس آب مرغ یا سبزیجات
  • 1 قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون فوق بکر
  • نمک و فلفل
  • 1 قاشق غذاخوری شیر تبخیر شده یا شیر نارگیل

شما آن را با مراحل زیر آماده می کنید:

  1. ابتدا نخودها را با آب و نمک در قابلمه بجوشانید. اگر یخ زدند، مستقیماً بدون یخ زدایی بریزید. معمولاً در عرض 5 دقیقه آماده می شوند. در هر صورت، برای بدست آوردن بهترین نقطه پخت، بهتر است آنها را بچشید.
  2. پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. کره را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم آب کنید و این سبزیجات را حدود 2 دقیقه بپزید.
  3. هنگامی که آنها شروع به به دست آوردن یک لحن شفاف کردند، وقت آن است که نخودهای آبکش شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
  4. در حالی که شعله خاموش است، شیر تبخیر شده یا شیر نارگیل را اضافه کنید. کمی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود و بگذارید چند دقیقه بماند.
  5. اکنون زمان ترکیب کردن است. برای این کار همه مواد را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا بافت پوره به دست آید. سپس آب گوشت را با توجه به بافت مورد نظر کم کم اضافه کنید.

پس از قرار دادن در یک کاسه، مقداری ژامبون سرانو خرد شده، کروتون نان، کمی پنیر رنده شده یا کنجد برای تزئین به آن اضافه کنید.

تمام جزئیات برای بهترین پوره نخود فرنگی

پوره نخود فرنگی خود یک غذای بسیار متنوع است، زیرا می توان آن را به روش های مختلف خورد. بسته به مقدار مایع اضافه شده، هر چیزی از یک سوپ گرفته تا یک سس عالی دریافت می کنید.

در هر دو مورد، امکان افزودن ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر به هر وعده غذایی را فراهم می کند. این امر به ویژه اگر همراه با غذای گوشت یا ماهی باشد یا به عنوان بخشی از انواع پیش غذا سرو شود، صادق است.

به دلایل در دسترس بودن و راحتی، نخود فرنگی منجمد تقریباً همیشه در آشپزی استفاده می شود. با این حال، می توان پوره را با سبزیجات تازه نیز تهیه کرد. فقط باید در نظر داشته باشید که اندازه‌گیری‌های وزن بالا به نخودها پس از استخراج از غلاف مربوط می‌شود.

پس از آماده شدن، می توانید آن را با حفظ تمام طعم و خواص، به مدت یکی دو روز در یخچال نگهداری کنید. بخش های کوچک را می توان برای نگهداری طولانی تر منجمد کرد.

به طور خلاصه، ما شما را تشویق می کنیم که این دستور العمل ها را به دلایل زیادی امتحان کنید: آنها انفجاری از طعم ها، برای چشم جذاب، معطر و مغذی هستند!

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا