این فلفلهای گیاهی خوشمزه فلفلهای شکم پر ترکی (بیبر دولماسی) با چاشنی معطر ساخته شده از برنج، پیاز، آجیل کاج، مویز، و گیاهان/ادویههای مختلف پر شده است.
سبزیجات دیگری که اغلب برای دلمه استفاده می شود گوجه فرنگی، کدو سبز، پیاز، برگ و بادمجان هستند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
بیبر دولماسی همه کاره است، می توانید آن را با گوشت چرخ کرده، پیاز و برنج برای یک نسخه غیر گیاهی پر کنید.
می توانید این غذای سالم وگان را چند روز قبل درست کنید.
فلفل شکم پر ترکی را می توان سرد یا در دمای اتاق به عنوان بخشی از بوفه یا مزه سرو کرد.
می توانید از این فیلینگ برنج معطر با گونه ها و رنگ های مختلف فلفل استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
از چه فلفلی برای دلمه استفاده کنیم؟
فلفل دلمهای کوچک ترکی که در ترکیه به آن دولمالیک بیبر میگویند که به معنای فلفل برای پر کردن است، بهترین گزینه برای تهیه بیبر دولماسی است.
آنها طعمی شیرین و دودی دارند و برای چاشنی ایده آل هستند.
این فلفل دلمهای سبز کوچک پوست نازکی دارند که خوردن آنها را دلپذیرتر میکند.
اگر نمی توانید فلفل دلمه ای ترکی را در دست بگیرید، می توانید از فلفل هالاپینو، فلفل قرمز رومانو یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.
برنج – هر برنج دانه کوتاهی با این دستور غذا جواب می دهد. حتماً برنج را زیر آب سرد بشویید تا نشاسته آن از بین برود.
مویز – آنها کشمش خشک کوچکی هستند و یک عنصر محبوب در غذاهای مدیترانه ای هستند. اگرچه معمولاً از آنها برای پخت و پز استفاده می شود، استفاده از آنها در آشپزی غذاهای ترکی رایج است.
روغن زیتون – یک ماده مهم برای دستیابی به بهترین طعم در غذاهای مبتنی بر روغن زیتون است. من روغن زیتون فرابکر را ترجیح می دهم اما می توانید از هر روغنی که دوست دارید برای آشپزی با آن استفاده کنید.
رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
دستورالعمل های گام به گام
این یک دستور العمل ساده است که باید دنبال کنید.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پر کردن برنج را آماده کنید
یک قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را به همراه پیازها اضافه کنید.
آنها را به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
آجیلهای کاج را داخل آن بریزید و با پیاز روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شود و گاهی هم بزنید.