آشپزی

طرز تهیه همبرگر سبزواری

طرز تهیه همبرگر سبزواری

طرز تهیه همبرگر سبزواری

طرز تهیه همبرگر سبزواری

طرز تهیه همبرگر سبزواری , دستور پخت همبرگر دستی سبزواری

برگر سبزواری یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های اصیل سبزوار است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، برگر سبزواری یک میان وعده مناسب و خوش طعم است که به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه همبرگر سبزواری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نان باگت ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
جعفری یک مشت
شوید خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
لیمو ترش تازه ۱ عدد
سس کچاب ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری از هر کدام
پول بیبر نصف قاشق چای خوری
پودر زیره و پودر تخم گشنیز نوک قاشق چای خوری از هر کدام

دستور پخت همبرگر سبزواری

مرحله اول

برای تهیه همبرگر سبزواری ابتدا برای درست کردن سس ساندویچ برگر سبزواری ، مقداری سس مایونز را در یک ظرف بریزید و بعد شویدهای تازه را که تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند، ریز خرد و ساطوری کنید و به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس مقداری پودر سیر بریزید و هم بزنید و بعد یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا کاملا به خورد سس برود و مخلوط یکدست شود، بعد در یخچال قرار دهید تا طعم و عطر همه مواد خوب با هم ترکیب شود.

مرحله سوم

بعد یک پیاز را خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید و سپس جعفری‌ها را که تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند، خرد کنید و به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد مقداری سماق را هم روی ترکیب بریزید و هم بزنید و تا با پیاز و جعفری‌ها مخلوط شود.

مرحله چهارم

برای درست کردن برگر، یک پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان، مقداری پول بیبر، پودر زیره، پودر تخم گشنیز و آویشن را هم در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها پخش شود و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا همه قسمت‌های آن کاملا سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از این که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب روی آن بریزید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت روی حرارت ملایم خوب پخته شود، سپس مقداری سس کچاب روی مخلوط بریزید و هم بزنید و دوباره زمان دهید تا آب گوشت کاملا جمع شود.

مرحله هفتم

بعد از این‌ که گوشت کاملا پخته شد، از روی حرارت بردارید و گوجه‌ها را تمیز بشورید و نگینی خرد کنید، سپس کمی از سر و ته نان باگت را جدا کنید و آن را از وسط برش دهید و باز کنید و از مخلوط سس و شوید روی آن بریزید و پخش کنید.

مرحله هشتم

بعد از آن مقداری از مخلوط مواد گوشتی را روی سس بریزید و در همه قسمت‌های نان پخش کنید و سپس مقداری از گوجه‌های نگینی بریزید و بعد هم ترکیب پیاز و جعفری را اضافه کنید و کامل پخش کنید، سپس دو طرف نان باگت را روی هم جمع کنید. در آخر ساندویچ برگر سبزواری را در اندازه دلخواه برش بزنید و در طرف مناسب قرار دهید و همراه با سس کچاب و آویشن و انواع دورچین سرو کنید.

منبع:پانا مگ

محمدرضا حفظی

می گن ازدست تنها صدا در نمیاد ولی یاد گرفتم با یک انگشت صدایی همچون غرش بسازم که شیر هم جلوی آن سر خم کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا