طرز تهیه همبرگر سبزواری

طرز تهیه همبرگر سبزواری
طرز تهیه همبرگر سبزواری
طرز تهیه همبرگر سبزواری
برگر سبزواری یکی از خوشمزهترین ساندویچهای اصیل سبزوار است که عطر و طعم فوق العادهای دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، برگر سبزواری یک میان وعده مناسب و خوش طعم است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه همبرگر سبزواری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
نان باگت | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
جعفری | یک مشت |
شوید خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
سس کچاب | ۲ قاشق غذا خوری |
سماق | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
پول بیبر | نصف قاشق چای خوری |
پودر زیره و پودر تخم گشنیز | نوک قاشق چای خوری از هر کدام |
دستور پخت همبرگر سبزواری
مرحله اول
برای تهیه همبرگر سبزواری ابتدا برای درست کردن سس ساندویچ برگر سبزواری ، مقداری سس مایونز را در یک ظرف بریزید و بعد شویدهای تازه را که تمیز شستهاید و خشک شدهاند، ریز خرد و ساطوری کنید و به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
سپس مقداری پودر سیر بریزید و هم بزنید و بعد یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا کاملا به خورد سس برود و مخلوط یکدست شود، بعد در یخچال قرار دهید تا طعم و عطر همه مواد خوب با هم ترکیب شود.
مرحله سوم
بعد یک پیاز را خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید و سپس جعفریها را که تمیز شستهاید و خشک شدهاند، خرد کنید و به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد مقداری سماق را هم روی ترکیب بریزید و هم بزنید و تا با پیاز و جعفریها مخلوط شود.
مرحله چهارم
برای درست کردن برگر، یک پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله پنجم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان، مقداری پول بیبر، پودر زیره، پودر تخم گشنیز و آویشن را هم در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا همه قسمتهای آن کاملا سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از این که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب روی آن بریزید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت روی حرارت ملایم خوب پخته شود، سپس مقداری سس کچاب روی مخلوط بریزید و هم بزنید و دوباره زمان دهید تا آب گوشت کاملا جمع شود.
مرحله هفتم
بعد از این که گوشت کاملا پخته شد، از روی حرارت بردارید و گوجهها را تمیز بشورید و نگینی خرد کنید، سپس کمی از سر و ته نان باگت را جدا کنید و آن را از وسط برش دهید و باز کنید و از مخلوط سس و شوید روی آن بریزید و پخش کنید.
مرحله هشتم
بعد از آن مقداری از مخلوط مواد گوشتی را روی سس بریزید و در همه قسمتهای نان پخش کنید و سپس مقداری از گوجههای نگینی بریزید و بعد هم ترکیب پیاز و جعفری را اضافه کنید و کامل پخش کنید، سپس دو طرف نان باگت را روی هم جمع کنید. در آخر ساندویچ برگر سبزواری را در اندازه دلخواه برش بزنید و در طرف مناسب قرار دهید و همراه با سس کچاب و آویشن و انواع دورچین سرو کنید.
5 1
منبع:پانا مگ