طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و مقوی است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود، این ساندویچ خوش طعم را میتوانید خیلی راحت و سریع آماده کنید و به عنوان یک میان وعده مناسب و ساده استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن و زردچوبه | به مقدار لازم |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار لازم |
کنسرو مخلوط سبزیجات | ۱ قوطی |
مواد لازم برای سس | |
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پول بیبر | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
آب لیموی تازه | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را به شکل نواری و نازک در اندازههای تقریبا ۵ سانتیمتری برش دهید و خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود، بعد از این که کره داغ شد، مرغها را در آن بریزید و تفت دهید.
مرحله دوم
همه قسمتهای مرغها را در کره سرخ کنید تا عطر کره کاملا به خورد برشهای مرغ برود، بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر را در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویهها کاملا در مواد پخش شود و با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به مدت تقریبا نیم ساعت مرغها خوب پخته شوند، در این فاصله پیاز را خلالی خرد کنید و در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و پیازها را روی حرارت متوسط در روغن تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی پیازها، سبک و طلایی رنگ شدند، آنها را از روی حرارت بردارید و به مرغها اضافه کنید و هم بزنید، بعد یک فلفل دلمهای را که تمیز شستهاید به شکل نواری برش بزنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر فلفل دلمه خوب در مواد پخش شود.
مرحله پنجم
سپس قارچها را که تمیز شسته و خشک کردهاید به شکل ورقهای برش بزنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید، سپس مقداری ذرت را آب پز کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد نخود فرنگی پخته شده را هم روی مواد بریزید و هم بزنید.
مرحله ششم
بعد یک هویج را پوست بگیرید و بشورید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید، سپس همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید، به جای ذرت و نخود فرنگی و هویج میتوانید از کنسرو مخلوط سبزیجات استفاده کنید.
مرحله هفتم
سپس برای درست کردن سس مخصوص، مقداری سس مایونز را در یک ظرف بریزید و بعد مقداری فلفل سیاه، پول بیبر و آویشن را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و عطر ادویهها آزاد شود، میتوانید کمی فلفل قرمز هم بریزید.
مرحله هشتم
بعد یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و برش دهید و آب آن را بگیرید و به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود، سپس سس را روی مرغها بریزید و با هم مخلوط کنید تا سس کاملا به خورد مرغها برود و طعم و عطر مواد با هم ترکیب شود.
مرحله نهم
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و بعد درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا همه مواد داخل تابه با هم روی حرارت متوسط خوب بپزند و پنیر پیتزا روی مواد ذوب شود، بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دهم
بعد مقداری از مواد ساندویچ مرغ مکزیکی را بردارید و داخل ظرف مناسب بریزید و با توجه به ذائقه خودتان مقداری برشهای گوجه فرنگی و خیارشور و کاهو خرد شده را در اطراف ظرف بچینید و سپس این ساندویچ خوش طعم را همراه با نان باگت سرو کنید.
5 1
منبع:پانا مگ