آشپزی

طرز تهیه ماست خیار

طرز تهیه ماست خیار

طرز تهیه ماست خیار

طرز تهیه ماست خیار

طرز تهیه ماست و خیار رستورانی سبزی مخصوص ماست و خیار طرز تهیه ماست خیار با گردو طرز تهیه ماست و خیار با شوید طرز تهیه ماست و خیار و گردو و کشمش طرز تهیه ماست و خیار یونانی طرز تهیه ماست و خیار شمالی طرز تهیه ماست و خیار با تزیین

ماست و خیار یکی از انواع چاشنی‌های خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و می‌توانید از این چاشنی خوش عطر و طعم به همراه انواع غذاها برای پذیرایی استفاده کنید، ماست و خیار برای افراد با مزاج گرم خیلی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماست خیار در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای  ۶ تا ۸ نفر
ماست ۱ کیلو
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
سبزی دلال یا نعناع خشک به مقدار لازم
آب سرد نصف لیوان
خیار ۱ عدد

طرز تهیه ماست خیار

مرحله اول

ابتدا برای دست کردن ماست خیار به شکل قالبی و با ظاهری شکیل، کف قالب مورد نظر را خوب چرب کنید و در یخچال قرار دهید و بعد پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن اسفنجی شود.

مرحله دوم

بعد به روش بن ماری ظرف ژلاتین را روی بخار کتری نگه دارید تا پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود و مخلوط شفاف و صاف شود، سپس ماست را در یک ظرف بریزید و خیار را پوست بگیرید و رنده کنید و روی ماست بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

نکته: ماست را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای سایر مواد شود.

مرحله سوم

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقداری سبزی دلال یا نعناع خشک را هم به ماست اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم نعناع در ماست پخش شود، به دلخواه خودتان می‌توانید کمی نمک هم روی ماست بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم

بعد ژلاتین حل شده را هم به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مخلوط ماست را در آن بریزید و به آرامی به سطح بکوبید تا هوای داخل ظرف خارج شود.

نکته: ژلاتین تاثیری روی عطر و طعم ماست ندارد.

مرحله پنجم

سپس مجددا قالب را در یخچال قرار دهید و تقریبا ۲ ساعت اجازه دهید تا ماست خودش را بگیرد و منسجم شود، بعد از این مدت قالب را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی و با انگشت دست لبه‌های ماست را از قالب جدا کنید و در یک ظرف مناسب برگردانید.

مرحله ششم

بعد روی ماست و خیار قالبی را به دلخواه و سلیقه خودتان کمی پودر نعناع خشک بپاشید و با برش‌های خیار و برگ گل محمدی تزئین کنید و به همراه سایر مخلفات، همراه با انواع غذاها این چاشنی خوش طعم را برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

حتما بخوانید : طرز تهیه اسنک ژامبون

منبع:پانا مگ

محمدرضا حفظی

می گن ازدست تنها صدا در نمیاد ولی یاد گرفتم با یک انگشت صدایی همچون غرش بسازم که شیر هم جلوی آن سر خم کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا