Gavurdagi Salatasi، همچنین به عنوان سالاد Gavurdagi یا سالاد کوه Gavur شناخته می شود، یک غذای جانبی سنتی ترکی است که از منطقه Gaziantep سرچشمه می گیرد.
این یک سالاد با طراوت و پر جنب و جوش است که با ترکیبی از گوجه فرنگی تازه تابستانی، خیار ترد، پیاز، جعفری، و گردو سوخاری تهیه می شود.
Gavurdagi معمولاً با مخلوطی ساده و در عین حال خوش طعم از روغن زیتون، آب لیمو و ملاس انار پوشانده میشود که یک نت تند و شیرین به سالاد اضافه میکند.
سالاد گاورداگی اغلب به عنوان پیش غذا یا پیش غذا سرو می شود و به خاطر رنگ های روشن، بافت ترد و طعم لذیذش معروف است.
این یک انتخاب محبوب در طول ماه های تابستان و افزودنی لذت بخشی به هر وعده غذایی است.
سالاد Gavurdagi، همچنین به عنوان Gavurdagi Salatasi شناخته می شود، به دلیل مواد مغذی خود دارای چندین فواید سلامتی است: