آشپزی

سالاد راکت و پارمزان

سالاد راکت و پارمزان

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

سالاد راکت و پارمزان یک غذای جانبی فلفلی و تند است که با برگ های موشک (روگولا)، براده های پارمزان، پیاز قرمز و گوجه فرنگی تهیه می شود که با سس ساده ای متشکل از روغن زیتون و بالزامیک تهیه می شود.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین
rocket&Parmesan Salad served in a bowl

من عاشق استفاده از برگ های تازه راکت-روگولا در سالاد هستم زیرا طعم تازه، تلخ و فلفلی دارند. این سالاد راکت و پارمزان مکمل اکثر غذاهای گوشتی یا غذاهای دریایی است، درست کردن آن بسیار آسان است و فقط 10 دقیقه زمان می برد.

پرش به:

راکت چیست؟

راکت (یا آروگولا) یک گیاه سبز رنگ خوشمزه و فلفلی از خانواده Brassicaceae مانند کلم بروکلی، کلم یا شاهی است. آنها از دریای مدیترانه سرچشمه می گیرند و دارای طعم کمی آجیلی و تند – فلفلی هستند.

راکت در نقاط مختلف جهان با نام‌های آروگولا، روکا، روکا و کرس ایتالیایی نیز شناخته می‌شود. آنها به راحتی رشد می کنند و به راحتی در اکثر سوپرمارکت ها در دسترس هستند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این سالاد راکت معمولاً در رستوران‌ها یا اغذیه فروشی‌های کوچک سرو می‌شود، اما می‌توانید با این دستور ساده از نسخه خانگی خود لذت ببرید.
  • فقط در 10 دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید آن را با چند ماده‌ای که از قبل در یخچال خود دارید درست کنید.
  • سالاد راکت و پارمزان بسیار سبک است و طعمی با طراوت دارد که مکمل بسیاری از غذاهای ماهی یا گوشتی است.
  • می توانید این سالاد خوشمزه را با استفاده از برگ های مختلف مانند کاهو بره، شاهی یا اسفناج بچه درست کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for rocket and Parmesan Salad
  • برگ موشک – آروگولا یا برگ موشک  رایج‌ترین برگ‌های سالاد موجود در مغازه‌ها هستند و می‌توانید در تمام طول سال آن‌ها را خریداری کنید.
  • پنیر پارمزان – با پيلر فقط قبل از اضافه کردن آنها به سالاد. می توانید از پنیر پکورینو نیز استفاده کنید.
  • پیاز قرمز – من دوست دارم از پیاز قرمز برای شیرینی آن استفاده کنم اما می توانید آن را با موسیر جایگزین کنید یا آن را حذف کنید.
  • گوجه گیلاسی – کاملاً با برگ های راکت تند جفت می شود. می توانید از هر نوع گوجه فرنگی دیگری که دوست دارید همراه با سالادتان استفاده کنید.
  • روغن زیتون – همیشه از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب برای سالاد و سس استفاده کنید.
  • لعاب بالزامیک – دارای قوام غلیظ و شربتی و طعم کمی شیرین است که با برگ های فلفلی راکت کاملاً هماهنگ می شود. می توانید از سرکه بالزامیک استفاده کنید و به جای لعاب، کمی شکر به سس اضافه کنید. آنها به طور گسترده در سوپرمارکت ها یا آنلاین در کلاس آمازون.

مواد دیگری که می توانید به سالاد راکت اضافه کنید

چگونه سالاد راکت و پارمزان درست کنیم؟

این یک دستور العمل بسیار ساده با چند مرحله آسان برای دستیابی به بهترین نتایج است:

برگ های موشک را کاملاً بشویید و مطمئن شوید که کاملاً خشک شده اند. برگ های موشک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

rocket leaves are placed in a bowl

گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را از وسط نصف کنید و سپس به برگ‌های راکت اضافه کنید.

tomatoes are added to rocket leaves

براده های پارمزان را با استفاده از پوست کن سبزیجات درست کنید. همان طور که یک هویج بزرگ را پوست می کنید، پوست های بلند پارمزان را درست کنید و براده ها را به کاسه اضافه کنید.

parmesan shavings are added to the bowl

پیاز قرمز را نازک خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون، لعاب بالزامیک و نمک دریا را با هم مخلوط کنید.

سس را به مخلوط سالاد در کاسه اضافه کنید. به آرامی آنها را روی هم بچرخانید تا با نوک انگشتان ترکیب شوند.

red onions are added to the bowl

سالاد را به کاسه سالاد جداگانه یا به یک کاسه سالاد بزرگ منتقل کنید.

rocket&Parmesan Salad served in a bowl

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • سالاد راکت خود را در آخرین لحظه بپوشید تا قبل از سرو، برگهای موشک پژمرده یا خیس نشوند.
  • اگر برگ های موشک شما (یا هر برگ سالاد دیگری، سبزی تازه) کمی پژمرده شده اند و به نظر تازه نمی رسند، بهترین راه برای احیای آنها این است که آنها را در آب ولرم و آنها را به مدت 20 دقیقه خیس کنید. من بارها این کار را انجام داده ام و بسیار بهتر از آب سرد یا یخ عمل می کند.
  • مطمئن شوید که برگ های موشک شما پس از شستن کاملاً خشک شده اند. سریع ترین و کارآمدترین راه برای خشک کردن برگ های سالاد استفاده از ریسنده سالاد. همچنین می‌توانید برگ‌های سالاد را تکان دهید و حدود نیم ساعت در آبکش بریزید.

با راکت و سالاد پارمزان چه چیزی سرو کنیم؟

این سالاد کاملاً با غذاهای دریایی مانند ریزوتو میگوی خامه ای با نخود فرنگی، جفت می شود href=”https://cookingorgeous.com/blog/thai-fish-cakes-tod-mun-pla/”>کیک ماهی تایلندی (Tod Mun Pla)، پاستای میگوی خامه ای، یا میگو پخته شده پنیری (Karides Guvec) و همچنین غذاهای گوشتی مانند Hunkar Hegendi (لذت سلطان) یا کوفته بادمجانی (کبابی اسلامی).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا موشک گیاهی است یا کاهو؟

اگرچه موشک یک گیاه تازه خوراکی از خانواده خردل است، اما اغلب آن را تشکیل می دهد. به عنوان سبزی مصرف می شود و می توان آن را از بخش سالاد سوپرمارکت ها خریداری کرد.

موشک چه کار می کند خوب است؟

می توانید از برگ های موشک با برخی سبزیجات و میوه های تازه یا بو داده مانند خیار، کنگر فرنگی، گلابی، هندوانه، پیاز، فلفل قرمز، چغندر و گوجه فرنگی استفاده کنید. آنها همچنین کاملاً با پنیرهایی مانند فتا، پارمزان یا پنیر بزی و همچنین گردو و پینیو ست می شوند.

چند کالری است در سالاد پارمزان و موشک؟

اگر دستور من را دنبال کنید، فقط 83 کیلو کالری در یک قسمت از این سالاد موشکی خوشمزه وجود دارد.

برای غذاهای سالم تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سالاد راکت و پارمزان سالم و خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

سالاد موشک و پارمزان

آیلا کلولی

سالاد راکت و پارمزان یک غذای جانبی فلفلی و تند است که با برگ های موشک (روگولا)، براده های پارمزان، پیاز قرمز و گوجه فرنگی تهیه می شود که با یک سس ساده متشکل از روغن زیتون و بالزامیک تهیه می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان کل 10 دقیقه

کورس سالاد، مخلفات

آشپزی ایتالیایی، مدیترانه ای

سرویس ها 4 افراد

کالری 83 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برگ های موشک را بشویید و خشک کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

  • گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کرده و به برگ های راکت اضافه کنید.

  • با استفاده از پوست‌کن سبزیجات، پوست‌های بلند درست کنید. پارمزان را به همان روشی که یک هویج بزرگ را پوست می گیرید، بلوک کنید و تراشه ها را به کاسه اضافه کنید.
  • پیازهای قرمز را نازک حلقه کرده و همراه با سس به کاسه اضافه کنید.

  • به آرامی آنها را پرتاب کنید تا با نوک انگشتان خود ترکیب شوند و به کاسه های سالاد جداگانه یا یک کاسه سالاد بزرگ

یادداشت

  • سالاد راکت خود را در آخرین لحظه بپوشید تا از پژمرده شدن یا خیس شدن برگ های موشک قبل از سرو جلوگیری کنید.
  • اگر برگ های راکت شما (یا هر برگ سالاد دیگری، سبزی تازه) کمی پژمرده شده و تازه به نظر نمی رسد، بهترین راه برای احیای آن ها این است که آنها را در آب ولرم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه خیس کنید. من بارها این کار را انجام داده ام و بسیار بهتر از آب سرد یا یخ عمل می کند.
  • مطمئن شوید که برگ های موشک شما پس از شستن کاملاً خشک شده اند. سریع ترین و کارآمدترین راه برای خشک کردن برگ های سالاد استفاده از سالاد اسپینر است. همچنین می‌توانید برگ‌های سالاد را تکان دهید و حدود نیم ساعت در آبکش بریزید.

تغذیه

کالری: 83کیلو کالری کربوهیدرات: 5gپروتئین: 4gچربی: 6g چربی اشباع شده: 2gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 3gکلسترول: 5میلی گرمسدیم: 423میلی گرمپتاسیم: 202میلی گرم فیبر: 1 gقند: 3gویتامین پاسخ: 860IUویتامین C: 14میلی گرم کلسیم: 135 میلی گرمآهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : سالاد چغندر و فتا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا