جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!
جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!
جایگزین های شکر: محصولات مناسب را انتخاب کنید!
-
شیرین کننده های شیمیایی که جدا از طعم شیرینی که دارند و ویژگی بدون کالری بودن آنها (آنها کالری ارائه نمی کنند)، برای سلامتی مفید نیستند، مگر اینکه در حال کاهش وزن باشید.
شیرین کننده های شیمیایی پنهان شده در زیر یک تصویر طبیعی: همیشه ترکیب واقعی محصول را با مطالعه بررسی کنید. لیست مواد تشکیل دهنده
شیرین کننده های طبیعی بی کیفیت مانند فروکتوز ذرت یا وجود شربت گلوکز مرتبط با شربت آگاو
شربت آگاو (ترکیب را اینجا هم بررسی کنید!)
عسل با کیفیت، ایده آل تولید فرانسه. محصولاتی با ذکر “مخلوط عسل های اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا” که قابلیت ردیابی آنها ضعیف است را کنار بگذارید و همچنین مراقب عسل های خارجی حتی از کشاورزی ارگانیک باشید!
این محصولات علاوه بر طبیعی بودن، علاقه واقعی به سلامتی دارند و با پرهیز از افزایش شدید قند خون، از پانکراس شما محافظت می کنند. از راپادورا و شکر قهوه ای که هیچ ارزش غذایی واقعی ندارند و همچنین قند نارگیل که تأثیر آن بر قند خون بحث برانگیز است، اجتناب کنید.
متخصص تغذیه
اکتبر 2020
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد