سلامت

جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!

جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!

Substituts au sucre : choisissez les bons produits !
  • شیرین کننده های شیمیایی که جدا از طعم شیرینی که دارند و ویژگی بدون کالری بودن آنها (آنها کالری ارائه نمی کنند)، برای سلامتی مفید نیستند، مگر اینکه در حال کاهش وزن باشید.

    اخبار روز فناوری رو اینجا ببین
  • شیرین کننده های شیمیایی پنهان شده در زیر یک تصویر طبیعی: همیشه ترکیب واقعی محصول را با مطالعه بررسی کنید. لیست مواد تشکیل دهنده

  • شیرین کننده های طبیعی بی کیفیت مانند فروکتوز ذرت یا وجود شربت گلوکز مرتبط با شربت آگاو

  • شربت آگاو (ترکیب را اینجا هم بررسی کنید!)

  • عسل با کیفیت، ایده آل تولید فرانسه. محصولاتی با ذکر “مخلوط عسل های اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا” که قابلیت ردیابی آنها ضعیف است را کنار بگذارید و همچنین مراقب عسل های خارجی حتی از کشاورزی ارگانیک باشید!

  • این محصولات علاوه بر طبیعی بودن، علاقه واقعی به سلامتی دارند و با پرهیز از افزایش شدید قند خون، از پانکراس شما محافظت می کنند. از راپادورا و شکر قهوه ای که هیچ ارزش غذایی واقعی ندارند و همچنین قند نارگیل که تأثیر آن بر قند خون بحث برانگیز است، اجتناب کنید.

    Claire Doray

    متخصص تغذیه

    اکتبر 2020

    توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا