طرز تهیه ماست خیار

طرز تهیه ماست خیار
طرز تهیه ماست خیار
طرز تهیه ماست خیار
ماست و خیار یکی از انواع چاشنیهای خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و سریع درست میشود و میتوانید از این چاشنی خوش عطر و طعم به همراه انواع غذاها برای پذیرایی استفاده کنید، ماست و خیار برای افراد با مزاج گرم خیلی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماست خیار در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
ماست | ۱ کیلو |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذا خوری |
سبزی دلال یا نعناع خشک | به مقدار لازم |
آب سرد | نصف لیوان |
خیار | ۱ عدد |
طرز تهیه ماست خیار
مرحله اول
ابتدا برای دست کردن ماست خیار به شکل قالبی و با ظاهری شکیل، کف قالب مورد نظر را خوب چرب کنید و در یخچال قرار دهید و بعد پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن اسفنجی شود.
مرحله دوم
بعد به روش بن ماری ظرف ژلاتین را روی بخار کتری نگه دارید تا پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود و مخلوط شفاف و صاف شود، سپس ماست را در یک ظرف بریزید و خیار را پوست بگیرید و رنده کنید و روی ماست بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
نکته: ماست را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای سایر مواد شود.
مرحله سوم
با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقداری سبزی دلال یا نعناع خشک را هم به ماست اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم نعناع در ماست پخش شود، به دلخواه خودتان میتوانید کمی نمک هم روی ماست بریزید و هم بزنید.
مرحله چهارم
بعد ژلاتین حل شده را هم به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مخلوط ماست را در آن بریزید و به آرامی به سطح بکوبید تا هوای داخل ظرف خارج شود.
نکته: ژلاتین تاثیری روی عطر و طعم ماست ندارد.
مرحله پنجم
سپس مجددا قالب را در یخچال قرار دهید و تقریبا ۲ ساعت اجازه دهید تا ماست خودش را بگیرد و منسجم شود، بعد از این مدت قالب را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی و با انگشت دست لبههای ماست را از قالب جدا کنید و در یک ظرف مناسب برگردانید.
مرحله ششم
بعد روی ماست و خیار قالبی را به دلخواه و سلیقه خودتان کمی پودر نعناع خشک بپاشید و با برشهای خیار و برگ گل محمدی تزئین کنید و به همراه سایر مخلفات، همراه با انواع غذاها این چاشنی خوش طعم را برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
5 1
منبع:پانا مگ